Austrálie – Jordánsko 0:1 (kon.) | Thajsko – Indie 1:4 (kon.) | Sýrie – Palestina 0:0 (kon.)
konec
Thajsko
1:4 (1:1)
Indie
Neděle 06.01.2019, 14:30 • Al Nahyan Stadium • Mistrovství Asie • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    86
    Střídání v týmu Thajsko: ze hřiště odchází Halder, přichází G. Singh.
    81. LALPEKHLUA - 1:4
     
    81
    Indie právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! JEJE LALPEKHLUA si převzal balón na kraji pokutového území a přesným bodlem ho posla do místa, kam domácí brankář nemohl dosáhnout. Pochvalu za přihrávku si zaslouží Holicharan Narzary.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Hemviboon (Thajsko).
     
    79
    Střídání v týmu Thajsko: ze hřiště odchází Kraisorn, přichází Purisai.
     
    77
    Střídání v týmu Indie: ze hřiště odchází Kuruniyan, přichází Lalpekhlua.
    Střídání v týmu Indie: ze hřiště odchází Thapa, přichází Borges.
     
    75
    Dangda se objevil v dobré příležitosti, když se po nahrávce, kterou obdržel uvnitř pokutového území, zbavil svého strážce a následnou střelou se pokusil o snížení nepříznivého stavu. Obětavý zákrok jednoho z obránců však srazil jeho pokus na roh.
     
    72
    Střídání v týmu Thajsko: ze hřiště odchází Kumam, přichází Chatthong.
    68. THAPA - 1:3
     
    68
    Indie právě vstřelila branku!
    A dost možná je rozhodnuto! Sunil Chhetri tentokrát v roli nahravče, když narýsoval krásnou průnikovou přihrávku na Kumama, který se ještě s balónem ototčil a posunul ho na mladíčka ANIRUDH THAPU, který elegantím obloučkem přesně k tyči překonal veškeré zábrany a navyšuje tak vedení svého týmu o dva góly.
     
    66
    A hrubka i na druhé straně, kde se do zakončení díky nedůrazu obrany dostal Supachai Chaided. Jeho střela ze shora vypadající jako nebezpečná nakonec po opakovaném záběru mířila velký kus vedle.
     
    64
    Obrovská hrubka v podání domácího brankáře, kterému vypadl míč přímo před atakujcím Chhetrim. Celou situaci nakonec zažehnal včasným odkopem před domácím útočníkem Wiriyaudomsiri. Rohový kop pro hosty.
     
    58
    Střídání v týmu Thajsko: ze hřiště odchází Dechmitr, přichází Wiriyaudomsiri.
    47. CHHETRI - 1:2
     
    47
    Indie právě vstřelila branku!
    To je úvod do druhé poločasu! Rychlý brejk po zisku balónu vedl Kumam, který se dostal až na kraj pokutového území, kde přízemním centrem našel volného Kuruniyana, který ještě nesobecky posunul na nabíhajcího Chhetriho. Snajpr Indie dnes svou druhou střelou posílá podruhé Indii do vedení.
     
    38
    Sanrawat Dechmitr si za svůj nebezpečný skluz i přesto, že netrefil soupeře vysloužil žlutou kartu.
     
    35
    Dobře to teď spolu sehráli útočníci Indie Kuruniyan a Chhetri, kdy první zmiňovanáý sklepl dlouhý balón na svého spoluhráče, který však trestuhodně míjí bránu z malého brankoviště. Tohle se dalo proměnit.
    33. DANGDA - 1:1
     
    33
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    A hráči Thajska udělali dobře, že si tuto standardku připravili. Theerathon Bunmathan poslal do pokutového území nadýchaný balón, na který si nejvýše naskočil TERRASIL DANGDA a svojí nekompromisní hlavičkou srovnává vývoj zápasu.
    27. CHHETRI - 0:1
     
    27
    Indie právě vstřelila branku!
    SUNIL CHHETRI nekompromisně poslal brankáře na druhou stranu a posílá tak svůj celek do vedení.
     
    26
    Byla nařízena penalta!
     
    21
    Obrovský závar po přímém kopu v pokutovém území Indie. Balón mířil přesně do místa před brankářem, který si celou situaci svým nedůrazným výběhem zkomplikoval. Na štěstí pro hosty balón vyplaval z chumlu mimo tři tyče. Roh pro domácí.
     
    11
    Jedvatá střela z kopačky Puangchana! Domácí záložník dotal přihrávku na kraj pokutového území, kde se s ničím nerozpakoval a svojí levou nohou vypálil na bránu a jenom těsně minul levou šibenici. To by byl krásný gól.
     
    9
    Dangda teď mířil sám na brankáře Singha! Ten však dokázal včas vyběhnout mimo pokutové území a odkopnout míč před domácím útočníkem.

    Štěpán Čuda

    Branky: 33. Dangda (Bunmathan) – 27. Chhetri (pen.), 47. Chhetri (Kuruniyan), 68. Thapa (Kumam), 81. Lalpekhlua (Narzary)

    Karty:   38. Dechmitr (THA), 81. Hemviboon (THA)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:12.
    Thajsko: C. Budprom – T. Bunmatan, P. Hemviboon, C. Kerdkaew, T. Do – S. Dechmitr, T. Puangchan – S. Jaided, C. Songkrasin, A. Kraisorn – T. Dangda
    Náhradníci: S. Anuin – P. Anan, S. Haiprakon, S. Chatthong, M. Chunuonsee, T Keserat, C. Pombuppha, A. Promrak, S. Purisai, S. Tedsungnoen, S. Thongsong, K. Wiriyaudomsiri

    Indie: G. S. Singh – P. Kotal, S. Jhingan, S. Bose, A. Edathodika – U. Singh, A. Thapa, P. Halder, H. Narzary – A. Kuruniyan, S. Chhetri
    Náhradníci: V. Kaith, A. Singh – R. Borges, N. Das, S. Golui, J. Lalpekhlua, S. Passi, V. Rai, B. Singh,G. Singh, J. Singh, S. Singh

    Rozhodčí: Kwok-Man Liu
    bahis siteleri