Havířov – Vítkovice 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 3:5 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
PZ Kladno – K. Vary 2:6 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 1:5 (kon.) | Plzeň – Slavia 3:2 (po pr.)
Přerov – Olomouc 4:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 3:0 (kon.) | Tábor – Jihlava 3:0 (kon.)
Chomutov – Sparta 4:3 (po pr.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 1:7 (kon.) | Kobra – Třemošná 4:1 (kon.)
Liberec – HC Litvínov 5:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:4 (2:3, 2:0, 1:1 - N 0:1)
HC Litvínov
Sobota 08.12.2018, 18:30 • Home Credit Arena, Liberec (kapacita: 7 500) • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    To už je ode mne vše, z Liberce se loučím a přeji příjemný večer! Někdy příště se budu těšit znovu na počtenou. (20:40:35)
     
    Liberec ve velice pěkném utkání vítězí 5:4, rozhodující branku vstřelil kapitán Jakub Šedivý!

    V naprosto vyrovnaném zápase si zasloužily vyhrát oba týmy, i když to samozřejmě není možné. Férovým kompromisem tak dnes je nadstavba, díky které se Litvínov nebude vracet domů s prázdnou.
     
    60:13
    Nadstavba skončila.
     
    60:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté si domů odvezou nadstavbový bod, a to velice rychlým a šťastným způsobem! Dominik Brouček oslovil na pravém kruhu MARKA SLAVÍKA, jehož střelu tečoval liberecký obránce tak smolně, že se padáčkem snesla až za Vopravila. Asistence: Dominik Brouček.
     
    60:01
    Začala nadstavba.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Tomáš Trunda vypálil švihem z levého kruhu, Petr Herkommer jeho pokus nachází v lapačce. Základní hrací dobra je téměř u konce, nicméně ještě nás bude čekat nadstavbová část.
     
    58:56
    Liberečtí hrají přesilovku velmi dobře. Hosté se doposud nedostali k vyhození a zůstávají pod tlakem.
     
    58:27
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Adámek – 2 min., pozdní dohrání).
     
    58:27
    Liberec mohl zřejmě rozhodnout, ale nestalo se tak! Po rychlém brejku měl před sebou prázdnou branku Martin Böhm, avšak poslal kotouč pouze do tyčky!
     
    57:45
    Martin Adámek vystřelil z velké vzdálenosti. Zakončení bylo navíc sraženo mimo tři tyče, Štěpán Vopravil tak mohl zůstat v klidu.
     
    56:48
    Na Herkommera mířilo hned několik střeleckých pokusů za sebou. Halou se jen rozléhaly zvuky betonů a vyrážečky, gólman Litvínova si pořádně zachytal.
     
    56:13
    Pro Chemiky to je bezesporu tvrdý direkt, a zatím se z něj úplně nevzpamatovali, stále totiž zůstávají pod domácím náporem.
     
    54:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy se ve velmi zajímavém čase dostávají znovu do vedení! Petr Gajda přihrál na pravý kruh najíždějícímu JAKUBOVI ŠEDIVÉMU, který se s tím nepáral a parádní ranou pod horní tyčku přibližuje domácí k výhře. 5:4! Asistence: Petr Gajda, Tomáš Trunda.
     
    54:23
    Jakub Masař se na konci zajímavého průniku po pravém křídle snažil o zasunutí puku za betony, ty měl ale Herkommer přitisknuty pevně k ledu.
     
    53:50
    Měchura měl za domácí brankou problémy se zpracováním skákavého puku, nicméně napadajícího hráče si dobře odmítl zády a zakládá útok Liberce.
     
    53:20
    Liberečtí se dostali do přečíslení tři na dva. Sehráli jej na Jakuba Hujera, který mohl dovršit hattrick, přesouvající se Herkommer byl ale u tyčky včas a střelu z levého kruhu udržel ve výstroji!
     
    52:36
    Matěj Hora byl na útočné modré lajně vystaven trošku pod tlak, ale poradil si a poslal kotouč na zadní mantinel, kde o něj bojuje David Skuhrovec.
     
