Magnitogorsk – Jekatěrinburg 6:3 (kon.) | Jaroslavl – Soči 1:0 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 3:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
6:3 (1:2, 2:0, 3:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 27.01.2019, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky ruské KHL. Dnes se odehrají tři zápasy, jeden z nich bude velmi atraktivní utkání mezi Magnitogorskem a Jekatěrinburgem. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg
    Jekatěrinburg je tedy mírným outsiderem, i když je na tom lépe než jeho dnešní soupeř. Z posledních pěti zápasů čtyři vyhrál a nejen díky tomu se jasně drží na prvním místě Kharlamovi divize. Dnešní hosté také mají zajištěný postup na play off a tak se ještě ve zbytku základní části mohou pokusit dohnat druhé CSKA a první Petrohrad. Moc bodů neztrácí a tak je to určitě realné. Avtomobilist tedy určitě bude chtít dnešní utkání vyhrát a nechá ne ledě všechny své síly.

    Poslední tři utkání
    Nižněkamsk vs. Jekatěrinburg – 0:3
    Jekatěrinburg vs- Čeljabinsk – 3:0
    CSKA vs. Jekatěrinburg – 3:0

    Poslední tři utkání
    Nigel Dawes 60 bodů (24+36)
    Dan Sexton 45 bodů (21+24)
    Stephane Da Costa 41 bodů (20+21)
     
    Metallurg Magnitogorsk
    Magnitogorsk je dle sázkových kanceláří mírným favoritem, i když má horší umístění než jeho dnešní soupeř. V Kharlomově divizi je totiž na třetím místě se ziskem dvaasedmdesáti bodů. Dnešním domácím je ale umístění celkem jedno, protože už mají zajištěný postup do play off. Jistě je ale láká představa, že by mohli porazit třetí nejlepší tým ligy a určitě se o to pokusí. Určitě se tak můžeme těšit na velmi zajímavé utkání.

    Poslední tři utkání
    Magnitogorsk vs. Čeljabinsk – 2:0
    Magnitogorsk vs. Astana – 1:3
    Riga vs. Magnitogorsk – 0:2

    Nejproduktivnější hráči
    Sergej Mozjakin 47 bodů (19+28)
    Matt Ellison 41 bodů (16+25)
    Dennis Rasmussen 40 bodů (11+29)
     
    Československá stopa v utkání
    Michal Bulíř (MET)
    Jakub Kovář (JEK)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Matuškin, Vereščagin, Rylov, Běreglazov, V. Vasiljev, J. Birjukov (A), Zajcev – Mozjakin (C), N. Kuljomin (A), Ellison – Dorofejev, Rasmussen, Pakarinen – N. Shore, Čibisov, Bulíř – Několenko, Timkin, Ljubimov – Djukarev.

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Gurkin, I. Višněvskij (A), Ljamin, Kolcov, Mišarin, Valitov – Denis Kazionov, Litovčenko, A. Garejev – Dawes, Golyšev, S. Da Costa – Sexton, Bělousov (C), Paré – Gračjov, Obidin, Rassejkin.

    Rozhodčí: Olenin, Hoffman – Lazarev, Dedyjula.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Úvodní buly zápasu vyhrává Magnitogorsk. Ten tak má kotouč pod kontrolou a snaží se s ním dostat dopředu.
     
    01:10
    Domácí už jsou usazení v útoku a pomocí kombinace chtějí vymyslet střelu. To se nakonec nedaří, protože zasáhla Obrana Jekatěrinburgu.
     
    01:58
    Hosté od té doby drží kotouč, ale jen ve vlastním pásmu. Metallurg totiž dobře hlídá střední třetinu a nedovoluje svému soupeři přechod skrz něj.
     
    02:32
    Až teď Avtomonilist přešel střední pásmo a okamžitě se dostal ke střele. Poprvé v utkání tak musí zasahovat Košečkin.
     
