Omsk – Čeljabinsk 2:3 (po pr.) | Minsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 6:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:0 (0:0, 3:0, 3:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 04.12.2018, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:52 Alexej BYVALCEV - 6:0
     
    56:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ještě jeden zásah na závěr! Exhibice Petrohradu nadále pokračuje! Alexandr Barabanov se skvěle vymotal zpoza branky, poslal přihrávku mezi kruhy a ALEXEJ BYVALCEV pohotově zakončil! Asistence: Alexandr Barabanov, Vladislav Gavrikov.
    46:57 Jarno KOSKIRANTA - 5:0
     
    46:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Debakl je na světě! Favorit dnešního střrtnutí přidává i pátou branku! Nikita Gusev protečoval puk do útočného pásma, kde jej v pádu dostihl Maxim Karpov, jež jej předložil před branku a JARNO KOSKIRANTA snadno skóroval! Asistence: Maxim Karpov, Nikita Gusev.
    40:47 Maxim KARPOV - 4:0
     
    40:47
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad využívá přesilovou hru a přidává čtvrtou branku v dnešním utkání! MAXIM KARPOV byl zcela osamocený před brankou, chtěl přihrávat, ale jeho pobídka se od brusle jednoho z obránců odrazila do sítě! Asistence: Nikita Gusev.
    36:16 Andrej KUZMENKO - 3:0
     
    36:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad přidává třetí branku a hala je na nohou! Domácí se znovu dostali do rychlého přečíslení. ANDREJ KUZMENKO si nabruslil k zadní tyči, kam dostal skvělou přihrávku a doklepl kotouč do sítě! Asistence: Alexandr Barabanov.
    24:50 Nikita GUSEV - 2:0
     
    24:50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad přidává svou druhou branku a navyšuje vedení! Domácí rychlým přechodem do útočného pásma přečíslili obranu. NIKITA GUSEV si vyměnil přihrávku s Karpovem a zakončil do odkryté sítě! Asistence: Maxim Karpov.
    22:12 Dinar CHAFIZULLIN - 1:0
     
    22:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí Petrohrad se dostává do vedení! Ilja Kablukov na modré čáře zastavil vyhození soupeře. DINAR CHAFIZULLIN poté dostal kotouč na levý kruh a střelou z ostrého úhlu překvapil brankáře! Asistence: Anton Bělov Jevgenij Ketov.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 23. Chafizullin (A. Bělov, Ketov), 25. N. Gusev (Karpov), 37. Kuzmenko (Barabanov), 41. Karpov (N. Gusev), 47. Koskiranta (Karpov, N. Gusev), 57. Byvalcev (Barabanov, Gavrikov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – A. Bělov, Tokranov, Gavrikov, Rundblad, Zubarev, Chafizullin, Sjomin – Dacjuk, V. Tichonov, S. Plotnikov – Karpov, Koskiranta, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Ketov, Kablukov, Jakupov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (47. D. Kostin) – Bodie, Holm, Barancev, Orlov, Sergijenko, Korobov, Rodionyčev – Paršin, Miele, Žafjarov – Sabolič, Galuzin, Calof – D. Sjomin, Šenfeld, Verjajev – Markovin, Makarenko, Smolin – Setdikov.

    Rozhodčí: Kulakov, Ščenov – Viljugin, Palej

    Diváci: 10 500
    bahis siteleri