Rennes – Montpellier 0:0 (kon.) | Angers – Nantes 1:0 (kon.) | Caen – Marseille 0:1 (kon.)
Bordeaux – Dijon 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Lyon 1:2 (kon.)
konec
SM Caen
0:1 (0:0)
Olympique Marseille
Neděle 20.01.2019, 17:00 • Stade Michel d'Ornano, Caen • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Zrovna jsem chtěl zmínit, že už dlouho nikdo nebyl napomenut. A tak trochu jsem věřil, že to vydrží až do závěrečného hvizdu. Mýlil jsem se. Podražením mě zklamal Sankoh (Caen).
     
    61
    Sarr (Marseille) se snažil zastavit unikajícího soupeře za každou cenu. A tak má, co chtěl – žlutou kartu.
    51. Červená karta po 2. žluté
     
    51
    V poločasovém shrnutí jsem nezvykle vysoký počet trestů zmiňoval. Frédéric Guilbert (Caen) si však mé varování nevzal k srdci a zezadu po odehrání míče tvrdě atakoval Sansona. Po druhé žluté kartě oslabil svůj tým, což je při dotahování výsledku o to horší.
     
    49
    Yacine Bammou (Caen) nepřiměřeně atakoval Sansona a vyfasoval za to žlutou kartu.
     
    45+1
    Frédéric Guilbert (SM Caen) byl teď podle mého názoru faulován Ocamposem, ale pomezní arbitr, který měl situaci jako na zlatém podnose, to vyhodnotil jinak. Není divu, že se na něj hráč domácího klubu obořil. A to pěkně z očí do očí. Svému asistentovi přispěchal na pomoc hlavní rozhodčí a fotbalistu Caen pokáral za nesportovní chování žlutou kartou.
     
    35
    Jordan Amavi (Marseille) vlétl do souboje s Bammouem jako utržený od řetězu a může být rád za žlutou kartu. Fauly podrážkou napřed vidíme vážně neradi.
     
    30
    Viditelný šlapák. Žlutou kartu za něj dostává Rodrigue Casimir Ninga (Caen), zatímco ostře atakovaný Lopez se v bolestech svíjí na trávníku.
     
    6
    Další strkanice. A tentokrát už tresty padají. Po žluté kartě dostávají Enzo Crivelli (Caen) a Kevin Strootman (Marseille). Jejich chování bylo vážně nevhodné.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 47. M. Sanson (Strootman)

    Karty:   6. Crivelli (CEN), 30. Ninga (CEN), 45+1. Guilbert (CEN), 49. Bammou (CEN), 89. Sankoh (CEN) – 6. Strootman (OMA), 35. Amavi (OMA), 61. B. Sarr (OMA)   51. Guilbert (CEN)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 19:15.
    SM Caen: Samba – Guilbert, Baysse, Djiku, Armougom – Diomandé (85. Sankoh), Fajr (C) – Tchokounté (54. Gradit), Bammou (77. Joseph), Ninga – Crivelli.
    Náhradníci: Zelazny – Joseph, Gradit, Zahary, Sankoh, Mbengue, Repas.

    Olympique Marseille: Mandanda – B. Sarr, Kamara, Rolando, Amavi (72. Ćaleta-Car) – Maxime López, Strootman – Ocampos, Payet (C) (26. M. Sanson), Thauvin – Germain (86. Radonjić).
    Náhradníci: Pelé – Ćaleta-Car, Mitroglu, Radonjić, Sertic, M. Sanson, Rocchia.

    Rozhodčí: Schneider – Zitouni, Henninot
    bahis siteleri