Bohemians – Vítkovice 3:10 (kon.) | Ostrava – Slavia Plzeň 18:0 (kon.) | Židenice – Chodov 1:4 (kon.)
Ne – Panthers 6:2 (kon.) | Střešovice – Jičín 5:3 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
3:10 (1:3, 0:5, 2:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 06.01.2019, 13:00 • SH Děkanka, Praha • ČEZ Extraliga žen • 16. kolo
     
    59:56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    ELIŠKA CÍSAŘOVÁ na nic neváhala z ze samostatného nájezdu poslala míček do levé šibenice vítkovické branky. Bez asistence.
     
    59:56
    Trestní střílení pro tým Bohemians. Provede ho Eliška Císařová.
     
    59:23
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak to bylo něco! Omelková výhozem našla ELIŠKU VRÁTNOU, která kličkou do strany obelstila Klečkouvou a poslala míček odkryté branky. Asistence: Jitka Omelková.
     
    53:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je návrat po zranění, jak má být! Seevaldová dobře našla KAMILU PALONCYOVOU na středu hřiště, odkud i druhá jmenovaná vypálila. Pozdě se přemisťující Omelková do střely už neměla možnost nijak zasáhnout. Asistence: Sára Seevaldová.
     
    50:09
    Aneta Toulová trefuje břevno!
     
    49:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Napodruhé už ale Husková pálí přesně! BARBORA HUSKOVÁ si míček povodila do středu hřiště, odkud i švihem vypálila do levé šibenice. Asistence: Lenka Novotná.
     
    47:38
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Tereza Mikulová – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    41:19
    Tak to je zákrok! Justyna Krzywaková našla Veroniku Enenkelovou ve stoprocentní příležitosti, Omelková se ale dokázala neuvěřitelně rychle přemístit a střelu Enenkelové do poloprázdné branky ještě vyrazit.
     
    39:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Lepší debut si JUSTYNA KRZYWAKOVÁ ani nemohla přát! Po levém křídle si povodila míček až před domácí branku, kde střelou k tyčce prostřelila Omelkovou. Asistence: Barbora Husková.
     
    38:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z dnešního zápasu se pomalu stává střelnice hostujících hráče. V početním oslabení se totiž dvojice vítkovických hráček dostala do přečíslení na samotnou Omelkovou. Alžbeta Ďuríková našla před odkrytou brankou ZUZANU ŠPONIAROVOU, která ze stoprocentní pozice skóruje! Asistence: Alžbeta Ďuríková.
     
    37:18
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Lenka Novotná – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    36:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Alžbeta Ďuríková našla ZUZANU ŠPONIAROVOU, která z pravého křídla prostřelila domácí gólmanku. Asistence: Alžbeta Ďuríková.
     
    30:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A nadějná Polka teď přidává i svou první asistenci v dresu Vítkovic! Justyna Krzywaková dobrou přihrávkou našla ELIŠKU PLANKOVOU, která z nadějné pozice neváhala a propálila domácí brankářku! Asistence: Justyna Krzywaková.
     
    29:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ďuríková ze středu našla žabičkou na levém křídle stojící JUSTYNU KRYZWAKOVOU, která se střelou pod víko domácí branky poprvé prosazuje v dresu Vítkovic! Asistence: Alžbeta Ďuríková.
     
    20:35
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Alžbeta Ďuríková – 2 min., Sekání).
     
    15:58
    Zuzana Šponiarová trefuje tyčku domácí branky! Omelková si dnes branku velmi dobře postavila!
     
    15:27
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Aneta Toulová – 2 min., Bránění ve hře).
     
    14:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla kombinace! Enenkelová na pravém křídle našla nabíhající ZUZANU ŠPONIAROVOU, která z první střelou k levé tyčce propálila domácí gólmanku! Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    13:55
    Další obrovská šance! Přihrávka přes celé hřiště směřovala na Veroniku Enenkelovou, která ale ze stoprocentní pozice netrefila odkrytou domácí branku!
     
    13:08
    Šárka Boľová stála na konci vítkovického přečíslení! Střelou švihem nakonec trefila levou tyč domácí branky.
     
    12:33
    Další obrovská šance! Husková nejdříve Omelkovou donutila k pohlednému zákroku, pak trefila levou tyč.
     
    11:56
    Omelková předvádí další skvělý zákrok! Seevaldová si před brankou Bohemians trochu nechtěně zpracovala střelu sama vlastní spoluhráčky, načež pálila z otočky! Omelková ale dobře zasáhla nohou.
     
    10:54
    Peterková stála před Omelkovou, z nadějné pozice bekhendem trefila vnějším konstrukci branky.
     
    10:03
    Husková se řítila na Omelkovou! Ta ale správně vykročila proti střele a předvedla velmi dobrý zákrok!
     
    06:55
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Tereza Mikulová – 2 min., Sekání).
     
    06:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla paráda! BARBORA HUSKOVÁ obdržela míček na levé straně hřiště, odkud z otočky vystřela. Její nechytatelná dělovka skončila až v pravé šibenici domácí branky! Asistence: Eliška Planková.
     
    06:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tohle si Omelková za rámeček nedá. VERONIKA ENENKELOVÁ si středem seběhla do nadějné střelecké pozice, odkud ale vyslala nepříliš razantní střelu na přední tyč. Omelkové míček propadl mezi tělem a rukou až do branky. Bez asistence.
     
    05:28
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak takhle si Vítkovice vstup do utkání určitě nepřáli! Šindelářová našla MARTINU POKORNOU, která z nadějné pozice na pravém křídle prostřelila hostující brankářku! Asistence: Lucie Šindelářová.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 6. Pokorná (Šindelářová), 60. Vrátná (Omelková), 60. Císařová (TS) – 7. Enenkelová, 7. Husková (Planková), 15. Z. Šponiarová (Enenkelová), 30. Krzywaková (Ďuríková), 31. Planková (Krzywaková), 37. Z. Šponiarová (Ďuríková), 39. Z. Šponiarová (Ďuríková), 40. Krzywaková (Husková), 50. Husková (Novotná), 54. Paloncyová (Seevaldová)


    FbŠ Bohemians: Omelková (Kreisingerová) – Šindelářová, Nguyenová, Císařová, Loudová, Andrlová – Cukrová, Bašová, Reischlová – Kadidlová, Vrátná, Toulová – Poláková, Pokorná, Chaloupková – Zlámalová, Divišová, Pavlicová – Bočanová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Klečková (Příleská) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Novotná, Trošková, Z. Šponiarová – Enenkelová, Boľová, Šupáková – Husková, Paloncyová, L. Suchánková – Mikulová, Krzywaková.

    Rozhodčí: Václav John, Lukáš Starý – Petr Galasovský (delegát)

    Diváci: 78
    bahis siteleri