Štrasburk – Caen 2:2 (kon.) | Lille – Remeš 1:1 (kon.)
konec
Lille OSC
1:1 (0:0)
Stade de Reims
Neděle 09.12.2018, 17:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Krásný nedělní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší francouzská soutěž Ligue 1 pokračuje již sedmnáctým kolem a my se společně zaměříme na utkání Lille, které před domácím publikem přivítá Reims.
     
    Stade de Reims

    Reims bojovalo v minulé sezoně v druhé nejvyšší francouzské soutěži Ligue 2. V osmatřiceti odehraných kolech prohrálo pouze šestkrát a s velkým předstihem si zajistilo postup mezi francouzskou elitu. Druhý postupující tým do Ligue 1 Nimes nechalo Reims za sebou o neskutečných patnáct bodů!

    V přípravě vyzvalo Reims především své aktuální soupeře. Lille schytalo od Reims porážku 1:4, také Štrasburk se pořádně nadřel na konečnou remízu 3:3. V generálce si Reims vyšláplo na Dijon, kterému dvě branky vstřelil Chavarria.

    S velmi těžkým losem v úvodu nové sezony se poradilo Reims nad očekávání. V prvních dvou kolech si připsalo plný počet bodů, když 1:0 porazilo Nice i Lyon. Nováčkovi Ligue 1 patří po šestnácti odehraných zápasech jedenácté místo. Ve vloženém kole prohrálo Reims před domácím publikem s Toulouse jen kvůli jediné obdržené brance v závěru prvního poločasu.
     
    Lille OSC

    Lille až do předposledního kole loňské sezony bojovalo o záchranu. Tři vítězné zápasy v řadě ale celek ze severu Francie udrželo v nejvyšší francouzské soutěži.

    V přípravě Lille zářilo. S Portem se podařilo Lille zvítězil 2:1, když po jedné brance vstřelili Soumaoro s Mothibou. Utkání s Evertonem rozhodovaly až pokutové kopy, které dopadly lépe pro francouzský celek. Španělský Betis v přípravě šel proti Lille do vedení, ale ještě do poločasu Francouzi otočili průběh utkání. V závěru druhé půle však srovnal na konečných 2:2 Canales.

    Skvělý start si Lille připsalo i v nové sezoně Ligue 1. Po šestnácti odehraných kolech se Lille nachází na skvělé druhé pozici ihned za suverénním PSG. Dokonce to dlouhou dobu vypadalo, že právě fotbalisté Lille budou jediní, kteří budou nahánět pařížský celek. V posledních pěti kolech ale ztratili hned deset bodů a tak ztrácejí na nedostižnou první pozici čtrnáct bodů.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    14.07. 2018 Lille – Reims 2:4
    15.07. 2017 Lille – Reims 2:0
    05.03. 2016 Lille – Reims 2:0
    25.09. 2015 Reims – Lille 1:0
    04.04. 2015 Lille – Reims 3:1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Lille OSC: Maignan – Celik, Fonte, Dabila, Ballo-Touré – Xeka, Mendes – Ikoné, Araújo, Pépé – Leao.
    Náhradníci: Jakubech – Fonte, Bamba, Edgar Ié, Maia, Soumaré, Pied.

    Stade de Reims: Mendy – Foket, Engels, Abdelhamid, Konan – Romao, Chavalerin – Chavarría, Ndom, Doumbia – Suk Hjun-Čun.
    Náhradníci: J. Carrasso – Disasi, Martin, Métanire, Oudin, Dingomé, Mbemba.

    Rozhodčí: Delajod – Grosbost, Jeanne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté vstoupili do prvního poločasu rozehrávkou ze středového kruhu. Lille ale balon okamžitě ztratilo na levé straně. První útok Reims ale končí ještě před vápnem.
     
    2
    Thiago Mendes si obhodil záložníka Reims, ale poté byl faulován. Domácí v úvodu zápasu nikam nespěchají a rozehrávají jen k obráncům.
     
