Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Detroit 2:4 (kon.)
Florida – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 5:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Arizona – St. Louis 6:1 (kon.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Edmonton – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – Anaheim 5:6 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
6:1 (1:0, 4:1, 1:0)
St. Louis Blues
Neděle 02.12.2018, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:04 Alex GOLIGOSKI - 6:1
     
    54:04
    Arizona právě vstřelila branku!
    Trochu hlušší pasáž okořenila nádherná gólová akce Coyotes! Clayton Keller si vychutnal Edmundsona a krásnou stahovačkou vyškolil také Bouwmeestera. Za ním bekhendem přihrál k vzdálenější tyči a ALEX GOLIGOSKI už uklízel puk do prázdné branky. Asistence: Clayton Keller, Nick Schmaltz.
     
    52:47
    Vinnie Hinostroza vyfasoval dvojku za nesportovní chování a David Perron za sekání. Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    49:16
    Vladimir Tarasenko si neodpustil nějaké poznámky směrem k rozhodčím a dostal od nich osobní trest na nesportovní chování.
     
    49:16
    Edmundson narazil na hrazení Nicka Schmaltze, který se po něm vleže zbytečně ohnal hokejkou. Dvě minuty za sekání jsou zcela zasloužené. Na trestnou lavici míří i prvně jmenovaný, pro změnu za podražení.
     
    46:37
    Lawson Crouse bojoval v útočném pásmu a přitom podrazil Dunna, přes kterého se marně snažil dostat. Blues z defenzivní činnosti vytěžili přesilovku.
     
    37:36
    Cousins měl trestuhodně volného prostoru v levém kruhu. Johnson kotouč vyrazil, ale vypadá to že bude mít další práci, protože za sekání Crouse je vyloučen Oskar Sundqvist.
    37:02 Richard PÁNIK - 5:1
     
    37:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Pouštní psi slaví pátý gól a troufám si říct, že s tímto mankem už Blues nic nezmůžou! Richard Pánik na modré předvedl zinscenovanou střelu golfákem, puk úmyslně nechal projít za sebe, kde už číhal Ekman-Larsson. Ten branku znovu přestřelil, nicméně Hinostroza dovezl kotouč z rohu do brankoviště a vše skončilo dorážkou RICHARDA PÁNIKA. Asistence: Vinnie Hinostroza, Kevin Connauton.
     
    32:58
    Galchenyuk měl na hokejce pátý gól Arizony! Keller k němu dostal přihrávku naslepo z krátkého mantinelu, nicméně Johnson byl přesně tam, kam střela z dobré pozice letěla. Nebýt gólmana, tak Blues byli dávno bez šance.
     
    29:48
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Kevin Connauton – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    28:21 Nick COUSINS - 4:1
     
    28:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Začíná to být poměrně jednostranná záležitost, Kojoti vedou už 4:1! Archibaldovi se nepodařilo zpracovat přihrávku přes celé střední pásmu, puk se z jeho hole odrazil k Stepanovi, který přes ležícího beka přenesl hru do pravého kruhu a NICK COUSINS pohotově vypálil na zadní tyč. Asistence: Derek Stepan, Josh Archibald.
     
    24:57
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Patrick Maroon – 2 min., sekání).
    22:59 Christian FISCHER - 3:1
     
    22:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    S góly se v Glendale roztrhl pytel! Vše začalo vyhraným vhazováním od Stepana, jenž dostal puk na modrou k Oesterlemu. Jeho střelu z osy kluziště Johnson jenom vyrazil a pak čelil obrovskému závaru, ve kterém byl hodně aktivní CHRISTIAN FISCHER. Tomu se nejprve nepovedlo zakončit z obratu okolo branky, ale z jedné z dorážek se posléze přece jenom poradil. Pro Fischera je to první gól po sedmnáctizápasové odmlce. Asistence: Richard Pánik, Derek Stepan.
    21:26 Robert THOMAS - 2:1
     
    21:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je blesková odpověď, Adin Hill poprvé v sezóně kapituluje! Tarasenko s O´Reillym po několika soubojích u hrazení vrátili puk k modré čáře. Nástřel Jaye Bouwmeestera položenou hokejkou tečoval nikým nehlídaný ROBERT THOMAS a snížil na rozdíl jediného gólu! Asistence: Jay Bouwmeester, Ryan O´Reilly.
    20:58 Clayton KELLER - 2:0
     
    20:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí zdvojnásobili svůj náskok! Opět zafungovala nová spolupráce mezi Nickem Schmaltzem a CLAYTONEM KELLEREM, který slaví osmý gól v sezóně. Nová posila z Chicaga mu dala krátkou přihrávku z levého mantinelu a Johnson na rychlou střelu zápěstím nedosáhl. Asistence: Nick Schmaltz.
     
    18:39
    Fischer těsně před brankovištěm přesměroval Oesterleho pokus zpoza levého kruhu na úplně volného Stepana. Chad Johnson svůj tým podržel a amerického útočníka zblízka vychytal!
     
    16:09
    Slovenský útočník Richard Pánik jde na trestnou za podražení Sundqvista. Příští dvě minuty se tak bude hrát čtyři na čtyři.
     
    14:24
    Rozhodčí se během reklamní pauzy poradili a nakonec vykázali Sammyho Blaise na čtyři minuty na trestnou lavici za vysokou hůl. Blues mají už deset trestných minut!
    12:27 Jakob CHYCHRUN - 1:0
     
    12:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    Početní převahu s pořadovým číslem tři už Kojoti využívají a dostávají se do vedení! Hostující hráči zastavili své vlastní vyhození a puk se odrazil k levému mantinelu na Kellera. Ten přihrál na volnou osu hřiště a JAKOB CHYCHRUN vymetl růžek v pravém horním rohu Johnsonovy branky. Asistence: Clayton Keller.
     
    10:55
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Robby Fabbri.
     
    08:01
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Robert Bortuzzo – 2 min., hákování).
     
    03:33
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Oskar Sundqvist – 2 min., držení).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 13. Chychrun (Keller), 21. Keller (Schmaltz), 23. Fischer (Pánik, Stepan), 29. Cousins (Stepan, J. Archibald), 38. Pánik (Hinostroza, Connauton), 55. Goligoski (Keller, Schmaltz) – 22. Thomas (Bouwmeester, R. O'Reilly)


    Arizona Coyotes: Hill (Pickard) – Connauton (C), Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson, Chychrun, Oesterle, Goligoski – Keller, Schmaltz, Galchenyuk – Fischer (A), Stepan, Pánik – Hinostroza, Richardson, Grabner – J. Archibald, Cousins, Crouse.
    St. Louis Blues: Ch. Johnson (Allen) – Parayko (A), Edmundson, Bortuzzo, Dunn, Schmaltz, Bouwmeester – Tarasenko (A), R. O'Reilly (A), Thomas – Perron, B. Schenn, Fabbri – Blais, Bozak, Maroon – Sundqvist, Barbašev, Sanford.

    Rozhodčí: Schlenker, Charron – Berg, Murray

    Diváci: 13 451
    bahis siteleri