Omsk – Čeljabinsk 2:3 (po pr.) | Minsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 6:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:0 (0:0, 3:0, 3:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 04.12.2018, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Petrohradem a Torpedem Nižnij Novgorod. Duel startuje v 17:30.
     
    Torpedo Nižnij Novgorod

    Dnešní hostující celek zatím prožívá solidní sezónu. Torpedo dosud sehrálo třicet čtyři zápasů, ve kterých vybojovalo čtyřicet bodů. S touto vizitkou patří Torpedu sedmá pozice Východní konference. Poslední tři zápasy však prohrálo. Naposledy doma padlo 2:3 s Dynamem Moskva.
     
    SKA Petrohrad

    Domácí Petrohrad dosud sehrál třicet tři zápasů, ve kterých nasbíral padesát tři bodů a patří mu druhá pozice Západní konference. Na vedoucí CSKA Moskva zatím ztrácí devět bodů. Na svém ledě ale patří mezi nejlepší celky v soutěži. Naposledy navíc dokázal vyhrát 6:0 na půdě Viťazu Čechov. Nejproduktivnějším hráčem Petrohradu je Nikita Gusev, který má na kontě čtyřicet jedna bodů.
     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – A. Bělov, Tokranov, Gavrikov, Rundblad, Zubarev, Chafizullin, Sjomin – Dacjuk, V. Tichonov, S. Plotnikov – Karpov, Koskiranta, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Ketov, Kablukov, Jakupov.

    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (D. Kostin) – Bodie, Holm, Barancev, Orlov, Sergijenko, Korobov, Rodionyčev – Paršin, Miele, Žafjarov – Sabolič, Galuzin, Calof – D. Sjomin, Šenfeld, Verjajev – Markovin, Makarenko, Smolin – Setdikov.

    Rozhodčí: Kulakov, Ščenov – Viljugin, Palej.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už jsou na ledové ploše. Petrohrad bude hrát v modrém, zatímco Torpedo přiejlo v bílých dresech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Petrohrad se ihned vydal do útoku, jenže prudkou přihrávku zastavil Mat Bodie.
     
    00:35
    Torpedo se usadilo v útočném pásmu. Paršin poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, odkud střílel Holm, ale jeho pokus postrádal přesnost.
     
    01:12
    Až nyní se domácí celek dostal ke kotouči. Viktor Tichonov dostal prudkou přihrávku do jízdy, ale z ostrého úhlu brankáře Galimova nepřekvapil.
     
    01:35
    Denis Kostin nahodil puk za branku Petrohradu, jenže nikdo v bílém se za jeho přihrávkou nerozjel. Odražený kotouč tak získali domácí hráči.
     
    02:10
    Danil Verjajev v rohu útočného pásma ostře narazil na mantinel Tochranova. Druhý jmenovaný se ale stačil zpevnit a nepřišel o puk.
     
    02:32
    Jarno Koskiranta rozjel akci domácího Petrohradu po levém křídle. Hostující obránce Philip Holm se skvěle vrátil a srazil prudkou přihrávku mezi diváky.
     
    03:10
    Nikita Setdikov dojel nahození do rohu útočného pásma, kde k němu ihned přistoupil Dinar Chafizullin. Domácí obránce zabránil soupeři v rozehrávce.
     
    03:22
    Bude se poprvé vylučovat. Petrohrad dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    04:00
    Hostům se v úvodu přesilové hry vůbec nedaří. Jeden z domácích hráčů totiž získal kotouč za brankou a pohotově jej vyhodil přes všechny čáry.
     
    04:32
    Ani napodruhé se hráčům Torpeda nepodařilo usadit v útočném pásmu. Obranné kvarteto v modrých dresech se skvěle pohybuje.
     
    05:12
    David Rundblad tentokrát dokonce dostal přihrávku do útočného pásma, kde pro domácí celek našetřil další cenné vteřinky.
     
    05:22
    Domácí v plném počtu.
     
    06:05
    Andrew Calof projel s pukem do středního pásma, přehodil si jej na forhend a nahodil jej do rohu útočného pásma. Pozorná obrana Petrohradu však zareagovala.
     
    06:27
    Anton Šenfeld dostal parádní přihrávku mezi kruhy, vybruslil si do střelecké pozice, ale domácí brankář jeho ránu zlikvidoval skvělým zákrokem lapačkou!
     