    3
    Hjun-Čun Suk zakončoval z prvního doteku a pořádně vylekal domácího brankáře. Maignan ale dokázal skvěle zareagovat a balon vyrazil mimo tři tyče.
     
    5
    Chavarría se sice tlačil do vápna, ale ještě před ním ztratil balon v souboji s Dabilou. Domácí uklidňují úvod zápasu v kombinaci ve středu pole.
     
    6
    Ikoné se pokoušel po narážečce s Pépém jít do vápna, ale souhra domácích fotbalisté byla rázně ukončena bránícím Engelsem. Navíc Pépé zůstává ležet na trávník s bolestivou grimasou.
     
    7
    Lille se pokoušelo projít po pravém kraji, ale Celik byl zastaven skluzem Konana. Domácí se ještě udrželi na útočné polovině, ale obrana Reims je zatím pevná.
     
    8
    Hosté se hnali do přečíslení. Konan posouval míč blíže ke středu, ale Chavarría se k zakončení přes Dabilu nedostal. Mike Maignan může být nyní v klidu.
     
    9
    Luiz Araújo pokračoval v rychlém postupu směrem k brance Reims. Přihrávkou ještě našel Pépého, který ale střelou zamířil jen vedle bližší tyče.
     
    11
    Rafael Leao čekal na přihrávku až příliš dlouho. Pépé posouval míč až téměř do vápna a Leaovi tak chybělo několik kroků k tomu, aby mohl pálit.
     
    12
    Lille se snažilo přejít do útoku znovu po pravé straně. Zeki Celik byl ale nemilosrdně podražen Konanem. Domácí ale zůstávají u balonu na útočné polovině.
     
    13
    Reims zatím dokáže držet krok se soupeřem. Doumbia si zpracoval míč na levé straně, poté přenesl hru přes celu šířku trávníku, ale Chavarría centrem neuspěl.
     
    15
    Po tvrdém souboji ve středu pole se pokračovalo ve hře. Xeka hledal přihrávkou po trávníku Leaa. Ten byl ale obsazen hned dvojicí soupeřů.
     
    16
    Thiago Mendes zahajoval útočnou akci Lille. Následně se zapojil také José Fonte, ale kapitán Lille už nenašel rozběhnutého Ikoného na pravém kraji.
     
    17
    Fonte se nyní musel zapojit také do bránění. Před unikajícím Doumbiou dokázal balon odkopnout do bezpečí za postranní lajnu. Reims se dostává ke slovu.
     
    18
    S Chavarríou to nevypadá nejlépe. Hostující záložník zůstává sedět na trávníku a ukazuje na střídačku, že to dál už nepůjde.
     
    19
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Pablo Chavarría, přichází Rémi Oudin.
     
    20
    Moussa Doumbia byl faulován Ikoném na levé straně a hosté budou rozehrávat volný přímý kop z nebezpečné pozice velmi blízko vápnu.
     
    21
    Xavier Chavalerin centroval na zadní tyč, ale balon vápnem pouze prolétl. Navíc je také zadržen Touré a je pískán útočný faul Oudinovi. To není zrovna povedený vstup do zápasu.
     
    22
    Xeka byl přistrčen ve středu pole Oudinem. Domácí mohli vhazovat zpoza postranní lajny, ale u balonu se dlouho nezdrželi. Hlavní rozhodčí píská faul Mendesovi.
     
    23
    Doumbia je na levé straně aktivní. Znovu si udělal prostor kličkou do středu, ale centrem do vápna už se neprezentoval. Lille se dostalo k balonu a míří do útoku.
     
    24
    Reims rozhodně v úvodu zápasu za druhým týmem Ligue 1 nezaostává. Doumbia si tentokrát nabíhal do vápna, ale na prudkou přihrávku nedosáhl.
     
    25
    Xavier Chavalerin kroutil balon do vápna od rohového praporku. Maignan sice sebral balon ze vzduchu, ale poté pořádně mizerně rozehrál jen na kopačky hostujících hráčů.
     