    02:58
    Následné vhazování vyhrávají domácí. Ti se díky tomu mohli podívat do útočného pásma, kde nakonec střelu nevymysleli.
     
    03:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk se ujímá vedení a to díky individuální akci DENNISE RASMUSSENA. Ten se chopil kotouč ve středním pásmu, následně se s ním dostal až před branku, kde se trefil přesně pod vyrážečku Jakuba Kováře. Asistence: Sergej Mozjakin a Alexej Běreglazov.
    03:26 Dennis RASMUSSEN - 1:0
     
    04:47
    Domácí jsou stále aktivnějším celkem a většinu času se hraje v jejich obranném pásmu. Jekatěrinburg však po inkasované brance zlepšil defenzivu a Metallurg se kvůli tomu už dlouho nedostal ke střele.
     
    05:45
    Domácí se nakonec dostali ke dvoum střelám. Obě musel vyrážet Jakub Kovář, který si tak napravil reputaci po inkasovaném gólu.
     
    06:36
    Avtomobilist se následně dostal dopředu, kde se dostal do nebezpečné šance. Vedení Magnitogorsku musel skvělým zákrokem udržet Košečkin.
     
    06:58
    Po vyhraném vhazování se hosté dostali zatím k největší šanci utkání. Skvělým zákrokem ji opět zastavil Košečkin!
     
    07:35
    Metallurg se poté může vydat dopředu, kde nakonec vymyslel pouze nahození před branku. To chytá hostující obrana a díky tomu může Jekatěrinburg zaútočit.
     
    08:05
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Andrej Obidin – 2 min., vražení na hrazení).
     
    08:32
    Hosté se hned na úvod oslabení osvobozují a mají tak za sebou jednu čtvrtinu početní nevýhody.
     
    08:58
    Metallurg se okamžitě vrátil do útoku a po krátké kombinace se ke střele dostal Mozjakin. Jakub Kovář tak musel zasahovat svou vyrážečkou.
     
    09:30
    Magnitogorsk se stále drží v útočném pásmu. Kombinovat už ale nechtěl a tak zkusil vypálit od modré. Jakub Kovář střelu dobře viděl a v klidu ji pokryl.
     
    10:08
    Domácí už nehrají přesilovku, ale přesto se ještě dostali ke střele. Ta ale končí jen na zadním mantinelu, od kterého se puk odráží ven z útočného pásma.
     
    10:47
    Jekatěrinburg už má kotouč pod kontrolou. Nyní počká na vystřídání a poté se pokusí založit úspěšnou ofenzivu.
     
    11:21
    To se skoro povedlo, ale další výborný zákrok vytáhl Košečkin. Jeho spoluhráči tak díky tomu mohli kotouč vyhodit z obranné třetiny.
     
    12:00
    Hosté jsou usazení v útočném pásmu a pokouší se najít střeleckou pozici. To se daří a Košečkin měl problémy se zákrokem, ale nakonec to zvládl.
     
    12:46
    Další ránu Avtomobilistu chytá opět domácí gólman, který tak umožňuje vyhození. To ale končí až za brankou Kováře a píská se zakázané uvolnění.
     
    13:20
    Magnitogorsk vhazování vyhrál a kotouč nyní nahodil tak, aby se zakázané uvolnění nepískalo. Poté se domácí pětice vydává střídat.
     
    13:40
    Po nádherné kombinaci mohl hostující hráč zakončovat na prázdnou branku, ale Košečkin se vleže natáhl po střele a dokázal ji vyrazit!
     
    14:05
    Jekatěrinburg je opět v útoku a opravdu hodně chce vyrovnat, což se mu zatím nedaří, protože se Magnitogorsk v čele s Košečkinem skvěle brání.
     
    15:08
    Metallurg se po dlouhé době usadil v útoku a pokouší se o střelu. Ta nakonec přichází, ale bezpečně ji zneškodňuje Jakub Kovář.
     
    15:43
    Hosté následně pro jistotu vyhodili a píská se zakázané uvolnění. Buly před hostujícím gólmanem.
     
