Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Detroit 2:4 (kon.)
Florida – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 5:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Arizona – St. Louis 6:1 (kon.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Edmonton – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – Anaheim 5:6 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
New York Rangers
Neděle 02.12.2018, 01:08 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:28 Tomáš TATAR - 5:2
     
    50:28
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí, dost možná, rozhodují o svém vítězství. TOMÁŠ TATAR se z druhé vlny dostal k dorážce Agostinovy střely a zvýšil vedení na tři góly! Asistence: Kenny Agostino, David Schlemko.
    34:12 Ryan STROME - 4:2
     
    34:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    RYAN STROME snižuje na 2:4! Zibanejad přihrál na střed na Veseyho, jenž využil najetého Stromea na levé straně brankoviště, jemuž se podařilo dostat puk za záda Price. Asistence: Jimmy Vesey, Mika Zibanejad.
    28:10 Jimmy VESEY - 4:1
     
    28:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers při hře ve čtyřech na obou stranách vsítili první gól! JIMMY VESEY se před brankovištěm dostal k dorážce a poslal puk pod horní víko. Asistence: Brendan Smith, Mika Zibanejad.
     
    25:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je tu čtvrtý gól domácích! ARTTURI LEHKONEN zachytil přihrávku soupeře před brankovištěm a pohotovou střelou nedal Georgijevovi šanci. Bez asistence.
    22:04 Artturi LEHKONEN - 3:0
     
    22:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí vyrazili do přečíslení, ale ARTTURI LEHKONEN vzal zodpovědnost na sebe a po najetí do levého kruhu propálil Georgijeva. Asistence: Paul Byron, Jordie Benn.
    19:53 Shea WEBER - 2:0
     
    19:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po faulu na modré čáře byla signalizována výhoda domácích, ale k vyloučení nedojde. K puku se jako první dostal SHEA WEBER, jenž měl před sebou doslova volnou dálnici až ke Georgijevovi, jehož překonal střelou z mezikruží. Asistence: Tomáš Tatar, Brendan Gallagher.
    03:53 Shea WEBER - 1:0
     
    03:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    Akce ale pokračovala, domácí s pukem vyjeli zpoza branky a přihrávka šla na modrou, odkud SHEA WEBER dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jonathan Drouin, Max Domi.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. S. Weber (Drouin, Domi), 20. S. Weber (Tatar, Gallagher), 23. Lehkonen (Byron, Jo. Benn), 26. Lehkonen, 51. Tatar (Agostino, Schlemko) – 29. Vesey (Br. Smith, Zibanejad), 35. R. Strome (Vesey, Zibanejad)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – S. Weber (C), Kulak, Petry (A), Schlemko, Jo. Benn, Reilly – Gallagher (A), Danault, Tatar – A. Shaw, Domi, Drouin – Lehkonen, Kotkaniemi, Byron – Deslauriers, Chaput, Agostino.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Pionk, M. Staal (A), Shattenkirk, Claesson, Br. Smith, Skjei – Fast (A), Zibanejad, Vesey – Chytil, K. Hayes, Kreider (A) – R. Strome, B. Howden, L. Andersson – Fogarty, Lettieri, Gettinger.

    Rozhodčí: Rooney, Nicholson – Devorski, Gibbs

    Diváci: 21302
    bahis siteleri