    26
    Další možnost pro Chavalerina získal faulovaný Doumbia. Ani tentokrát to ale exekutorovi standardní situace nevyšlo podle představ. Domácí mohou vhazovat.
     
    27
    Po několika minutách v obraně se domácí hnali do útoku. Ikoné ale zazdil nadějnou situaci ještě před pokutovým územím mizernou přihrávkou na Leaa.
     
    29
    A další faul. Jacques Romao vyvážel míč z vlastní poloviny, ale proti byl Thiago Mendes, který zastavil soupeře jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    30
    Půlhodina hry úvodní branku nepřinesla. Lille se musí v posledních minutách dokonce bránit tlaku Reims. Nováček nejvyšší francouzské soutěže hraje zatím povedený zápas.
     
    31
    Pépé posouval míč na Leaa. Ten si ještě připravil pozici ke střele, ale zpoza šestnáctky hostující branku neohrozil. Edouard Mendy mohl pustit balon nad břevno.
     
    32
    Hjun-Čuk Suk se dral do vápna, ale Dabila se mu stačil postavit do cesty. Nejprve ho zdržel a nakonec mu také sebral balon od kopaček čistým způsobem.
     
    33
    Suk byl znovu v nadějném náběhu. Tentokrát ho dokázal zachytit Fodé Touré. Hostující útočník ale získal pro Reims vybojovat alespoň autové vhazování.
     
    35
    Domácí fanoušci si žádali odpískání sporného zákroku ve středu pole, ale hlavní rozhodčí nechal akci Reims pokračovat. Aly Ndom ale pálil pouze vysoko nad domácí branku.
     
    36
    Mike Maignan vykopával od vlastní branky. Po několika vzdušných soubojích se k balonu dostal pouze hostující Romao. Jeho přihrávka po trávníku Ndoma nenašla.
     
    37
    Chavalerin se pokusil překvapit Maignana střelou z větší vzdálenosti. Balon před domácím brankáře na poslední chvíli zaplaval, ale Maignan nakonec vše zvládl na jedničku.
     
    38
    Ballo-Touré ještě ve skluzu dokázal poslat míč do těsné blízkosti malého vápna. Mendy byl připraven na všechno a balon sebral do vzduchu do rukavic.
     
    39
    Konan byl přistrčen v prostoru u středové čáry, ale ani nyní hlavní rozhodčí hru nepřerušil. Lille se tak dostalo do protiútoku a Mendy musel řešit střelu Mendese.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Lille mělo k dispozici rozehrávku od rohového praporku. Mendesova pobídka však našla jen Engelse.
     
    41
    Hned dva hráči Lille nyní skončili ve středovém kruhu na trávníku. Reims ale pokračovalo v útočném snažení, na poslední chvíli ale zasáhl jako správný kapitán José Fonte.
     
    42
    Zdravotní potíže má také Hjun-Čuk Suk. Útočník Reims se ale po chvíli zvedá z trávníku a může se pokračovat ve hře.
     
    44
    Moussa Doumbia se hnal na přetaženou přihrávkou, ucítil kontakt na ramenu a tak se skácel k zemi. Balon doputoval za brankovou lajnu a hlavní rozhodčí faul nepíská.
     
    45
    Závěr první půle patří Lille. Domácí se natlačili v kombinaci až do těsné blízkosti vápna hostů. Až před Mendyho se ale prodrat zatím nemohou. Obrana Reims i nadále drží.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45+2
    Od Mendyho putoval míč na pravou stranu. Foket ještě přihrával Sukovi, který byl ale v ofsajdovém postavení. Xeka z následného protiútoku trefil parádní ránou pravou tyč.
    45+2. Xekova rána ze střední vzdálenosti skončila na tyči
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a s nimi i celý první poločas. Hráči odcházejí do šaten za bezbrankového stavu.

