Kunlun – Vladivostok 2:3 (kon.) | Kazaň – Omsk 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Barys 2:3 (kon.)
Jokerit – Novosibirsk 4:1 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
2:3 (1:0, 1:3, 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 03.01.2019, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Tomi Karhunen už je na střídačce a Kunlun se snaží vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    49:48
    Michael Latta se zjevil před brankou hostujícího celku, mohl si vybrat, kam zakončení, jenže trefil jen rameno fantastického Serebrjakova!
     
    42:29
    Kunlun zahodil obrovskou šanci na vyrovnání! Brandon Yip před sebou měl ležícího Serebrjakova, dostatek času, jenže nedokázal puk přizvednout nad beton!
    39:30 Olli PALOLA - 2:3
     
    39:30
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Je sníženo! Kunlun ještě před přestávkou stahuje náskok Vladivostoku na jedinou branku! Sam Lofquist vypálil od modré čáry, trefil hůl OLLIHO PALOLY, který se bleskově otočil a poslal kotouč pod břevno! Asistence: Sam Lofquist.
     
    35:54
    Domácí si zahrají další přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Alexandr Strelcov.
     
    27:27
    Mohlo být sníženo! Wojtek Wolski se ze středního pásma prokličkoval před branku hostujícího Vladivostoku, ale svou střelou zápěstím trefil jen brankáře!
     
    26:26
    Střídání v týmu Red Star Kunlun: ze hřiště odchází Alexandr Lazušin, přichází Tomi Karhunen.
    26:26 Vasilij STRELCOV - 1:3
     
    26:26
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Vladivostok přidává svou třetí branku a tentokrát se hosté prosadili ve vlastním oslabení! Do útoku se vydal VASILIJ STRELCOV a nádhernou střelou zápěstím propálil bezmocného Lazušina! Asistence: Alexandr Černikov.
     
    26:11
    Domácí si zahrají přesilovku. Gleb Zajcev dostává dvě minuty za sekání.
    25:17 Denis VICHAREV - 1:2
     
    25:17
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok přidává druhou branku a během několika minut otáčí vývoj dnešního souboje! Pro domácí celek je to obrovský šok! Na přihrávku před branku si tentokrát najel DENIS VICHAREV, který měl snadnou práci! Asistence: Konstantin Glazačev, Kirill Voronin.
    22:12 Konstantin GLAZAČEV - 1:1
     
    22:12
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté udeřili jako blesk z čistého nebo! KONSTANTIN GLAZAČEV dostal přihrávku zpoza branky a z velmi ostrého úhlu dopravil kotouč do branky! Asistence: Denis Vicharev, Jurij Kozlovskij.
     
    18:29
    A právě Tobias Viklund si dopřeje odpočinek na trestné lavici. Domácí hráč dostává dvě minuty za podrážení.
     
    10:06
    Černikov dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, byl zcela osamocený, ale svou střelu zápěstím umístil jen do betonu domácího brankáře!
    09:01 Sam LOFQUIST - 1:0
     
    09:01
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí Kunlun se dostává do vedení! Skvělý vstup čínského celku do dnešního důležitého souboje! SAM LOFQUIST dostal přihrávku do prostoru nad kruhy a tvrdě vypálil. Hostující brankář měl zakrytý výhled a kotouč skončil za jeho zády! Asistence: Patrik Lundh, Brandon Yip.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Lofquist (Lundh, Yip), 40. Palola (Lofquist) – 23. Glazačev (Vicharev, Kozlovskij), 26. Vicharev (Glazačev, K. Voronin), 27. V. Strelcov (Černikov)


    Red Star Kunlun: Lazušin (27. Karhunen) – Järvinen, V. Lajunen, Viklund, Lofquist, Vitásek, Jüe – Fontain, Wolski, St. Pierre – Palola, Yip, Lundh – Squires, Jaw, Latta – Mertl, Lockhart, Seto.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov, Kozlovskij, Miščenko – V. Strelcov, Černikov, A. Strelcov – Zajcev, V. Polák, Koňkov – K. Voronin, Glazačev, Vicharev – Feoktistov, J. Jakovlev, V. Butuzov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Lavrentěv – Ivanov, Strelcov
    bahis siteleri