    51:46
    Na ledě je nyní více prostoru. Toho se snažil využít Jakub Dvořák, jehož střelu z dálky zkontroloval Petr Herkommer svým betonem.
     
    51:24
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kočárek – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Měchura – 2 min., krosček).
     
    51:11
    Zatímco hrstka diváků vytváří ve velké aréně slušnou atmosféru, bojuje se o kotouč za brankou Litvínova. Černá guma uvízla pod bruslemi některého z hráčů.
     
    50:47
    Adam Měchura nahodil touš z neutrální zóny až za Petra Herkommera. Hned poté vyhazuje na zakázané uvolnění pro změnu Litvínov.
     
    50:23
    Martin Böhm se chopil puku, který se odrazil od soupeřovy hole, a snažil se nastartovat spoluhráče. Ke smůle Tygrů je z toho pouze další icing.
     
    49:46
    Příliš dlouhá rozehrávka Martina Böhma končí až na zadním mantinelu, píská se tedy zakázané uvolnění domácího celku.
     
    48:47
    Střelu Petra Gajdy krotil Herkommer si mírnými obtížemi. Gajda se ještě logicky vydal na brankoviště gólmanovi trošku znepříjemnit situaci, načež musí proud emocí hostujícího kouče uklidňovat hlavní arbitr.
     
    48:13
    Tomáš Trunda podnikl jízdu litvínovským pásmem a zkusil to zpoza kruhů. Herkommer toho zřejmě moc neviděl, přesto puk včas nalezl.
     
    47:38
    Hosté rozjíždějí novou akci zpoza vlastní branky. Ve třetí části se jim ale s výjimkou vstřeleného gólu zatím kombinačně příliš nevede, což pokračuje.
     
    47:15
    Jakub Masař přejel modrou čáru a z vrcholku levého kruhu pro vhazování prověřil Herkommerovu pozornost. Ten testem prošel, lapačku měl připravenou.
     
    46:49
    Lukáš Plos se z pravé strany pěkně protáhl až k bližší tyčce, kterou měl nicméně Petr Herkommer dobře pokrytou a následnou střelu tedy vyrazil.
     
    46:10
    Jakub Šedivý procpal kotouč do třetiny i s hráčem Litvínova. Poté se na brankovišti snažil o zakončení Filip Kříž, puk mu ovšem sjel z čepele.
     
    45:32
    Štěpán Vopravil v klidu zastavil střelu mířící z ostrého úhlu. Hra je přerušena, čeká nás buly.
     
    44:58
    Martin Böhm se nadechl k sólové akci. Ta začala před Vopravilem a skončila až mezi kruhy v hostujícím obranném pásmu.
     
    44:20
    Daniel Dej vyslal směrem k Vopravilovi nízkou střelu, která brankáři uvízla pod betony. Dej ještě čekal, jestli se puk neobjeví, ale hra je již přerušena.
     
    43:54
    Domácí se usadili v útočném pásmu. Po sérii přihrávek nahazoval od modré čáry Jakub Šedivý. Kotouč skončil po teči v ochranné síti, ozývá se hvizd sudího.
     
    43:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přetahovaná pokračuje, hosté vyrovnávají na 4:4! Lukáš Hocelík vyzval ke střele MARKA SLAVÍKA, jenž z dobré pozice propálil Vopravila přesně pod lapačku. Asistence: Lukáš Hocelík.
     
    42:19
    Hosté vyhazují na zakázané uvolnění, vhazovat se tedy bude po pravé ruce Petra Herkommera, kam už se sjíždějí hráči obou mužstev.
     
    41:34
    David Putz si snažil najít dorážku, před Herkommerem bylo poměrně přelidněno, útočník Liberce se ale k puku nedostal.
     
    41:10
    Masař nedosáhl na dlouhou přihrávku. Rozhodčí nicméně domácímu týmu odpustili icing, Chemici tedy musejí rozehrávat odzadu.
     
    40:15
    Adam Werner hned v úvodu třetiny vystrašil Vopravila nepříjemným nahozením, gólman Liberce se stihl zorientovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:03.
     