    Ani jeden tým se nemohl v úvodu dostat do pořádného tlaku. Reims sympaticky drželo krok s druhým celkem francouzské soutěže, až v závěru si vytvořilo Lille několik střeleckých příležitostí, ale nejbezpečnější rána Xeky skončila pouze na pravé tyči.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas odstartovali rozehrávkou ze středového kruhu hostující fotbalisté. Reims se rychle dostalo až před vápno, ale Suk neprostřelil Fonteho.
     
    47
    Thomas Foket sestřelil zezadu unikajícího Xeku a je tak prvním potrestaným hráčem zápasu.
     
    48
    Celikův pas sice pokutové území přeletěl, ale domácí se ještě udrželi na útočné polovině. Až Araújo chyboval přihrávkou k Leaovi, který byl obsazen Engelsem.
     
    49
    Lille je v úvodu druhého dějství o něco aktivnějším týmem. Od Xeky nyní putoval balon na pravou stranu, kde už byl připraven Celik. Obrana Reims se stačí přesouvat ze strany na stranu.
     
    50
    Jediným napadajícím hráčem Reims byl Suk. Domácí s klidem prokombinovali střední část trávníku, ale před vápnem na ně už čekala hradba.
     
    51
    José Fonte rozehrál na pravé křídlo, kde byl znovu rozběhnutý Zeki Celik. Nyní se už dostal do vápna Leao, který z první tyče pálil pouze do boční sítě. Mandy by reagoval jen obtížně.
     
    53
    Romao byl přidržen ve středovém kruhu. Hosté chtěli rychle rozehrát, ale Mendes se postavil takticky před balon. Obránci Lille se stačili vrátit na své pozice.
     
    54
    Moussa Doumbia si pomohl v pokutovém území při zpracování rukou a to neuniklo ani hlavnímu rozhodčímu, který okamžitě dává balon k rozehrávce Lille.
     
    55
    Záložník Lille Xeka se pokoušel o podobnou ránu jako ze závěru prvního poločasu. Nyní mu před balon ale skočil obětavým způsobem Yunis Abdelhamid.
     
    56
    Také Reims si vydřelo rohový kop. Chavalerin sice necentroval úplně nejpřesněji, ale balon se odrazil do středu vápna, odkud pálil do obránce Romao.
     
    57
    Dnes už poněkolikáté zachraňoval Lille až José Fonte. Sukův centr totiž mířil do nebezpečného prostoru před malým vápnem, poslední slovo měl ale portugalský stoper.
     
    58
    Tentokrát ale Sukovi balon od kopačky uskočil za postranní lajnu. Domácí mohli vhazovat z poloviny trávníku, ale těsně před vápnem byl pokryt Engelsem Leao.
     
    60
    Ani hodina zápasu úvodní branku nepřinesla. Lille sice udává tempo ve druhém dějství, ale druhý tým Ligue 1 se zatím do většího tlaku nedostal.
     
    61
    Reims rozehrávalo v krátkém čase dva rohové kopy. Chavalerin dlouhým pasem našel na středu vápna Suka, který ale hlavičkoval jen těsně nad břevno.
     
    61
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Rafael Leao, přichází Rui Fonte.
     
    62
    Suk dokázal i vsedě získat balon pro své spoluhráče. Chavalerin posílal nebezpečnou přihrávku po trávníku do vápna, ale Oudinovi chyběl k zakončení metr.
     
    63
    Po odpískaném ofsajdu rozehrávali domácí postupně od obránců. Pépé zatím nebyl příliš vidět, ale nyní se zapojil do hry povedenou kličkou na levém kraji.
     
    64
    Touré nasadil protihráči jesličky, následně pokračoval v akci krajního obránce Araújo, ale jeho přihrávka na Ruie Fonteho nebyla z nejpřesnějších.
     
    65
    Domácí začínají zvyšovat útočné nasazení. Ball-Touré si přebíral balon na levé straně, ale balon mu uskočil od kopačky jen k bránícímu Foketovi.
     
