Huddersfield Town – Burnley 1:2 (kon.) | Chelsea – Southampton 0:0 (kon.) | West Ham – Brighton 2:2 (kon.)
Wolverhampton – Crystal Palace 0:2 (kon.) | Bournemouth – Watford 3:3 (kon.) | Newcastle – Manchester Utd. 0:2 (kon.)
konec
Newcastle United
0:2 (0:0)
Manchester United
Středa 02.01.2019, 21:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u Premier League na počtěnou. (22:59:57)
     
    Je dobojováno a Manchester United si po bojovném výkonu odváží tři body! Tým Gunnara Solskjæra potvrdil roli favorita i skvělou formu. O branky Red Devils se dnes postarali Romelu Lukaku a Marcus Rashford. Newcastle dnes podal solidní výkon pouze v obraně, v útoku to byla bída a de Gea nemusel řešit žádnou obrovskou šanci.

    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 8:6. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:9.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ještě jedna útočná akce a zákrok Martina Dúbravky. Romelo Lukaku zakličkoval na hranici šestnáctky, aby následně zakončoval po zemi. Slovenský brankář si ale připsal pohodový zákrok.
    90+4. Paul Pogba prázdnou branku z úhlu netrefil
     
    90+4
    Paul Pogba se poté dostal do otevřené obrany a na hranici šestnáctky udělal kličku Dúbravkovi. Francouzský hráč pak zakončoval z úhlu do prázdno branky, ale tu nakonec trestuhodně netrefil!
     
    90+3
    Domácí se mohli přiblížit a alespoň utkání zdramatizovat. José Salomón Rondón se ve vápně dostal ke střeleckému pokusu, ale napálil jen bránící hráče.
     
    90+2
    United rozehráli rohový kop s tím, že se nikam neženou. Jesse Lingard bojoval u pravého praporku proti dvěma domácím hráčům, o míč ale nakonec přišel.
     
    90
    Možná překvapivé číslo, ale nad rámec tohoto utkání se bude hrát ještě dlouhých šest minut! Možná se ale není čemu divit, hráči se dnes hodně válejí a rozhodčí rozhodli dobře.
     
    89
    Davida de Geu následně lehce vystrašil Jonjo Shelvey, který se před penaltou dostal k hlavičce. Plešatý záložník balon trefil horní části a míč padal ze vzduchu dolů, nakonec ale dopadl na vrchní síť.
     
    88
    Christian Atsu posílal míč z levé strany do vápna, kde se ale nikdo neprosadil. U pravé lajny byl poté dostán pod tlak bek Antonio Valencia, který ovšem celou situaci vyřešil na jedničku a hraje Manchester.
     
    87
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Jesse Lingard.
     
    85
    Standardní situace domácího celku byla zakončena pokusem z levé strany, ke střele se dostal Matt Ritchie. Domácí záložník zakončoval na vzdálenější tyčku, ale branku se mu trefit nepovedlo.
     
    84
    Ander Herrera nyní sice fauloval Atsa, přitom se ale zranil a zůstal ležet na hřišti právě on. Po pár sekundách se ale zvedl a ve hře pokračuje, takže šlo nejspíše o nějakou křeč.
     
    83
    Na útočné polovině si zpracoval míč Romelu Lukaku, aby následně kulatý nesmysl nakopl až do vápna. Nelze říct, zda měl v úmyslu střílet či najít spoluhráče, ale nepovedlo se na 100% ani jedno. Dúbravka je u míče.
     
    82
    Matt Ritchie následně rozehrával rohový kop domácího celku, ale jeho pokus nikoho ve vápně nenašel. Newcastle nicméně u míče zůstává a hraje se před brankou španělského gólmana.
    80. Marcus RASHFORD - 0:2
     
    80
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Tak to byla naprosto krásná akce od hostujícího celku, který nejspíše potvrdil svou výhru! Red Devils se dostali do protiútoku, který skvěle potrestal MARCUS RASHFORD. Anglický mladík dostal parádní přihrávku od Sáncheze a před Dúbravkou chladnokrevně zakončil. Asistence: Alexis Sánchez.
     
    78
    Red Devils hrají to, co potřebují a nikam se extra neženou. Paul Pogba po kombinační hře zakončoval ve vápně, ale jeho střela byla blokována a do branky se nakonec nedostala.

    David Panuška

    Branky: 64. R. Lukaku, 80. Rashford (Alexis Sánchez)

    Karty:   28. Lascelles (NEW) – 46. Lindelöf (MAN), 75. Shaw (MAN)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 8:6. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:9.
    Newcastle United: Dúbravka – Yedlin, Schär, Lascelles, P. Dummett, Ritchie – Atsu, Hayden, Diamé (53. Shelvey), Ayoze Pérez (69. Kenedy) – Rondón.
    Náhradníci: Woodman – Manquillo, Lejeune, Shelvey, Kenedy, Muto, Joselu.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Lindelöf, P. Jones, Shaw – A. Herrera, N. Matić – Mata (63. Alexis Sánchez), P. Pogba, Martial (63. R. Lukaku) – Rashford (87. Lingard).
    Náhradníci: Romero – Young, Darmian, Lingard, Fred, Alexis Sánchez, R. Lukaku.

    Rozhodčí: Marriner – Ledger, Long
    bahis siteleri