    Druhá část byla herně znovu vyrovnaná, leč prosazovali se pouze Tygři. Ti díky dvěma brankám převrátili skóre na svoji stranu a do kabin si tedy odnášejí vedení 4:3. Uvidíme, s jakou odpovědí se Chemici ve zbytku utkání představí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    V samotném závěru druhé části jsou to Litvínovští, komu říká kotouč "pane." Tygři si nicméně skvěle hlídají střed pole a hosté jednoduše nemají kudy projít.
     
    38:58
    Mikuláš Jenčovský úřadoval na brankovišti. Nakonec se ocitl vleže na ledové ploše, více už tedy defenzivu hostů pozlobit nemohl.
     
    38:10
    Filip Kříž chtěl překvapit gólmana z nulového úhlu. Petr Herkommer měl ale bližší tyčku dobře pokrytou.
     
    37:22
    Chemici se nechtějí se současným stavem smířit a usadili se v útočném pásmu. Z osy hřiště pálil Marek Krocker, jehož pokus Vopravil vytáhl vyrážečkou.
     
    35:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla hokejová paráda! ADAM MĚCHURA zvládl sprinterský souboj s jedním z litvínovských obránců o přihrávku Jakuba Šedivého, ačkoliv nebyl ve výhodnější pozici. Posléze se z levé strany natlačil až před Petra Herkommera, elegantně si jej položil a bekhendem poslal černou gumu za brankovou čáru. Liberec rázem vede! Asistence: Jakub Šedivý.
     
    34:41
    Dominik Brouček velmi pěkně vystřelil bekhendem, přestože se kotouč nepříjemně vrtěl. Štěpán Vopravil předvedl rychlý zákrok vyrážečkou.
     
    34:01
    Tomáš Trunda táhl protiútok po levém křídle. Nakonec se ještě snažil hledat spoluhráče, jenže pas zblokoval obránce za hostující klec.
     
    33:24
    Hosté se ihned po inkasované brance natlačili před Vopravila a otestovali jej několika pokusy. Nic z nich nebylo, kupředu mohou vyrazit šelmy.
     
    32:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Poměrně jednoduchá akce v ponechané výhodě znamená, že skóre je znovu vyrovnáno! Projektil Jakuba Dvořáka od modré čáry vyškrábl Petr Herkommer na levou stranu brankoviště, kde operoval JAKUB HUJER a snadno vsítil svůj druhý gól v zápase. Asistence: Jakub Dvořák.
     
    31:47
    Herkommer trošku váhavě vyrazil za branku, čehož se snažil využít Luka Vodlan, avšak ze záporného úhlu kotouč o beton gólmana odrazit nedokázal.
     
    31:38
    Hladík si zkušeně odclonil napadajícího hráče. Liberec má poté trošku potíže s přechodem přes neutrální pásmo.
     
    30:49
    Mikuláš Jenčovský poslal puk po hrazení za branku. Tam jej vydolovali hosté, kteří se okamžitě snaží o obracení hry na druhou stranu ledové plochy.
     
    30:27
    Drobný Matěj Leden se vydal za nahozeným kotoučem. Petr Herkommer jej přikryl pod lapačkou, a jelikož byl Leden nablízku, musel nechat přerušit hru.
     
    29:28
    Dvořák zavezl kotouč z rohu kluziště až za branku. Tam už si jej dobře přebral jeden z Litvínovských a ukončil jeho ofenzivní choutky.
     
    28:49
    O slovo už se opět hlásí také domácí hokejisté, byť se přes útočnou modrou čáru zatím snaží projít bez úspěšného výsledku.
     
    27:53
    Skvělý Vopravil! Liberecký gólman se parádně přesunul proti zakončení Martina Adámka z mezikruží. Po právu si může vychutnat ovace z tribun.
     
    26:55
    Modrobílí úspěšně vyhazují, zatím se brání dobře. Litvínov se snaží do útočného pásma rychle vrátit, ale musí začít až od Herkommera.
     
    26:38
    Hosté stále váhají se střelbou. Pěkně si kotouče dávají, ale bez jakéhokoliv palebného efektu.
     
    25:59
    Litvínovští zahajují přesilovku v útočném pásmu. Působil ale příliš profesorským dojmem a Liberec dostal šanci k vyhození.
     
