Kunlun – Vladivostok 2:3 (kon.) | Kazaň – Omsk 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Barys 2:3 (kon.)
Jokerit – Novosibirsk 4:1 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
2:3 (1:0, 1:3, 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 03.01.2019, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:38:39)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Mertl (KUN) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:17
    Ondřej Vitásek (KUN) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 16:25
    Vojtěch Polák (VLD) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:49
    Karel Kubát (VLD) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 17:13
     
    Střely na branku: 34 – 19
     
    Je konec! Vladivostok sehrál třetí třetinu ve velkém stylu a z ledu Kunlunu si odváží dva body za vítězství 3:2! Hostující celek v závěrečné třetině prakticky nepustil čínský celek do vyložené šance. Kunlun sice v závěru zkusil hru bez brankáře, ale ani v šesti bruslařích na ledě si domácí nevypracovali střelecké pozice.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Znovu se hostům podařilo vyhodit kotouč do středního pásma. Kunlun má čas na poslední založení útočné akce.
     
    59:03
    Kirill Voronin odvedl skvělou práci při napadání rozehrávky domácího celku a vyhnal hráče Kunlunu za modrou čáru. Vladivostok je opravdu blízko.
     
    58:32
    Tomi Karhunen už je na střídačce a Kunlun se snaží vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:19
    Tomáš Mertl ihned po vhazování zkusil štěstí bekhendovou střelou, ale jeho pokus dokázal brankář Serebrjakov vyrazit za branku.
     
    57:00
    Ville Lajunen poslal prudké nahození do útočného pásma. Nikdo v červeném dresu kotouč ani tentokrát nezískal a Vladivostok se osvobozuje dlouhým vyhozením.
     
    56:24
    Tomi Karhunen musel znovu zasahovat. Tentokrát si hravě poradil se zakončením z ostrého úhlu a raději přikryl kotouč lapačkou. Vhazuje se po jeho levici.
     
    56:00
    Alexandr Strelcov vyslal tvrdou střelu příklepem! Tomi Karhunen měl plno práce, ale nakonec s vypětím všech sil dokázal jeho pokus vyrazit ramenem!
     
    55:32
    Vladimir Butuzov dotíral na rozehrávku domácího celku v jeho obranném pásmu. Hokejisté Vladivostoku hrají aktivně a nechtějí nechat domácí celek vyrovnat.
     
    55:03
    Alexandr Černikov si nabruslil na zpětnou přihrávku mezi kruhy, zpracoval si kotouč na forhend, nicméně svou střelou trefil jen prvního obránce.
     
    54:20
    Brandon Yip byl ve skvělé střelecké pozici, jenže promáchl! Odražený kotouč poté získali zadáci Admiralu, kteří jej vyhodili do středního pásma.
     
    53:43
    Olli Palola obdržel přihrávku na levé křídlo, přehodil si kotouč na forhend a zakončil. Jeho přízemní pokus dokázal Serebrjakov vykopnout betonem.
     
    53:12
    Zadáci Kunlunu nyní vybojovali puk v obranném pásmu a vyvezli jej do pásma útočného. Nikdo v červeném dresu se ale nedostal do zakončení.
     
    52:41
    Konstantin Glazačev tentokrát zkusil prověřit pozornost domácího brankáře střelou ze středního pásma. Tomi Karhunen jeho pokus s přehledem vyrazil.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Lofquist (Lundh, Yip), 40. Palola (Lofquist) – 23. Glazačev (Vicharev, Kozlovskij), 26. Vicharev (Glazačev, K. Voronin), 27. V. Strelcov (Černikov)


    Red Star Kunlun: Lazušin (27. Karhunen) – Järvinen, V. Lajunen, Viklund, Lofquist, Vitásek, Jüe – Fontain, Wolski, St. Pierre – Palola, Yip, Lundh – Squires, Jaw, Latta – Mertl, Lockhart, Seto.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov, Kozlovskij, Miščenko – V. Strelcov, Černikov, A. Strelcov – Zajcev, V. Polák, Koňkov – K. Voronin, Glazačev, Vicharev – Feoktistov, J. Jakovlev, V. Butuzov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Lavrentěv – Ivanov, Strelcov
    thejrc.org