    66
    Reims právě vstřelilo branku!
    Reims se muselo v posledních minutách bránit, ale nyní se dostává překvapivě do vedení! Romao přetlačil u brankové čáry Dabilu, poté naservíroval ideální přihrávku do malého vápna, kde se dokázal proti dvěma obráncům prosadit střídající RÉMI OUDIN. Maignan se snažil co to jen šlo, ale balon neudržel.
    66. Rémi OUDIN - 0:1
     
    67
    Lille mělo do této chvíli zápas pod kontrolou, drželo delší čas balon, ale nyní musí dotahovat jednobrankovou ztrátu. Domácí se ihned tlačí do útoku.
     
    68
    Doumbia se dostal do souboje se dvěma protihráči v pokutovém území. Následně zůstal otřesený ležet na trávníku a hra tak musela být přerušena.
     
    70
    Domácímu celku se daří držet balon na útočné polovině. Luiz Araújo si kličkou poradil s Foketem, ale poté byl aktivní obranou vytlačen až do středu trávníku.
     
    71
    Dabilova rozehrávka našla Pépého. Z levého kraje ale dneska domácím nevychází zhola nic. Navíc se faulem provinil u středové čáry Thiago Mendes.
     
    72
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Luiz Araújo, přichází Jonathan Bamba.
     
    73
    Reims rozhodně s autovým vhazováním nepospíchalo. Nakonec se ale dostal do ideální střelecké pozice Doumbia, který ale vysoko přestřelil domácí branku.
     
    74
    Pépé byl faulován na pětatřiceti metrech od branky Reims. K rozehrávce volného přímého kopu se postavil Xeka, ale ani jeho kopací technika domácím nepomohla. Balon chytí Edouard Mendy.
     
    74
    José Fonte ještě dohrál brankáře hostujícího brankáře a je za to "odměněn" žlutou kartou od hlavního rozhodčího.
     
    75
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Xeka, přichází Boubakary Soumaré.
     
    76
    Abdelhamid se vydal s balonem středem trávníku do útoku, ale před faulujícího Ikoného se nedostal. Hosté mohou rozehrávat z klidové pozice.
     
    77
    Nyní ale fauloval na levé straně Foket Tourého. Domácí se následně dostali do jasné střelecké pozice! Jonathan Bamba mohl po svém příchodu srovnat. Ikoné posílal míč ideálně Bambovi, ale ten před prázdnou brankou zklamal.
    77. Jonathan Bamba selhal v zakončení
     
    78
    Lille pokračovalo rozehrávkou od rohového praporku. Nejprve hlavičkoval José Fonte jen do obránce před sebou, poté jeho bratr Rui namířil míč nad branku.
     
    79
    Thomas Foket nebyl daleko od druhé žluté karty. V souboji přišlápl kopačku Konanovi. Hlavní rozhodčí ale nechává hostující tým v plném počtu.
     
    80
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Moussa Doumbia, přichází Tristan Dingomé.
     
    81
    Albdelhamid přistrčil v pokutovém území Ruie Fonteho. K balonu si nakonec našel cestu Edouard Mendy. Po rychlém rozehrávce se ale dostali k míči hosté.
     
    83
    Posledních zhruba deset minut i s nastavením pro oba týmy. Fonte se nyní rozčiloval na rozhodčího, že neodpískal faul ve vápně, ale už s tím nic nenadělá.
     
    84
    V pokutovém území Reims je ošetřován Hjun-Čun Suk. S útočníkem hostujícího celku to nevypadá nejlépe, velmi pomalu odchází z hrací plochy a to se nelíbí domácím fanouškům.
     
    85
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Suk Hjun-Čun, přichází Romain Métanire.
     
    86
    Reims se po dlouhé době v obraně vydalo do útoku. Chavalerin přihrával do vápna Métaniremu, který po několika sekundách na trávníku pálil jen do obránce před sebou.
     
    87
    Ikoné vedl útočnou akci Lille. Domácí zatlačili Reims až hluboko ho jeho vápna. Pépé se prodral do šestnáctky, ale poté se skácel k zemi.
     
