Olomouc – Židenice 5:2 (kon.) | Chodov – Bohemians 14:2 (kon.) | Jičín – Liberec 5:3 (kon.)
Panthers – Střešovice 4:5 (0:2 po s.n.) | Slavia Plzeň – Ne 2:11 (kon.) | Vítkovice – Ostrava 6:2 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
14:2 (4:1, 7:1, 3:0)
FbŠ Bohemians
Pátek 14.12.2018, 19:00ČEZ Extraliga žen • 13. kolo
     
    57:37
    Další vyloučení pro Chodov! Domácí hráčky v něm zřejmě našly svou gólovou žílu. Daniela Frantíková si půjde na dvě minuty sednout na nedovolené vrážení.
     
    56:24
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak to je terno! JOHANA VRBOVÁ si z trestné lavice nabíhá přímo do gólové šance ze které skóruje! Asistence: Jana Christianová.
     
    54:17
    Krátce po gólu ale hráčky Chodova na vlastní kůži poznají oslabení. Johana Vrbová si totiž jde sednout na dvě minuty za nadzvedání hokejky.
     
    53:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po odmlce se gólové sirény chodovské haly opět rozezněly! NELA JIRÁKOVÁ prostřelila Kreisingerovou a dává třináctý gól Chodova! Asistence: Martina Řepková.
     
    43:40
    Adéla Cukrová není z cukru a ukazuje to i na hřišti. Tentokrát to ale přehnala, za což si půjde sednout na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    40:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Aby to nebylo GABRIELE TOŽIČKOVÉ líto, tak i ona si po přihrávce Pláškové připisuje hattrick! Chodov vede už o deset branek. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    39:45
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ani výměna brankářek nepomohla! Patnáct sekund před koncem druhé části Christiánová našla Tožičkovou, která z velké šance přidává svou druhou branku v dnešním utkání. Asistence: Jana Christiánová.
     
    38:19
    Po desátém gólu hostujícímu trenérovi už ruply nervy a Omelkovou odvolal z branky. Namísto ní si zachytá Daniela Kreisingerová.
     
    38:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je tu další branka! Jiráková našla KRISTINU BELICOVOU, která si povedenou střelou kompletuje hattrick! Asistence: Nela Jiráková.
     
    32:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    Demolice Bohemians pokračuje! Na konci chodovské kombinace stojí KRISTINA BELICOVÁ, která přidává jedenáctou branku dnešního utkání. Asistence: Karolína Kellovská.
     
    31:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov táhne na desítku! Nela Jiráková našla před brankou MARTINU ŘEPKOVOU, která z nadějné pozice střílí další gól do zeleno-bílé branky. Asistence: Nela Jiráková..
     
    27:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je tu další rychlý gól pro Chodov! GABRIELA TOŽIČKOVÁ si vybojovala míček před hostující brankou a z bezprostřední blízkosti poslala střelu za záda hostující gólmanky. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    27:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hráčky Chodova bleskově odpověděly na hostující branku a už je to zase o čtyři fíky. Tožičková našla Hanzlíkovou, která už potřetí prostřeluje domácí brankářku! První hattrick dnešního utkání je tady! Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    25:13
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hostující naděje ještě plápolá! Na tvrdou střelu ELIŠKY REISCHLOVÉ Christianová nestihla zareagovat a balonek tak rozvlnil brankovou síťku. Asistence: Veronika Loudová.
     
    20:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vrátná se už může vrátit na hřiště, po nádherné teči MAGDALÉNY PLÁŠKOVÉ totiž končí míček až za zády hostující brankářky! Asistence: Nela Jiráková.
     
    19:59
    Tak tohle zamrzí. Vteřinu před koncem třetiny se Eliška Vrátná dopustila hry rukou, za kterou si půjde sednout na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    19:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Demolice Bohemians je čím dál tím reálnější! Na konci chodovské akce stojí TEREZA HANZLÍKOVÁ, která nekompromisně uklízí míček do hostující branky! Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    17:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Chodov si bere zpět dvojbrankové vedení. Míček se z ničeho nic odrazil k TEREZE HANZLÍKOVÉ, která z nadějné pozice nezaváhala a narvala míček do hostující branky! Asistence: Daniela Frantíková.
     
    16:55
    Adéla Bočanová z trestného střílení nakonec nepřidává svou druhou branku! Stav je tak stále 2:1 pro Chodov.
     
    16:55
    Po nedovoleném zastavení nadějně se rodící brejku je nařízeno trestné střílení pro Bohemians!
     
    16:41
    Další velká šance pro Chodov! Střela Suché se otřela o břevno klokaní branky!
     
    14:07
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Situace z druhé strany se opakuje, tentokrát ale v podání hráček v zeleno-bílém. Po střele Anny-Marie Divišové se k dorážce z bekhendu dostává ADÉLA BOČANOVÁ, která tak dává první gól Bohemians v dnešním mači. Asistence: Anna-Marie Divišová.
     
    07:42
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl velmi smolný gól. Sražený pokus NIKOLY PEKÁRKOVÉ nakonec skončil až za zády hostující brankářky. Tohle si Klokanky do rámečku nedají. Asistence: Martina Řepková.
     
    02:04
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Brankářka Bohemians Omelková si se střelou Noskové ještě poradila, na následnou dorážku KRISTINY BELICOVÉ už ale nestačila! Asistence: Petra Nosková.
     
    01:34
    První šanci utkání si připsala Tožičková, z dobré pozice nakonec trefuje břevno hostující branky!

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 3. Belicová (Nosková), 8. Pekárková (Řepková), 18. Hanzlíková (Frantíková), 20. Hanzlíková (Tožičková), 21. Plášková (Jiráková), 28. Hanzlíková (Tožičková), 28. Tožičková (Plášková), 32. Řepková (Jiráková), 33. Belicová (Ka. Kellovská), 39. Belicová (Jiráková), 40. Tožičková (Christiánová), 41. Tožičková (Plášková), 54. Jiráková (Řepková), 57. Vrbová (Christiánová) – 15. Bočanová (Divišová), 26. Reischlová (Loudová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Provázková) – Jiráková, Tožičková, Nosková, Vrbová, Svačinová – Suchá, Frantíková, Plášková – Pekárková, Preisslerová, Řepková – J. Vávrová, Peštová, Belicová – Ka. Kellovská, Hanzlíková.
    FbŠ Bohemians: Omelková (39. Kreisingerová) – Šindelářová, Císařová, Nová, Loudová, Andrlová – Cukrová, Bašová, Reischlová – Kadidlová, Vrátná, Toulová – Pokorná, Chaloupková, Neubergerová – Zlámalová, Divišová, Pavlicová – Bočanová.
    bahis siteleri