    07:06
    Vladimir Galuzin vybojoval puk před vlastní brankou a osvobodil hosty z rostoucího tlaku vysokým obloučkem do středního pásma.
     
    07:34
    David Rundblad si ve středním pásmu zpracoval odražený kotouč, nahodil jej za branku Torpeda a podobně jako jeho spoluhráči vyrazil na střídačku.
     
    08:01
    Šesťorkin musel po delší době zasahovat. Denis Paršin si troufl na zakončení z ostrého úhlu, nicméně domácí brankář si pohlídal mezírku u levé tyče.
     
    08:35
    Vladimir Galuzin roztáhl útok hostujícího celku přihrávkou na levé křídlo, kam si nabruslil Dmitrij Rodionyčev, jenže jeho ránu domácí brankář vykopl betonem.
     
    09:03
    Vladimir Galuzin se kolem Chafizullina prosmýkl do útočného pásma, kde dojel vlastní nahození. Hostující hráč se ale nesetkal s patřičnou podporou spoluhráčů.
     
    09:35
    Vladislav Sjomin uklidňuje hru Petrohradu za vlastní brankou. Jeho spoluhráči mezitím střídají. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu i hostující lodivod.
     
    10:06
    Denis Barancev si nabruslil na krásnou přihrávku z rohu útočného pásma, jenže byl těsně bráněn Sjominem, který mu přizvedl hokejku.
     
    10:27
    V hale nyní panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci hlasitě skandují a ženou favorizovaný Petrohrad za vstřelením úvodní branky.
     
    11:05
    Vasilij Tokranov měl velké problémy se soupeře v rohu obranného pásma. Domácí obránce se ale nenechal odradit a vypíchl soupeři kotouč.
     
    11:19
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Sergej Plotnikov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Dmitrij Sjomin – 2 min., hrubost).
     
    12:04
    Nikita Gusev se prudkou brzdou v rohu útočného pásma zbavil svého strážce, jenže následnou přihrávkou mezi kruhy neoslovil nikoho ze spoluhráčů.
     
    12:35
    Na druhé straně si Pavel Dacjuk skvěle splnil své defenzivní povinnosti. Domácí hvězda se vrátila do obranného pásma a zastavila útok Torpeda.
     
    13:19
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    13:41
    Nikita Gusev se nádhernou kličkou prosmýkl na pravý kruh, odkud střílel zápěstím, ale hostující brankář se fantasticky roztáhl!
     
    14:10
    Domácí Petrohrad v posledních minutách převzal iniciativu na ledové ploše a diktuje tempo hry. Obrana Torpeda má plné ruce i nohy práce.
     
    14:32
    Mat Bodie dostal přihrávku na modrou čáru, ale kotouč mu při zpracování přeskočil přes hokejku a uskočil mu do středního pásma.
     
    15:10
    Andrej Kuzmenko skvěle napadal rozehrávku Torpeda na modré čáře. Domácí útočník dostal obránce soupeře pod tlak a donutil je k nepřesnosti.
     
    15:37
    Gusev svedl souboj o puk ve středním pásmu. Právě od hokejky domácího hráče se po šermované odrazil kotouč na střídačku Petrohradu.
     
    16:03
    Viktor Tichonov spěchal za nahozeným kotoučem za branku Torpeda. Ihned se u něj ale zjevil jeden z obránců, který jej přitlačil na mantinel.
     
    16:27
    Hostující brankář pouze vyrazil nahození od modré čáry. K dorážce se dral Pavel Dacjuk, ale z ostrého úhlu svou ránu neusměrnil do odkryté klece!
     
    16:43
    Petrohrad si v závěru první části zahraje přesilovku. Smolin vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl.
     
    17:10
    Hosté vybojovali odražený kotouč v obranném pásmu a vyhodili jej přes celé kluziště. Ani Petrohradu se v úvodu přesilovky zrovna nedaří.
     
    17:35
    Gusev dostal přihrávku na levý kruh, ale nedostal prostor k zakončení. Obránci Torpeda hrají v oslabení na hranici sebeobětování.
     