    25:43
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 2 min., podrážení).
     
    24:55
    Štěpán Vopravil nyní domácí pořádně podržel! Po rychlém protiútoku se na něj totiž sám hnal Dominik Brouček, jenže strážce liberecké pokladnice dokázal včas uzavřít mezírku mezi rukou a tělem.
     
    24:18
    Jakub Hujer si ve středním pásmu dobře našel Dominika Broučka a tělem jej oddělil od kotouče. Liberec se tedy opět může vydat směrem do ofenzivy.
     
    23:32
    Lukáš Plos se snažil o zakončení bez přípravy, to skončilo po teči jednoho z beků vysoko nad horní tyčkou Herkommerovy klece.
     
    22:59
    Filip Kříž se z pravého křídla výborně proháčkoval až před brankoviště. Zblízka poté hledal skulinku v Herkommerově postoji, ten ale odolává!
     
    22:27
    Liberec už je kompletní. Mikuláš Jenčovský to zkoušel z levého kruhu, střelu lapil Herkommer bez jakýchkoliv potíží do své rukavice.
     
    21:58
    Litvínovští obránci trošku zápolili s přihrávkami na modré čáry, jeden z rychle přistoupivších Tygrů tak mohl šťouchnout puk za modrou čáru.
     
    21:30
    Jakub Masař ulevuje svému týmu a padáčkem posílá touš daleko mimo domácí obranné pásmo.
     
    20:49
    Liberecký čtyřlístek obětavě blokuje. Rána Adama Cimrmana už k brance prošla, ale dobrý přehled o ní měl Štěpán Vopravil.
     
    20:26
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Böhm – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    20:19
    V úvodu druhé periody kombinují Litvínovští. Hocelík nahazuje do útočného pásma a vzápětí uvidíme přesilovou hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:21.
     
    Máme za sebou velice atraktivních dvacet minut! Litvínovští dorostenci vedou v Home Credit Areně 3:2, ve všech trefách svého týmu měl prsty Dominik Brouček (2+1). Hosté byli nepatrně lepším týmem, jednogólové vedení jim tak náleží právem. Uvidíme, zda bude brankostroj pokračovat!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici si s největší pravděpodobností odnesou do kabiny těsný náskok. Tygři v oslabení nezachytili Marka Krockera. Jeho velkou příležitost z mezikruží ještě Štěpán Vopravil vyřešil betonem, ovšem k dorážce se poté dostal DOMINIK BROUČEK, jehož rána skončila v síti! Asistence: Marek Krocker.
     
    19:26
    Vopravil si vyjel z branky, připravil puk pro Hladíka, a ten měl spoustu času na další úspěšně vyhození v libereckém podání.
     
    18:49
    Ondřej Postl škobrtl za brankou. Hra pokračuje a Vojtěch Polák posílá kotouč až na druhou stranu kluziště.
     
    18:35
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šedivý – 2 min., krosček).
     
    18:06
    Petr Gajda dostal nabito do naprosto ideální pozice mezi kruhy. Puk si dobře zpracoval, ovšem vzápětí jej poslal příliš vysoko a branku netrefil!
     
    17:57
    Nyní to hosté malinko uspěchali a píská se jim zakázané uvolnění. Scéna se tedy stěhuje pro změnu před Petra Herkommera.
     
    17:28
    Vojtěch Kočárek se snažil zpracovat puk před brankou, jenže neúspěšně. Přesto zůstává Litvínov ve Vopravilově blízkosti.
     
    16:47
    Hra má dobré tempo. Polák vystřelil od levého mantinelu, beton Herkommera byl v pohotovosti. Vzápětí vyráží kupředu Chemici.
     
    15:58
    Litvínov už oslabení zvládne, povedlo se mu to s lehkostí. Až teď se Tygři trošku uchycují v pásmu, leč ke střelám to zatím nevede.
     
    15:20
    Tygři už jsou v přesilovce, ale hosté zkušeně drží kotouč. Navíc se zdálo, že Dej byl faulován, což litvínovská lavička nese nelibě.
     
    14:46
    Marek Slavík se vydal na vlastní pěst kupředu, vyprodukoval také střelu, ta však skončila pouze na zadním plexiskle.
     