    88
    Tlak Lille pokračuje. Bambova přihrávka na Mendese byla přesná, poté už Soumaré hledal spoluhráče ve vápně, ale jako první se k balonu dostal Albdelhamid.
     
    89
    Thiago Mendes byl faulován na levé straně a sám se postavil k rozehrávce volného přímého kopu. Mendesův pas do ohně před Mendyho skončil ale jen u Tourého, který hlavičkoval mimo.
     
    90
    Métanire se prosmýkl kolem obránce, ale poté upadl po lehkém kontaktu. Hlavní rozhodčí nechává hru plynout a toho mohou využít domácí fotbalisté.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90+2
    Jonathan Bamba měl proti sobě na levé straně hned čtyři protiháče. I tak se ale pustil do souboje. Nakonec je žlutou kartu potrestán za faul Métanire.
     
    90+3
    Lille je i nadále v tlaku na útočné polovině soupeře. José Fonte se už z pozice stopera přesunul na hrot do vápna. Ani jeden centr ale ještě domácí do šestnáctky neposlali.
     
    90+4
    Thiago Mendes to vzal na sebe. Domácí záložník si udělal kličkou do středu prostor ke střele, ale dělovka mu nesedla na kopačku a podle toho to také dopadlo.
     
    90+5
    Pokutový kop pro Lille! Métanire fauloval v šestnáctce Tourého!
    90+5. Penaltový zákrok

     
    90+5
    Brankář Reims Edouard Mendy dlouho zůstával mimo svou branku. Všichni museli čekat na Mendyho, který nakonec od rohového vidí žlutou kartu.
     
    90+6
    Lille právě vstřelilo branku!
    Lille v šesté minutě nastavení srovnává krok! Míč si postavil na značku pokutového kopu NICOLAS PÉPÉ, po rychlém rozběhnu napálil míč nekompromisně do sítě. Edouard Mendy byl zcela bez šance na zákrok.
    90+6. Nicolas PÉPÉ - 1:1
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Šest nastavených minut je minulostí a zápas sedmnáctého kola končí. Reims si odváží z Lille bod po remíze 1:1.

    Ani jeden tým se nemohl v úvodu dostat do pořádného tlaku. Reims sympaticky drželo krok s druhým celkem francouzské soutěže, až v závěru prvního poločasu si vytvořilo Lille několik střeleckých příležitostí, ale nejbezpečnější rána Xeky skončila pouze na pravé tyči. Po změně stran bylo i nadále Lille aktivnější směrem dopředu, ale branka padla na druhé straně. Romao přetlačil na brankové čáře obránce, poté přistrčil balon do ideální pozice Rémimu Oudinovi, který vsítil první branku. Už už to vypadalo, že se nováček odveze z trávníku druhého týmu Ligue 1 všechny tři body, ale v páté minutě nastaveného času byla odpískána penalta. Tu s klidem proměnil Nicolas Pépé a udal tak konečné skóre.
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:24. (19:01:36)

    Vít Schück

    Branky: 90+6. Pépé (pen.) – 66. Oudin (Romao)

    Karty:   74. Fonte (LIL) – 47. Foket (REI), 90+2. Métanire (REI), 90+5. Mendy (REI)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:24.
    Lille OSC: Maignan – Celik, Fonte, Dabila, Ballo-Touré – Xeka (75. Soumaré), Mendes – Ikoné, Araújo (72. Bamba), Pépé – Leao (61. Fonte).
    Náhradníci: Jakubech – Fonte, Bamba, Edgar Ié, Maia, Soumaré, Pied.

    Stade de Reims: Mendy – Foket, Engels, Abdelhamid, Konan – Romao, Chavalerin – Chavarría (19. Oudin), Ndom, Doumbia (80. Dingomé) – Suk Hjun-Čun (85. Métanire).
    Náhradníci: J. Carrasso – Disasi, Martin, Métanire, Oudin, Dingomé, Mbemba.

    Rozhodčí: Delajod – Grosbost, Jeanne
    bahis siteleri