    18:02
    Hostující brankář si tentokrát dal pozor na nahození od modré čáry a raději přikryl kotouč lapačkou. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    18:43
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:32
    Nikita Gusev zavezl kotouč do rohu útočného pásma, kde se s ním s přehledem otočil, ale přihrávkou mezi kruhy neoslovil nikoho v modrém dresu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme se branky nedočkali! O něco aktivnější byl domácí Petrohrad, který si vytvořil optický tlak, ale své šance nedokázal zužitkovat. Na druhé straně měl největší příležitost Šenfeld, ale jeho ránu schoval Šesťorkin do lapačky. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     
    Střely na branku: 14 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny dnešního utkání. Petrohrad se ihned usadil v útočném pásmu a hledá si střeleckou pozici.
     
    20:35
    Denis Barancev dostal přihrávku na modrou čáru, ale o kotouč přišel už ve středním pásmu. Hokejisté Petrohradu nyní opravdu skvěle napadají.
     
    21:10
    Denis Paršin spěchal za nahozením do rohu útočného pásma. Hostující hráč svedl souboj s Koskirantou, ale ten jej nepustil ke kotouči.
     
    21:35
    Maxim Karpov dojel odražený kotouč v rohu útočného pásma. Domácí hokejista si puk zpracoval a přihrál před branku, kde nebyl nikdo v modrém dresu.
     
    22:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí Petrohrad se dostává do vedení! Ilja Kablukov na modré čáře zastavil vyhození soupeře. DINAR CHAFIZULLIN poté dostal kotouč na levý kruh a střelou z ostrého úhlu překvapil brankáře! Asistence: Anton Bělov Jevgenij Ketov.
    22:12 Dinar CHAFIZULLIN - 1:0
     
    22:29
    Nikita Gusev dojel přihrávku do rohu útočného pásma, jenže v tísni nedokázal přesně rozehrát. Hráči Torpeda jej obrali o puk a mohou vyrazit do útoku.
     
    23:10
    Sergej Plotnikov si řekl o dlouhou přihrávku do jízdy. Kotouč ihned letěl jeho směrem, ale jeden z obránců Torpeda jej dokázal přizvednout.
     
    24:10
    Jevgenij Ketov se dostal k odraženému kotouči za brankou soupeře. Nikdo v modrém dresu mu ale nepřišel pomoci a Petrohrad tak přišel o puk.
     
    24:26
    Nikita Gusev dostal fantastickou přihrávku do útočného pásma, jenže radost mu pokazil hvizd rozhodčího. Domácí útočník byl rychlejší než puk a projel do ofsajdu.
     
    24:50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad přidává svou druhou branku a navyšuje vedení! Domácí rychlým přechodem do útočného pásma přečíslili obranu. NIKITA GUSEV si vyměnil přihrávku s Karpovem a zakončil do odkryté sítě! Asistence: Maxim Karpov.
    24:50 Nikita GUSEV - 2:0
     
    25:15
    Vladislav Gavrikov vybojoval odražený kotouč za vlastní brankou a odehrál jej bekhendem za modrou čáru. Nikdo v dresu Petrohradu jeho pobídku nedostihl.
     
    25:32
    Snad poprvé po změně stran musel zasahovat také domácí brankář. Šesťorkin si poradil s nahozením od modré čáry a schoval puk do lapačky.
     
    26:05
    Gusev se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, ale ihned se k němu stáhl obránce, který mu přizvedl kotouč a obral jej o zakončení.
     
    26:40
    David Rundblad neuspěl v přetlačované o puk na modré čáře. Hosté tak vydolovali kotouč, zavezli jej před branku Petrohradu, ale nikdo nestačil zakončit.
     
    27:06
    Torpedo se z tlaku domácího celku vymanilo jen za cenu vyhození kotouč přes všechny čáry. Zakázané uvolnění se ale překvapivě nepíská.
     
    27:36
    Vladislav Sjomin ujel obraně soupeře středem ledové plochy, natlačil se před brankáře, ale bekhendovou střelou těsně minul branku Torpeda.
     
    28:10
    Stanislav Galimov vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození po mantinelu. Hostující brankář poté našel volného spoluhráče.
     
    28:54
    Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Domácí hráči se snaží hrát s kotoučem na hokejkách a do útočení se zrovna neženou.
     
    29:03
    Robert Sabolič dojel prudké nahození za branku domácího Petrohradu. Nikdo v bílém dresu jeho průnik nepodpořil a osamocený útočník ztratil puk.
     
    29:07
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za krosček dostává Nail Jakupov.
     
