Los Angeles – St. Louis 4:3 (kon.) | Vegas – Minnesota 2:4 (kon.) | Florida – San Jose 6:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:2 (1:0, 1:2, 4:0)
San Jose Sharks
Úterý 22.01.2019, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Nick BJUGSTAD - 6:2
     
    59:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají šestý gól. V samotném závěru využívají přesilovku. V mezikruží se uvolnil NICK BJUGSTAD a přesnou střelou překonal Della. 6:2. Asistence: Jayce Hawryluk a Colton Sceviour.
    47:22 Frank VATRANO - 5:2
     
    47:22
    Florida právě vstřelila branku!
    První lajna Panthers je k nezastavení! Barkov přenesl hru na Dadonova, který viděl rozjetého spoluhráče. Tím byl FRANK VATRANO, jenž udělal dva rychlé kroky a dostal se do samostatného úniku. Kličkou do bekhendu pak dokázal Jonese překonat. 5:2. Asistence: Jevgenij Dadonov a Aleksander Barkov.
    42:36 Vincent TROCHECK - 4:2
    42:36 Vincent TROCHECK - 4:2
     
    42:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Neuběhlo ani deset sekund a čtyřminutová přesilovka Panthers je naplno využita. Jeden z beků San Jose udělal hrubku a upadl v pásmu. Vatrano si všiml na středu volného VINCENTA TROCHECKA, který propálil Jonese střelou mezi betony. 4:2. Asistence: Frank Vatrano.
    42:27 Keith YANDLE - 3:2
     
    42:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celkem rychle využívají přesilovku. KEITH YANDLE si vyměnil puk s Huberdeauem a vypálil od modré čáry. Skvělou clonu předvedl Barkov, takže Jones toho moc neviděl. 3:2. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.
    33:20 Timo MEIER - 2:2
     
    33:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po konzultaci s videorozhodčím hlavní rozhodčí branku uznává. TIMO MEIER si před bránou počkal na přihrávku Thorntona a těsně před lapačkou dokázal puk vstřelit do sítě. Branka to podle všeho byla regulérní, protože Luongo neměl touš ve své moci. 2:2 . Asistence: Joe Thornton a Joe Pavelski.
    26:07 Michael MATHESON - 2:1
     
    26:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí opět odskakují! San Jose zaváhalo ve středním pásmu a Florida se dostala do přečíslení 2 na 1. Jevgenij Dadonov si všiml na pravé straně obránce MICHAELA MATHESONA, jehož následná střela rozvlnila síť. Jones se přesunout nestačil. 2:1. Asistence: Jevgenij Dadonov a Frank Vatrano.
    24:21 Logan COUTURE - 1:1
     
    24:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hostující celek srovnává vývoj skóre. LOGAN COUTURE si před bránou počkal na nahození Burnse a krásnou tečí dokázal usměrnit kotouč mezi betony Luonga. 1:1. Asistence: Brent Burns a Timo Meier.
    17:21 Aaron EKBLAD - 1:0
     
    17:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Přestože Florida nebyla moc aktivní v posledních minutách, tak střílí první gól utkání. Vatrano zavezl puk za modrou čáru a postrčil ho Barkovovi. Finský centr viděl rozjetého AARONA EKBLADA, kterému posunul puk. Obránce Floridy trefil přesně a stav je tak 1:0. Asistence: Aleksander Barkov a Frank Vatrano.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 18. Ekblad (Barkov, Vatrano), 27. Matheson (Dadonov, Vatrano), 43. Yandle (Huberdeau, Barkov), 43. Trocheck (Vatrano), 48. Vatrano (Dadonov, Barkov), 60. Bjugstad (Hawryluk, Sceviour) – 25. Couture (Burns, Meier), 34. Meier (J. Thornton, Pavelski)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Ekblad, Yandle (A), Pysyk, Matheson, Brown, McCoshen – Dadonov, Barkov (C), Vatrano – Bjugstad, Trocheck (A), Huberdeau – Malgin, Borgström, Hoffman – Sceviour, McCann, Hawryluk.
    San Jose Sharks: M. Jones (48. Dell) – Burns, R. Šimek, Braun, Dillon, Heed, J. Ryan – Pavelski (C), J. Thornton (A), Sörensen – Labanc, Couture (A), Meier – Donskoi, Hertl, E. Kane – M. Karlsson, Goodrow, Radil.

    Rozhodčí: St. Laurent, Anderson – Racicot, Murray

    Diváci: 14 014
    bahis siteleri