    15:46
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Nikolaj Kuljomin – 2 min., vysoká hůl).
     
    16:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist využívá přesilovku a srovnává stav utkání! Hosté započali další útok ze středního pásma. Ten vedl Golyšev, který z pravé strany našel najíždějícího NIGELA DAWESE, který se z mezikruží trefil pod vyrážečku Košečkina. Asistence: Anatolij Golyšev a Francis Paré.
    16:20 Nigel DAWES - 1:1
     
    16:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté během jednadvaceti sekund otáčí vývoj utkání! Domácí si špatně rozebrali hráče a před brankou zůstal úplně volný DENIS KAZIONOV, který po přihrávce dokázal kotouč poslat do odkryté sítě Metallurgu. Asistence: Vjačeslav Litovčenko a Arťom Garejev.
    16:41 Denis KAZIONOV - 1:2
     
    18:34
    Metallurg chce ještě v tomto dějství vyrovnat, ale Jekatěrinburg pokračuje v dobré defenzivě a soupeři nedovoluje ani střelu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 13:54.
     
    První třetina nám přinesla velmi atraktivní podívanou. Zpočátku byl aktivnější Magnitogorsk, který z toho dokázal vytěžit první branku utkání. Hosté se pak dlouhou hledali a našli se až v sedmnácté minutě, kdy díky dvoum gólům v rozmezí jednadvaceti sekund otočili vývoj zápasu. Metallurg má však stále dost času na vyrovnání a čeká nás ještě hodně zajímavý duel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Druhou třetina začíná aktivnějši Magnitogorsk. Ten se s kotoučem dostal do útočné třetiny, ale střelu tam nedokázal vymyslet.
     
    20:59
    Jekatěrinburg tak získává kotouč a pomalu směřuje dopředu.
     
    21:34
    Hostům se nakonec nepovedl přechod přes střední pásmo a tak mohl rychlý útok podniknout Metallurg. Ten musel svým zákrokem ukončovat až Jakub Kovář.
     
    22:43
    Domácí poté kotouč získávají a snaží se ho držet v útočném pásmu. Tam totiž o něj probíhá urputný souboj.
     
    23:23
    Jekatěrinburg byl nakonec donucen k vyhození a Magnitorgorsk bude muset začínat svou další ofenzivu zpoza vlastní branky.
     
    23:46
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Denis Kazionov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    24:00
    Metallurg vhazování v útočném pásmu vyhrává a může se tam usadit.
     
    24:19
    Domácí tam následně kombinují, ale nakonec nevymysleli nic nebezpečnějšího než nahození od modré čáry. To Jakub Kovář v klidu kryje.
     
    24:38
    Magnitogorsk pak vymyslel ještě jednu střelu, ale ani ta nebyla úspěšná. Avtomobilist se osvobozuje a má za sebou polovinu oslabení.
     
    25:18
    Domácí jsou rychle zpátky v útoku, ale stále nijak výrazně Jakuba Kováře neohrozili. Hosté navíc získali kotouč, se kterým se vydávají do útoku.
     
    26:10
    Jekatěrinburg početní nevýhodu v klidu přežil a opět se může soustředit na útok.
     
    26:38
    Hosté se velmi rychle usadili v útočném pásmu a už několikrát prověřili Košečkina. Ten podává velmi dobrý výkon a připisuje si další tři zákroky.
     
    27:26
    Avtomobilist je stále usazený v útoku a chce navýšit své vedení. Metallurg se zatím zvládá bránit a potřetí neinkasuje.
     
    28:03
    Domácí se osvobodili, ale vzápětí Jekatěrinburg podnikl další útok, který musel svou lapačkou zastavovat Košečkin.
     
    28:16
    Magnitogorsk vyhrál vhazování ve svém pásmu a od obrany si může na chvíli oddechnout.
     