    14:18
    Hraje se ve čtyřech na každé straně. Liberečtí se snaží vyrazit vpřed, avšak zatím se jim nedaří najít cestičku přes střední třetinu.
     
    13:58
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Skuhrovec – 2 min., hákování).
     
    13:30
    První rána Skuhrovce skončil na obránci, druhá zaduněla o beton. Litvínov setrvává v ofenzivní zóně a pomalu utahuje šrouby.
     
    13:10
    Dvořák vytáhl z repertoáru pěkný oblouček, díky kterému se šelmy hned v úvodu oslabení osvobozují.
     
    13:06
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vodlan – 2 min., podrážení).
     
    12:15
    Nyní je v lepším rozpoložení opět Liberec. Nebezpečný pokus Damaška dokázal Herkommer vyrazit, domácí nicméně zůstávají před jeho bránou.
     
    11:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Právě ADAM MĚCHURA si zpravuje chuť! David Putz nahodil od modré čáry a útočník s číslem 10 jemnou tečí nasměroval touš za hostujícího gólmana. 2:2! Asistence: David Putz, Tomáš Trunda.
     
    10:47
    Tomáš Trunda to zkusil z takřka nulového úhlu. Herkommerovi střela vypadla před Adama Měchuru, ten ovšem skotačící kotouč za čáru nedoklepl!
     
    10:24
    Putz to vzal po Trundově přistrčení na sebe, z mezikruží ovšem pálil pouze do hradby těl před sebou.
     
    10:10
    Hosté jdou do tří! Marek Slavík (LIM) se totiž provinil nedovoleným bráněním.
     
    09:43
    Obrovská šance! Jakub Hujer byl zcela sám před Herkommerem. Trošku váhal se zakončením, chtěl si gólmana roztáhnout, avšak ten zasáhl špičkou vyrážečky.
     
    09:14
    Šedivý hledal křížem Masaře, ale ten ztratil rovnováhu, poroučel se k zemi, a Litvínov tedy v klidu vyhazuje puk ven z pásma.
     
    08:50
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kočárek – 2 min., faul kolenem).
     
    08:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka Chemiků! Marek Slavík dobře nahodil od modré lajny. Kotouč posléze poskakoval před brankovištěm, kde si jej přivlastnil DOMINIK BROUČEK a zametl jej za Vopravila. Asistence: Marek Slavík.
     
    07:55
    Litvínovští oslabeného soupeře sevřeli. Domácí kapitán Jakub Šedivý nicméně zajímavou šanci uhasil povedeným blokem, vzápětí je hra přerušena.
     
    07:27
    Martin Adámek se dostal až na levý kruh, odkud se snažil otočit skóre, ovšem pěkná střela prosvištěla těsně vedle vzdálenějšího horního růžku!
     
    07:10
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Leden – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    06:40
    Hosté po vstřelené brance rázem působí mnohem živějším a aktivnějším dojmem. Liberec se výhradně brání, tato pasáž patří Chemikům.
     
    05:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Dominik Brouček vystřelil po ledě z pravého kruhu. V předbrankovém prostoru se puk odrazil od jedné z hokejek a vysokým obloučkem se snesl přesně pod horní tyčku. Gól je nakonec připsán MARKU SLAVÍKOVI, 1:1! Asistence: Dominik Brouček, Marek Krocker.
     
    05:16
    Luka Vodlan postupoval sám na dva beky. Vystřelil zápěstím, kotouč byl právě jedním ze soupeřů tečován, načež se snesl mimo prostor branky.
     
    04:49
    Hladíkovi se nepovedlo odehrát touš z domácího obranného pásma. Litvínovští dobře napadali, šelmy nevěděly kudy.
     
    03:58
    Podobně to zkoušel taktéž hostující Hocelík. Brankář Liberce opět zasahuje, nyní posílá hokejkou puk vysoko do ochranné sítě za bránou.
     
    03:19
    Ondřej Postl se vrhl do střelecké pozice a zleva zkusil štěstí bekhendem. Přízemní ranku Štěpán Vopravil za své betony projít nenechal.
     
