Česko – Švýcarsko 2:1 (po pr.) | USA – Slovensko 2:1 (kon.) | Kanada – Dánsko 14:0 (kon.)
Finsko – Švédsko 1:2 (kon.) | Rusko – Dánsko 4:0 (kon.)
konec
Finsko
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Švédsko
Čtvrtek 27.12.2018, 04:30 • Save-On-Foods Memorial Centre • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:27 Aarne TALVITIE - 1:2
     
    56:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po rychlé kombinaci se prosazují také hráči Suomi. Kaapo Kakko našel v předbrankovém prostoru najetého AARNEHO TALVITIEA, jenž střelou k tyči nepohrdl odkrytou části branky. Koncovka zápasu tedy nabízí pořádné drama. Asistence: Kaapo Kakko a Jesse Ylönen.
    23:55 Erik BRÄNNSTRÖM - 0:2
     
    23:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je večer hostujícího kapitána, který využívá také dvojnásobnou početní výhodu. ERIK BRÄNNSTRÖM se napřáhl z vrcholu levého kruhu a propálil vše co mu stálo v cestě, včetně brankáře Luukkonena. Asistence: Emil Bemström a Adam Boqvist.
    13:15 Erik BRÄNNSTRÖM - 0:1
     
    13:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tre Kronor využívají rychle přesilovou hru. Od modré čáry přesně k tyči vystřelil ERIK BRÄNNSTRÖM. Jeho pokus domácí brankář asi neviděl, a tak se Švédsko raduje z vedení. Asistence: Isaac Lundeström a Adam Boqvist.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 57. Talvitie (Kakko, Ylönen) – 14. Brännström (Lundeström, Boqvist), 24. Brännström (Bemström, Boqvist)


    Finsko: Luukkonen (Lindberg) – Heinola, Jokiharju (A), Vaakanainen (A), Laaksonen, Utunen, Latvala – Tolvanen, Kupari, Heponiemi – Nyman, Lundell, Kakko – Talvitie (C), Virtanen, Ylönen – Moilanen, Vainionpää, Engberg.
    Švédsko: Ahman (Ersson) – Brännström (C), Westerlund, Sandin, Boqvist, Ginning, Lundkvist, Broberg – Elvenes, Gustafsson, Fagemo – Hugg (A), Bemström, Holmberg – Olofsson, Lundeström (A), Zetterlund – Hållander, Bäck, Sveningsson – Södergran.

    Rozhodčí: Alarie, Ramasko – Harrington, Kovacs
    bahis siteleri