    28:40
    Domácí se následně vydávají do útoku, kde velmi nebezpečně kombinují a už prověřili i Jakuba Kováře. Ten si připisuje další zákrok.
     
    29:10
    A další zákrok pro českého gólmana znamená vhazování před ním.
     
    29:14
    Pozor, Kovář zasahoval svou maskou a je po zákroku otřesený. Proto se vydává na střídačku.
     
    29:14
    Střídání v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg: ze hřiště odchází Jakub Kovář, přichází Vladimir Sochackij.
     
    30:13
    Kovář už míří do útrob stadionu. Doufejme, že to není nic vážného.
     
    30:53
    Mezitím se na ledové ploše odehravá vcelku klidný hokej. Většinu času se hraje ve středním pásmu a žádný z celků se nemůže dostat do šance.
     
    31:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Dvě minuty po příchodu Sochackije Magnitogorsk vyrovnává! Kuljomin našel v mezikruží volného MAXIMA MATUŠKINA, který se svou dělovkou trefil přesně do levého horního rohu hostující branky. Asistence: Nikolaj Kuljomin a Matt Ellison.
    31:14 Maxim MATUŠKIN - 2:2
     
    32:30
    Sochackijsi připisuje první důležitý zákrok v zápase. Domácí útočník ho chtěl překonat střelou mezi betony, což se mu nepovedlo.
     
    32:32
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Georgij Mišarin – 2 min., držení).
     
    33:08
    Hosté zatím oslabení zvládají na výbornou a drží soupeře v jeho obranném pásmu.
     
    33:36
    Až teď se Metallurg dostal do útočného pásma, ale udržel se tam sotva pět sekund. Avtomobilist poté kotouč vyhodil.
     
    34:13
    Po tvrdém středu zůstávají na ledě ležet hráči z obou celků a rozhodčí tak raději přeruší hru.
     
    34:28
    Domácí si vytvořili největší šanci přesilovky, ale skvěle zasáhl Sochackij, který tak zaručil, že v tomto oslabení neikasuje.
     
    35:07
    A další zákrok hostujícího brankáře nyní přerušuje hru. Následovat bude vhazování před ním.
     
    35:16
    Jekatěrinburg vyhrál vhazování ve svém pásmu a založil protiútok, který skončil již na útočné modré čáře.
     
    35:58
    Domácí mají kotouč ve svém pásmu a nyní se pokusí založit úspěšnou ofenzivu. Ta skončila střelou, kterou Sochackij vyrazil.
     
    36:36
    Hosté poté získali kotouč a také se vydali do útoku. Ti vepředu nevymysleli ani střelu.
     
    36:58
    Až z dalšího útoku Avtomobilist vystřelil, ale puk letěl do středu branky a Košečkin tak se zákrokem neměl moc práce.
     
    37:30
    Domácí se zkoušeli dostat dopředu pomocí nahození, což jim nevyšlo. Kotouč zachytil hostující obránce, který okamžitě založil protiakci.
     
    37:57
    Protiútok Jekatěrinburgu skončil neúspěšně a rychlý útok mohl podniknout Metallurg. Ten se dostal ke střele, kterou Sochackij zlikvidoval svou lapačkou.
     
    38:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je tu druhý obrat v zápase, nyní ho předvádějí domácí! Po vyhraném vhazování se ke střele okamžitě dostal SERGEJ MOZJAKIN, který se trefil přesně mezi tělo a ruku hostujícího gólmana. Asistence: Matt Ellison.
    38:07 Sergej MOZJAKIN - 3:2
     
    39:26
    Třetina se dohrává v klidu a žádný z celků už nic neriskuje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 14:44.
     
    Druhá třetina také byla velmi zajímavá. Viděli jsme v ní druhý obrat, který tentokrát předvedli domácí. Oba góly navíc nasázely střídajícímu Sochackijovi, který očividně není rozchytaný. Uvidíme, jestli se ještě Jekatěrinburg se svým střídajícím gólmanem do zápasu vrátí nebo jestli Magnitogorsk už své vedení udrží.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    na úvod třetího dějství se Jekatěrinburg proviňuje zakázaným uvolněním. Buly před Sochackijem.
     
