Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Detroit 2:4 (kon.)
Florida – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 5:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Arizona – St. Louis 6:1 (kon.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Edmonton – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – Anaheim 5:6 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (4:1, 0:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 02.12.2018, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:06 Austin WATSON - 5:2
     
    57:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Nashville vítězí! Kane netrefil branku a puk tak dostal AUSTIN WATSON. Ten si dojel do střední třetiny, odkud poté trefil odkrytou klec Chicaga.
    33:16 Arťom ANISIMOV - 4:2
     
    33:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují! Blackhawks předvedli nádhernou kombinaci na jejímž konci byl nehlídaný ARŤOM ANISIMOV, který bez problémů rozvnil síť střelou k pravé tyči. Asistence: Brandon Manning a Patrick Kane.
    13:35 Craig SMITH - 4:1
     
    13:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři nakonec přesilovku využívají! CRAIG SMITH se rozhodl, že to vezme na sebe a z pravého kruhu vystřelil. Trefil se naprosto skvěle, puk skončil přesně pod břevnem. Asistence: Mattias Ekholm a Eeli Tolvanen.
    12:20 Brandon SAAD - 3:1
     
    12:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se prosazuje v oslabení! BRANDON SAAD se skvěle dostal až před branku. Nestihl ale vystřelit, kotouč se i tak nějakým zázrakem poodrážel až do branky. Asistence: Brent Seabrook.
    04:11 Ryan JOHANSEN - 3:0
     
    04:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je to o tři branky! Hosté si opět špatně pokryli hráče v brankovišti. Před Wardem zůstal volný RYAN JOHANSEN, který tečoval přihrávku Fialy do sítě. Asistence: Kevin Fiala a Dan Hamhuis.
    03:32 - 2:0
     
    03:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí vedou o dvě branky! Svou první branku v NHL dává EELI TOLVANEN. Ten zůstal volný před brankou a z otočky se bekhendem trefil přesně pod výko. Asistence: Craig Smith.
    02:11 Kevin FIALA - 1:0
     
    02:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se velmi rychle ujímá vedení! Nahození od modré bylo zblokované, jako první ale našel puk KEVIN FIALA. Ten se z otočky trefil mezi Wardovi betony. Asistence: Ryan Johansen a Matt Irwin.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 3. Fiala (Johansen, Irwin), 4. Tolvanen (C. Smith), 5. Johansen (Fiala, Hamhuis), 14. C. Smith (Ekholm, Tolvanen), 58. Watson – 13. Saad (Seabrook), 34. Anisimov (Manning, P. Kane)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), Ekholm, Hamhuis, Y. Weber, Irwin – Fiala, Johansen, Tolvanen – C. Smith, Järnkrok, Hartman – Watson, Salomäki, Sissons – Rinaldo, F. Gaudreau, Richard (A).
    Chicago Blackhawks: C. Ward (Crawford) – Jokiharju, Keith (A), Seabrook (A), Manning, Forsling, E. Gustafsson – Saad, J. Toews (C), Perlini – P. Kane, D. Strome, DeBrincat – Hayden, Kämpf, Kahun – Krüger, Anisimov, Martinsen.

    Rozhodčí: Pollock, Skilliter – Sericolo, Mach
    bahis siteleri