Singapur – Japonsko 9:5 (kon.) | Lotyšsko – Německo 4:5 (kon.) | Austrálie – Polsko 4:2 (kon.)
Finsko – Dánsko 7:1 (kon.) | Estonsko – Thajsko 11:4 (kon.) | Švédsko – Norsko 9:1 (kon.)
konec
Finsko
7:1 (5:1, 1:0, 1:0)
Dánsko
Pondělí 03.12.2018, 16:45 • O2 arena • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    50:48
    Mezitím byl vyloučen Marko Krogsgaard (DEN), který nesouhlasil s výrokem sudích a vysloužil si trest na dvě minuty za nesportovní chování.
     
    50:48
    Rychlý brejk Finů končí nešťastně. Dáni poslali jednoho ze soupeřů na Trolleho, který zůstal ležet na zemi musí být ošetřován.
    40:56 Lauri KAPANEN - 7:1
     
    40:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další přihrávka už byla přesnější. Kailila z pravé strany našel na středu LAURIHO KAPANENA, který střelou o břevno překonal dánského brankáře. Asistence: Miko Kailila.
     
    39:40
    Vyloučení v týmu Dánsko (Jesper Schmidt – 2 min., Sekání).
    32:38 Mikko HAUTANIEMI - 6:1
     
    32:38
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Přeci jen přichází gól ve druhé třetině. Po ztrátě Dánů přistrčil Lastikka míček MIKKO HAUTANIEMIMU, který na nic nečekal a ze středu hřiště poslal balónek přímo pod břevno. Asistence: Ville Lastikka.
     
    26:08
    Dáni půjdou navíc vzápětí do oslabení, když je vyloučen Jannik Wede Trolle na dvě minuty za hrubost.
     
    26:00
    Eldholm se dostal až před Torisevu a už se chystal do zakončení, nebýt toho, že mu finský gólman rychlým vykopnutím plány překazil.
    17:09 Mikkel Skov Nielsen - 5:1
     
    17:09
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase se radují i Dánové zásluhou MIKKELA SKOVA NIELSENA, jenž napřáhl téměř z půlky a trefil se nádherně pod břevno. Asistence: Jesper Roland Buckner.
    15:04 Ville LASTIKKA - 5:0
     
    15:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Pátý gól nenechal na sebe dlouho čekat. Väänänen našel na středu VILLEHO LASTIKKU, který hned z voleje poslal míček do branky. Trolle ani nestihl zareahovat. Asistence: Tatu Väänänen.
    14:37 Nico SALO - 4:0
     
    14:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To na druhé straně musí Trolle lovit míček z branky již počtvrté. Jeho obránci nechali na brankovišti volného NICA SALA, kam si naběhl na skákavou přihrávku Lamminena a bez menší potíží usměrnil míček ze vzduchu do branky. Asistence: Janne Lamminen.
    10:38 Ville LASTIKKA - 3:0

    via Gfycat

     
    10:38
    Finsko právě vstřelilo branku!
    VILLE LASTIKKA nic složitého nevymýšlel a přendal si míček z forhendu na bekhend a zpět a zamířil přesně k tyči. Mistři světa z roku 2016 vedou už 3:0.
     
    10:38
    Kukkola pohodlně prošel mezi Dány a na poslední chvíli byl faulován. Následovat bude trestné střílení.
    07:32 Sami JOHANSSON - 2:0
     
    07:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Získali ho opět Finové, kteří po krásné kombinaci navyšují vedení. SAMI JOHANSSON si vyměnil míček se Salinem a střelou od mantinelu překonal Trolleho. Asistence Eemeli Salin.
    05:31 Nico SALO - 1:0
     
    05:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Trest v podobě finské vedoucí branky ale přeci jen přichází. Johanssonova střela sice gólem ještě neskončila, míček však rychle na brankovišti za čáru uklidnil kapitán Finů NICO SALO a mistři světa se ujímají vedení. Asistence: Sami Johansson.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 6. Salo (Johansson), 8. Johansson (Salin), 11. Lastikka (TS), 15. Salo (Lamminen), 16. Lastikka (Väänänen), 33. Hautaniemi (Lastikka), 41. Kapanen (Kailiala) – 18. Skov Nielsen (Roland Buckner)


    Finsko: Toriseva (Kosonen) – Leikkanen, Kivilehto, Kohonen, Väänänen, Lamminen, Savonen – Kotilainen, Kukkola, Piha – Hautaniemi, Lastikka, Pylsy – Kapanen, Kailiala, Johansson – Salin, Salo (C).
    Dánsko: Trolle (de Fries) – Krogsgaard, Nygaard Mørup, Schmidt, Kobberup, Holm, Wede – Glass, Odfeldt, Eldholm (C) – Skov Nielsen, Roland Buckner, Lauridsen – Dalkvist, Køhler, Kleczewski – Handgaard, Velgaard, Parbo.

    Rozhodčí: Wehinger Corina, Zurbuchen Sandra (SUI)

    Diváci: 3 017
    bahis siteleri