    30:08
    Dmitrij Rodionyčev dostal přihrávku na pravý kruh, jenže místo zakončení ještě zvolil rozehrávku přes roh útočného pásma.
     
    30:32
    Domácí obránci zastavili pomalou přihrávku hostujícího celku a vyhodili kotouč přes všechny čáry. Kvarteto domácích hokejistů míří na střídačku.
     
    31:05
    Maxim Karpov se obětavě položil do střely od modré čáry a zablokoval ránu holení. Domácí hokejisté hrají vskutku obětavým způsobem.
     
    31:07
    Domácí v plném počtu.
     
    32:00
    David Rundblad dojel vyhození soupeře ze středního pásma za branku Petrohradu. Domácí po skončení soupeřovy přesilovky znovu kontrolují hru.
     
    32:29
    Šesťorkin zastavil nebezpečné nahození ze středního pásma a zpracoval si kotouč. Domácí brankář si všiml volného Rundblada a rozehrál na něj.
     
    33:10
    Michail Smolin si v obranném pásmu před rozjetým soupeřem zpracoval odražený kotouč a bekhendem jej dokázal odehrát do bezpečí.
     
    33:40
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů se v posledních minutách není schopen usadit v útočném pásmu.
     
    34:15
    Ilja Kablukov dostal prudkou přihrávku na pravý kruh, zpracoval si kotouč na forhend, ale jeho zakončení prosvištělo nad brankou soupeře.
     
    34:27
    Na druhé straně se do zakončení dostal Damir Žafjarov, nicméně jeho nahození z ostrého úhlu skončilo v lapačce pozorného brankáře.
     
    35:10
    Jarno Koskiranta uspěl v souboji na polovině ledové plochy, ale už si nedokázal obhodit statického obránce soupeře. Torpedo tak získalo zadarmo puk.
     
    35:35
    Robert Sabolič se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde jej k mantinelu přitlačil jeden z obránců Petrohradu. Ani z této akce hostů nic nebylo.
     
    36:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad přidává třetí branku a hala je na nohou! Domácí se znovu dostali do rychlého přečíslení. ANDREJ KUZMENKO si nabruslil k zadní tyči, kam dostal skvělou přihrávku a doklepl kotouč do sítě! Asistence: Alexandr Barabanov.
    36:16 Andrej KUZMENKO - 3:0
     
    36:40
    Sergej Plotnikov si tentokrát nabruslil na zpětnou přihrávku a pohotově zakončil zápěstím. Jeho střelu však brankář viděl a schoval puk do lapačky.
     
    37:10
    Michail Orlov si hokejkou zaklepal o přihrávku do útočného pásma. Kotouč poté dostal, jenže důrazný Pavel Dacjuk mu nenechal čas na zakončení.
     
    37:41
    Denis Paršin projel s kotoučem do útočného pásma, jenže jeho zakončení skončilo na zadním mantinelu. Odražený puk sebrali hráči soupeře.
     
    38:10
    Jevgenij Ketov dostal přihrávku do útočného pásma, objel branku soupeře, jenže z nadějné pozice už neoslovil nikoho v modrém dresu.
     
    38:45
    David Rundblad dojel nepřesnou rozehrávku hostů a uklidňuje hru domácího Petrohradu. Favorizovaný celek zvládá druhou část s velkým přehledem.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:17
    Ilja Kablukov poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, kam si nabruslil Plotnikov, jenže tomu se pro změnu nepovedlo zpracování.
     
    39:42
    Ještě jednou se bude vylučovat! Dvě minuty za podrážení dostává Nikita Setdikov.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední část hry je minulostí! Druhá perioda se mnohem lépe povedla hráčům domácího Petrohradu. Ten se dostal do vedení ve 23. minutě, kdy se prosadil Dinar Chafizullin! O tři minuty později navíc navýšil domácí vedení Nikita Gusev! Poté tempo hry trošku opadlo, ale v závěru druhé třetiny přidal třetí branku Petrohradu Andrej Kuzmenko. Po čtyřiceti minutách je tak stav 3:0.
     
    Střely na branku: 28 – 18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny a ihned se vydali do útoku. Torpedo šetří čas. Petrohrad totiž v úvodu třetí části dohrává přesilovku.
     
