Švýcarsko – Lotyšsko 7:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 3:12 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:5 (kon.)
Austrálie – Estonsko 5:11 (kon.) | Německo – Česko 5:10 (kon.) | Polsko – Thajsko 5:2 (kon.)
konec
Austrálie
5:11 (1:3, 3:6, 1:2)
Estonsko
Sobota 01.12.2018, 15:30 • Aréna Sparta • Mistrovství světa • Skupina C
    59:23 Tomáš GÄRTNER - 5:11
     
    59:23
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Jenže Australané ještě korigují stav utkání! Ke střele z ne úplně dobré pozice se dostal TOMÁŠ GÄRTNER, který byl sice v záklonu, přesto trefil mezírku na přední tyči. Asistence: Samuel Clairs.
    58:43 Oliver SAVI - 4:11
     
    58:43
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec vidíme i jedenáctou branku v síti domácího celku a máme zde patnáct branek v utkání! To je nejvyšší počet v dosavadním průběhu MS, který padl i v zápase Slováků. OLIVER SAVI byl v dobré palebné pozici, potáhl si míček a parádní střelou nedal Alexandrakisovi šanci. Asistence: Kristo Lehiste.
    51:54 Mats TAMME - 4:10
     
    51:54
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    nakonec ovšem diváci desítku vidí! MATS TAMME si jako obránce seběhl na růžek velkého brankoviště, kam přihrávku dostal. Do míčku se opřel a trefil se do vzdálenější šibenice naprosto přesně. Asistence: Rickard Rydell.
    36:14 Mattias PROOS - 4:9
     
    36:14
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    vypadá to, že Austrálie nakonec prohraje vysokým výsledkem, přestože hraje rozhodně lépe než v první periodě. Tentokrát našel zpoza branky MATTIASA PROOSE, který si na přihrávku naběhl do velkého brankoviště a bezpečně střelou z první proměnil. Asistence: Rickard Rydell.
    34:23 Patrik KARELIUSSON - 4:8
     
    34:23
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Jenže o chvilku později se Estonci prosazují a už je to o čtyři branky! Ryan Alexandrakis dokázal nebezpečnou střelu vyrazit jen před sebe, kde byl jako první PATRIK KARELIUSSON, který poslal míček do horních pater, kde neměl domácí gólman šanci. Asistence: Tanel Kasenurm.
    28:28 Kermo UUE - 4:7
     
    28:28
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Australané svou dobrou pozicí trefili jen masku gólmana, a tak se radují znovu hosté. odvedl dobrou práci, obhodil si svého soupeře a naservíroval míček přesně na hůl KERMA UUEHO, který dával do prázdné. Asistence: Patrik Kareliusson.
    27:16 Rickard RYDELL - 4:6
     
    27:16
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    A Estonsko už znovu vede o dvě branky! Tak to je něco, co mohou diváci vidět ve druhé třetině. Proos našel rychlou přihrávkou RICKARDA RYDELLA, který se střelou z první nemýlil. Asistence: Mattias Proos.
    26:09 Tanel KASENURM - 4:5
     
    26:09
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Nerozhodný stav už znovu neplatí! Estonci parádně rozebrali obranu domácího celku a zase o gól vedou. Pahn již v rozhozené obraně poslal míček na volného TANELA KASENURMA, jenž střelou z první bezpečně trefil. Asistence: Ken Pahn.
    23:43 Liam PERRY - 4:4
     
    23:43
    Austrálie právě vstřelila branku!
    A gólový příděl stále ještě nekončí, zase je srovnáno! Tohle je reklama na útoční florbal. Gärtner byl nejspíše faulován, přesto posunul míček na LIAMA PERRYHO, který ho dokázal procedit až za brankovou čáru. Asistence:Daniel Gärtner.
    23:23 Oliver SAVI - 3:4
     
    23:23
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Jenže Estonsko si bere své vedení zpět! To je neuvěřitelné, co tu vidíme v posledních desítkách vteřin! OLIVER SAVIdostal pas zpoza branky a střelou z první trefil horní polovinu branky, kam domácí gólman nedosáhl. Asistence: Ken Pahn.
    22:34 Daniel GÄRTNER - 3:3
     
    22:34
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Po obrovské chybě Estonců je srovnáno a fanoušci Austrálie si to hodně užívají! Nepřesnou přihrávku totiž ukořistil DANIEL GÄRTNER, jenž si naběhl do dobré střelecké pozice a střelou švihem nedal gólmanovi domácích šanci. Bez asistence.
    20:14 Daniel GÄRTNER - 2:3
     
    20:14
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak to je celkem nečekaný start druhé třetiny, jelikož už je to jen o gól! DANIEL GÄRTNER se dostal k míčku a parádní ranou trefil mezírku u tyčky! Asistence: Liam Perry.
    19:25 Oskar SALM - 1:3
     
    19:25
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Estonci si berou své dvoubrankové vedení zpět! Krátké přistrčení po rozehrávce z faulu se dostalo k OSKAR SALM, jehož parádní rána skončila v síti na zadní tyčce. Asistence: Mats Tamme.
    16:02 Daniel GÄRTNER - 1:2
     
    16:02
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Neskutečně, hosté se sice celou dobu brání, jenže teď snižují na rozdíl jedné branky! Dobrou práci odvedl za brankou Tomáš Gärtner, jenž přihrál před branku, kde byl úplně volný DANIEL GÄRTNER, který v pohodě zavěsil. Asistence: Tomáš Gärtner.
    14:10 Rickard RYDELL - 0:2
     
    14:10
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    ten byl o chvíli později na další šanci krátký, spíše neměl skoro šanci míček chytit. Estonci se dostali do přečíslení dva na jednoho, kdy Proos našel RICKARDA RYDELLA, jenže se střelou z první nemýlil. Asistence: Mattias Proos.
    09:12 Mattias PROOS - 0:1
     
    09:12
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už to ovšem branka je a hostující celek jde naprosto zaslouženě do vedení! MATTIAS PROOS vyslal střelu z otočky, která zapadla přesně pod horní tyčku u vzdálenější tyčky! Bez asistence.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 17. Gärtner (Gärtner), 21. Gärtner (Perry), 23. Gärtner, 24. Perry (Gärtner), 60. Gärtner (Clairs) – 10. Proos, 15. Rydell (Proos), 20. Salm (Tamme), 24. Savi (Pahn), 27. Kasenurm (Pahn), 28. Rydell (Proos), 29. Uue (Kareliusson), 35. Kareliusson (Kasenurm), 37. Proos (Rydell), 52. Tamme (Rydell), 59. Savi (Lehiste)


    Austrálie: Alexandrakis (Yeoh) – Clairs, Delaney, Hammarlund, Suter, Speldewinde, Staindl, Nguyen – Perry, Gärtner, Gärtner – Veron, Staindl, Moran – Kosterich, Creagh, Ebeling – Monckton, Hay.
    Estonsko: Kalde (24. Vaigur) – Unga, Öberg, Tamme, Pass, Kallion, Widercrantz, Einamann – Uue, Kareliusson, Markus – Proos, Salm, Rydell – Pahn, Savi, Kasenurm – Unga, Lehiste.

    Rozhodčí: Wehinger, Zurbuchen

    Diváci: 503
    bahis siteleri