Karlovarsko – Civitanova 0:3 (kon.) | Gdaňsk – Berlin Recycling 3:0 (kon.) | Tours – Perugia 1:3 (kon.)
Modena – ZAKSA 3:1 (kon.)
konec
VK ČEZ Karlovarsko
0
16 18 14  
Cucine Lube Civitanova
3
25 25 25  
Středa 19.12.2018, 18:00 • KV Aréna, Karlovy Vary (CZE) • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    14:25
    Tomáš Houda se představil na servisu místo Lukáše Vašiny. Civitanova jen odevzdávala míč po nepřesné přihrávce, ale útok Penrose zastavil parádním jednoblokem Brenden Sander.
     
    13:24
    Sokolovův servis mířil na Zmrhala, hosté se ubránili proti útoku Vašiny, poté ještě smečoval jen do bloku Penrose. Dlouhou výměnu zakončil až Sander, který vytloukl domácí dvojblok. Parádní rozehra z obou stran přinesla jedenáct mečbolů pro Civitanovu.
     
    13:20
    Čtvrtý bod v řadě pro Karlovarsko. Dlouhou rozehru zakončil Beer a jeho blok proti útoku Sandera. Také Civitanova si bere oddechový čas.
     
    4:12
    Náskok Civitanovy roste. Leal přidává další eso! Nyní uhýbal před balonem Marek Zmrhal. Jiří Novák si bere oddechový čas.
     
    2:6
    Italský tým odskakují na čtyři body. Beer se středem neprosadil, naopak Sokolov zasmečoval parádně do dlouhé diagonály a domácí lavička si musí brát oddechový čas.
     
    18:25
    Druhý druhé dějství míří k hostujícímu týmu. Osmany Juantorena zakončil druhý set esem, míč spadl mezi Pfeffera s Vašinou.
     
    18:24
    Šest setbolů pro Civitanovu! Vojtěch Patočka podával na Leala, který dokázal přihrát, poté ale útočil nekompromisně Simon.
     
    14:19
    Civitanova se dostává do luxusního vedení. Rejlek dostal nahrávku jen pod blok Juantoreny a už s tím nedokázal nic dělat. Oddechový čas pro Karlovarsko.
     
    13:15
    Robertlandy Simon pokračuje na podání. Zmrhal smečoval po vysoké nahrávce znovu jen do mohutného bloku. Oddechový čas pro Karlovarsko.
     
    16:25
    První sada jde jasně na konto Civitanovy. Cvetan Sokolov zakončil první dějství přímým bodem ze servisu, když sestřelil přihrávajícího Vašinu.
     
    16:24
    Osm setbolů pro hostující tým. Va Haarlem se vrátil z lavičky na podání. Sokolov smečoval úplně z jiného patra, blok Karlovarska byl bez šance.
     
    15:21
    A už to je o šest bodů. Dragan Stanković zatlačil servisem, Vašina smečoval jen z nepřipravené pozice na hlavním kůlu a poslal míč do autu. Jiří Novák ještě vyzkoušel challenge, která ale nyní přisuzuje bod Civitanově. Karlovarsko si vybírá také oddechový čas.
     
    0:4
    Tlak velkých favoritů pokračuje. Bruno přitlačil servisem hned za pásku, hosté se dostali k bodovce a tu proměnil Juantrena sklepnutím na českou polovinu. Jiří Novák si musí brát oddechový čas již po čtyřech rozehrách.

    Vít Schück

    VK ČEZ Karlovarsko: Džavoronok, Van Haarlem – Vašina, Houda, Hudeček, Zmrhal – Beer, O'Dea, Patočka – Penrose, Rejlek – Petrák, Pfeffer
    Trenér: Jiří Novák

    Cucine Lube Civitanova: Bruno, D'Hulst – Juantorena, Massari, Leal, Sander – Stanković, Diamantini, Cester, Simon – Sokolov, Cantagalli – Marchisio, Balaso
    Trenér: Giampaolo Medei

    Rozhodčí: Andrij Kovalčuk (UKR) – Vitor Alexandre Goncalves (POR)
    bahis siteleri