Chabarovsk – Petrohrad 0:2 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 4:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
4:2 (2:2, 0:0, 2:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Čtvrtek 27.12.2018, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:25 Konstantin GLAZAČEV - 4:2
     
    54:25
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    KONSTANTIN GLAZAČEV vyslyšel přání fanoušků! Po přijetí přihrávky vyjel zpoza brány a překvapil Ortia zasunutím kotouče pod jeho beton. Nutno dodat, že uklidňující gól padl při přesilovce. Asistence: Denis Vicharev a Ivan Miščenko.
    44:08 Vasilij STRELCOV - 3:2
     
    44:08
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Potřetí v utkání se klub z Vladivostoku dostává do vedení! Při tomto gólu zafungovala bratrská spolupráce. Střelu svého sourozence Alexandra tečoval do sítě VASILIJ STRELCOV. Asistence: Alexandr Strelcov a Stěpan Zacharčuk.
    18:08 Borna RENDULIĆ - 2:2
     
    18:08
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Náskok Vladivostoku nevydržel dlouho. Zpoza brány přihrávající Makejev oslovil BORNU RENDULIĆE, chorvatský hráč zahrál jednomu z obránců na dudy a díky tomu měl více času i místa na vyrovnání. Asistence: Alexej Makejev a Arťom Švec-Rogovoj.
    16:57 Kirill VORONIN - 2:1
     
    16:57
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hru v početní převaze těsně před jejím vypršením využívají také domácí! Ďjakov našel před brankovištěm KIRILLA VORONINA a ten vykoupáním finského brankáře v bekhendové kličce vrátil svému celku vedení. Asistence: Kirill Ďjakov a Denis Vicharev.
    07:22 Gennadij STOLJAROV - 1:1
     
    07:22
    Viťaz právě vstřelil branku!
    O chvíli později už GENNADIJ STOLJAROV měl možnost vystřelit a jeho rána se stala ránou vyrovnávací! V mezikruží hlídkující autor gólu si klepnutím o led řekl o přihrávku, aby průstřelem Serebrjakova využil přesilovou hru. Asistence: Alexandr Sjomin a Miro Aaltonen.
    02:07 Gleb ZAJCEV - 1:0
     
    02:07
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok nečekaně brzy otevírá skóre! Admirál GLEB ZAJCEV zavelel k útoku po levém křídle a z ostrého úhlu trefil mezírku mezi Ortiovým ramenem a horní tyčí. Asistence: Anton Koroljov.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 3. Zajcev (Koroljov), 17. K. Voronin (Ďjakov, Vicharev), 45. V. Strelcov (A. Strelcov, S. Zacharčuk), 55. Glazačev (Vicharev, Miščenko) – 8. Stoljarov (A. Sjomin, M. Aaltonen), 19. Rendulić (Makejev, Švec-Rogovoj)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov (A), Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov, Kozlovskij, Miščenko – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – V. Butuzov, Koňkov (C), Feoktistov – Glazačev (A), Vicharev, K. Voronin – Koroljov, J. Jakovlev, Zajcev.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Mozík, Katičev, Voronkov, Jevsejenkov, Golovkov, Šinkevič, S. Romanov – M. Aaltonen (A), A. Sjomin (A), Stoljarov – Rendulić, Švec-Rogovoj, Makejev – N. Komarov, Kokarev (C), Potěchin – Mons, Vyglazov, Mojsejev.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Ščeňov – Viljugin, Golovljov

    Diváci: 3 886
    bahis siteleri