    40:47
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad využívá přesilovou hru a přidává čtvrtou branku v dnešním utkání! MAXIM KARPOV byl zcela osamocený před brankou, chtěl přihrávat, ale jeho pobídka se od brusle jednoho z obránců odrazila do sítě! Asistence: Nikita Gusev.
    40:47 Maxim KARPOV - 4:0
     
    41:15
    Domácí hokejisté jsou znovu u kotouče a ženou se na branku Torpeda s dalším útokek. Hráči v bílých dresech v úvodu třetí části vůbec nestíhají.
     
    41:30
    Petrohrad si navíc zahraje přesilovku. Denis Barancev dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    42:10
    Nikita Gusev znovu operoval na levém kruhu, kam dostal přihrávku, ale kotouč mu při snaze o zakončení přeskočil přes čepel a skončil za brankou.
     
    42:18
    Anton Bělov vypálil po pěkném přiklepnutí od Pavla Dacjuka. Rána domácího obránce od modré čáry skončila v lapačce pozorného brankáře.
     
    42:24
    Síly na ledě se vyrovnají! Dvě minuty za podražení dostává Jarno Koskiranta.
     
    43:05
    Andrej Zubarev napadal rozehrávku soupeře na útočné modré čáře. Domácí hokejista dostal pod tlak Šenfelda, ale ten stačil rozehrát.
     
    43:30
    Hosté v plném počtu.
     
    44:10
    Philip Holm dostal nabito na modrou čáru, jenže i jemu přeskočil kotouč přes hokejku a odrazil se do středního pásma. Hostům se nedaří vůbec nic.
     
    44:24
    Domácí v plném počtu.
     
    45:15
    Domácí brankář vyjel za svou branku a zastavil prudké nahození po mantinelu. Šesťorkin poté našel jednoho ze svých spoluhráčů.
     
    45:40
    Domácí hokejisté nyní uklidňují hru v obranném pásmu a nikam se neženou. Petrohrad si je vědom svého vedení a snaží se hrát s kotoučem.
     
    46:06
    Anton Šenfeld se prosmýkl mezi domácí obránce, jenže kotouč mu utekl od hokejky a skončil na betonu připraveného Šesťorkina.
     
    46:35
    David Rundblad rozjel nabuzeného Guseva. Domácí střelec se poté pokusil o kličku do forhendu, nicméně pozorný obránce jeho úmysl vystihl.
     
    46:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Debakl je na světě! Favorit dnešního střrtnutí přidává i pátou branku! Nikita Gusev protečoval puk do útočného pásma, kde jej v pádu dostihl Maxim Karpov, jež jej předložil před branku a JARNO KOSKIRANTA snadno skóroval! Asistence: Maxim Karpov, Nikita Gusev.
    46:57 Jarno KOSKIRANTA - 5:0
     
    46:57
    Střídání v týmu Torpedo Nižnij Novgorod: ze hřiště odchází Stanislav Galimov, přichází Denis Kostin.
     
    47:45
    Torpedo se vydalo do ojedinělého útoku, jenže hned na modré čáře přisli hosté o kotouč. Obrana Petrohradu hraje opravdu skvěle.
     
    48:10
    Viktor Tichonov neudržel kotouč na hokejce. Nikita Setdikov se po jeho ztrádě prosmýkl do útočného pásma, ale z ostrého úhlu brankáře nepřekonal.
     
    48:30
    Jurij Sergijenko chtěl překvapit domácí obranu prudkou přihrávkou, jenže jeho pobídka byla moc rychlá a puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    49:10
    Domácí fanoušci si užívají průběh dnešního utkání a hlasitě skandují. Petrohradu se před takovou kulisou musí hrát opravdu fantasticky.
     
    49:35
    Vladislav Gavrikov se skvěle vrátil do rohu obranného pásma, kde zastavil soupeřovo nahození, jenže nikdo v modrém jeho rozehrávku nepochopil.
     
    50:03
    Jarno Koskiranta poslal od modré čáry prudké nahození za branku Torpeda. Hostující brankář vyjel ven ze své klece a odehrál puk do bezpečí.
     
    50:28
    Nikita Gusev se před brankou soupeře natahoval po prudké přihrávce z pravé strany útočného pásma. Domácímu střelci chybělo k zakončení pár centimetrů.
     
    51:15
    Tempo hry v posledních minutách hodně opadlo. Ani jeden z týmů se už nikam nežene. Dnešní zápas se už spíše dohrává.
     