    02:35
    Po pasáží plné střetů a odrazů puku se gumového předmětu chopil Dvořák, zavezl jej za vlastní branku, a trošku nechává hru zklidnit.
     
    01:57
    Mikuláš Jenčovský zakončil svůj průnik zajímavou přihrávkou z otočky, adresáta ale nenašla. Chemici se tak vydali do kontru a Jakub Kuchař prověřil Vopravila zpoza kruhů.
     
    01:25
    Šelmy se nadále pohybují v blízkosti hostující klece. Z nulového úhlu prověřil Herkommera Petr Gajda, gólman Litvínova přerušuje hru.
     
    01:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Modrobílí těží z povedeného nástupu a rychle otevírají skóre! Jakub Masař poslal do akce JAKUBA HUJERA, který si po pravém křídle najel až do kruhu pro vhazování a dokonalou střelou na vzdálenější tyč nedal Petru Herkommerovi šanci. Asistence: Jakub Masař, Jakub Dvořák.
     
    00:37
    Tygři vysoko napadají, soupeři se nedaří dostat ven ze své obranné třetiny. Liberec je zatím velice aktivní.
     
    00:05
    Na úvodním vhazování získali puk domácí hokejisté. Martin Böhm jej hned poté nahazuje do útočného pásma za branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše už je připraveno k zahájení utkání. Tygři obléknou své tradiční bílé dresy, zatímco Litvínov se představí v černé barvě. Oba celky již pomalu končí rozbruslení.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Damašek, Böhm, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Tůma – Hujer, Putz, Měchura (A), Vodlan, Leden, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Gajda.

    HC Litvínov: Herkommer (Čermák) – Werner, Cimrman, Hocelík, Kuchař, Novotný, Hora – Beran, Dej, Postl, Adámek, Kočárek, Slavík (A), Špaček, Brouček, Krocker, Skuhrovec (C).

    Rozhodčí: Wagner – Grundler, Serbus..
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Nadstavbová skupina A nám dnes večer nabídne v ELIOD Extralize dorostu reprízu loňského semifinále.

    Bílí Tygři Liberec prošli základní částí s lehkostí a grácií. Skončili totiž na druhé příčce hned za vedoucí Kometou, a to se skvělým skóre 109:46. Mnoho k tomu přispělo poslední střetnutí, ve kterém šelmy porazily Žďár rekordním výsledkem 17:0! V úvodním utkání nadstavby to však na ledě Slavie zdaleka taková přestřelka nebyla. Svěřenci trenéra Richarda Loba prohráli 0:1 po prodloužení, dnes se tedy budou snažit o nápravu.

    HC Litvínov si v základní části počínal taktéž velice solidně, ve své skupině totiž obsadil třetí místo. Do nadstavby vstoupil, stejně jako Liberečtí, remízou po základní hrací době, nicméně zápas to byl diametrálně odlišný! Souboj s Kladnem nakonec Chemici zvládli úspěšně a vyhráli 6:5 po prodloužení. Přenesou si střeleckou pohodu i do tygřího doupěte?

    To se začneme dozvídat v sobotu večer. Utkání se odehraje netradičně přímo na ledové ploše velké Home Credit Areny, úvodní buly bude vhozeno až v pozdních 18:30. Buďte u toto s námi!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Hujer (Masař, Dvořák), 12. Měchura (Putz, Trunda), 33. Hujer (Dvořák), 36. Měchura (Šedivý), 55. Šedivý (Gajda, Trunda) – 6. Slavík (Brouček, Krocker), 9. Brouček (Slavík), 20. Brouček (Krocker), 44. Slavík (Hocelík), 61. Slavík (Brouček)


    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Damašek, Böhm, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Tůma – Hujer, Putz, Měchura (A), Vodlan, Leden, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Gajda.
    HC Litvínov: Herkommer (Čermák) – Werner, Cimrman, Hocelík, Kuchař, Novotný, Hora – Beran, Dej, Postl, Adámek, Kočárek, Slavík (A), Špaček, Brouček, Krocker, Skuhrovec (C).

    Rozhodčí: Wagner – Grundler, Serbus.
    thejrc.org