    51:41
    Andrej Zubarev se dostal do zajímavé střelecké pozice, nicméně jeho zakončení zápěstím vyrazil brankář Torpeda pravým betonem mimo tři tyče.
     
    52:15
    Vasilij Tokranov objel branku hostujícího celku, nicméně bekhendovou přihrávkou neoslovil nikoho v dresu Petrohradu.
     
    52:38
    Hosté se po dlouhé době usadili v útočném pásmu a hledají si cestičku do zakončení. Obrana Petrohradu však hraje aktivně a nedává soupeři prostor.
     
    53:15
    Barabanov vyslal zajímavou přihrávku do útočného pásma, nicméně nikdo v modrém dresu za jeho pobídkou nespěchal.
     
    53:45
    Jevgenij Ketov si hokejkou zaklepal o přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho rána nebyla nebezpečná. Domácí hráč navíc při zakončení zlomil hůl.
     
    54:10
    Nikita Setdikov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, navedl si kotouč na forhend, jenže jeho ránu zápěstím Šesťorkin viděl.
     
    54:36
    Vladimir Galuzin dostal přihrávku do jízdy, jenže vinou špatného zpracování se nechal obrat o kotouč. Nikdo v bílém odražený puk nezískal.
     
    55:10
    Pavel Dacjuk dirigoval rozehrávku Petrohradu na modré čáře. Zkušený ruský hokejista hledal Plotnikova, jenže ten byl těsně bráněn.
     
    55:33
    Ketov se vrátil do obranného pásma a v jeho rohu uspěl v přetlačované o kotouč. Nikdo z hráčů v modrých dresech jeho vyhození nezastavil.
     
    56:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ještě jeden zásah na závěr! Exhibice Petrohradu nadále pokračuje! Alexandr Barabanov se skvěle vymotal zpoza branky, poslal přihrávku mezi kruhy a ALEXEJ BYVALCEV pohotově zakončil! Asistence: Alexandr Barabanov, Vladislav Gavrikov.
    56:52 Alexej BYVALCEV - 6:0
     
    57:35
    Andrej Kuzmenko napadal Galuzina při rozehrávce za brankou Torpeda. Hostující zadák situaci ustál a nenechal se obrat o kotouč.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:25
    Nikita Setdikov ujel obraně soupeře, jenže v tísni si nedokázal kotouč srovnat na čepeli a jeho bekhendový blafák úspěch nepřinesl.
     
    59:10
    Viktor Tichonov si brousil zuby na přihrávku mezi kruhy, ale těsně před talentovaným hokejistou stačil zasáhnout jeden z obránců v bílém dresu.
     
    59:35
    Diváci stojí na nohou a odměňují Petrohrad za předvedený výkon potleskem ve stoje.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Petrohrad dnes svého soupeře přejel jako parní válec a vítězí vysoko 6:0! Domácí v závěrečné části předvedli skvělý výkon a přidali další tři branky. Hned v úvodu se v přesilovce trefil Maxim Karpov! Ve 47. minutě přidal pátou branku výborně hrající Jarno Koskiranta! Poté se utkání pouze dohrávalo, ale tři minuty před koncem se ještě dokázal prosadit Alexej Byvalcev!
     
    Střely na branku: 39 – 24
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního duelu nezasáhl nikdo z Čechů a Slováků.
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 10 500 diváků!
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:53:27)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 23. Chafizullin (A. Bělov, Ketov), 25. N. Gusev (Karpov), 37. Kuzmenko (Barabanov), 41. Karpov (N. Gusev), 47. Koskiranta (Karpov, N. Gusev), 57. Byvalcev (Barabanov, Gavrikov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – A. Bělov, Tokranov, Gavrikov, Rundblad, Zubarev, Chafizullin, Sjomin – Dacjuk, V. Tichonov, S. Plotnikov – Karpov, Koskiranta, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Ketov, Kablukov, Jakupov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (47. D. Kostin) – Bodie, Holm, Barancev, Orlov, Sergijenko, Korobov, Rodionyčev – Paršin, Miele, Žafjarov – Sabolič, Galuzin, Calof – D. Sjomin, Šenfeld, Verjajev – Markovin, Makarenko, Smolin – Setdikov.

    Rozhodčí: Kulakov, Ščenov – Viljugin, Palej

    Diváci: 10 500
    bahis siteleri