    41:02
    Hosté sice vhazování vyhrávají, ale nedaří se jim dostat ze třetiny. Metallurg totiž velmi aktivně napadá.
     
    41:34
    Hosté se až teď dostali do útoku, ale puk okamžitě ztratili. Vzápětí ho však získali zpět a to díky své důraznosti.
     
    42:13
    Magnitogorsk byl nakonec donucen k vyhození. Domácí pak dobře hlídají i střední pásmo a soupeře zatím ve třetině nepustili ke střele.
     
    42:18
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Andrej Čibisov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Dan Sexton – 2 min., hrubost).
     
    42:32
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Sochackije znamená dvoubrankové vedení pro Magnitogorsk! Hostující brankář si vyjel pro kotouč za branku, ale zazmatkoval a kotouč se od jeho hole odrazil před vlastní branku. Tam sice byli jeho spoluhráči, ale JEVGENIJ TIMKIN byl důraznější a puk dotlačil do branky. Asistence: Archip Několenko.
    42:32 Jevgenij TIMKIN - 4:2
     
    44:28
    Jekatěrinburg je směrem dopředu stále bezradný a Metallurg si jistě kráčí pro vítězství.
     
    45:16
    Hosté stále neví jak dopředu a tak prostě na Košečkina nahodili. Ten raději kotouč podrží a bude se vhazovat před ním.
     
    46:06
    Avtomobilist už našel ověřenou cestu do útoku a proto si nyní musel důležitý zákrok připisovat Košečkin.
     
    46:44
    Hosté se stále snaží cokoliv vymyslet. Domácí zatím v klidu odolávají a kotouč opět vracejí až k Sochackijovi.
     
    47:24
    Jekatěrinburg má problémy s rozehrou, protože Metallurg aktivně napadá. Kotouč sice domácí nezískali, ale získávají tím drahocenný čas.
     
    48:10
    Hostující nahození je sražené do ochranné sítě a hra je přerušena. Následovat bude vhazování před Košečkinem.
     
    48:34
    Domácí mohli potvrdit své vítězství, ale na poslední chvíli zasáhl Sochackij, který tak nyní udržel naději na body.
     
    49:06
    Magnitogorsk poté pokračuje v ofenzivě a i když hostující branku moc neohrožuje, aspoň získává nějaký čas navíc.
     
    50:00
    Avtomobilist se pomocí nahození dostal do útočné třetiny, kde chvíli kombinoval, ale nic nebezpečného zase nevymyslel.
     
    50:53
    Hosté opět v útoku chvíli kombinovali, ale nic nevymysleli. Magnitogorsk poté kotouč získává a vydává se dopředu.
     
    51:39
    Avtomobilist obranu zvládl a rychle se dostal do útoku, kde opět nevymyslel nic nebezpečného.
     
    52:13
    Po nahození se do vyložené šance dostal jeden z hostujících hráčů! Košečkin byl vleže a útočník hostů zakončoval prakticky do prázdné branky. Ale domácí brankář to udělal výborně a střelu vyrazil svým levým betonem.
     
    53:33
    Avtomobilist je pak stále bezradný a podniká jeden neúspěšný útok za druhým.
     
    54:02
    Hosté přece jen nakonec vymysleli dvě střely, ale opět zasáhl skvělý Košečkin!
     
    54:14
    Domácí opět mohli potvrdit výhru, jeden z nich totiž ujížděl sám na Sochackije. Hostující gólman však napravil své zaváhání a předvedl důležitý zákrok.
     
    54:28
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Valerij Vasiljev – 2 min., podrážení).
     
    54:51
    Jekatěrinburg už vymyslel první střelu v této přesilovce, ale ta opět ztroskotala na výborném Košečkinovi.
     
    55:00
    Metallurg vhazování ve svém pásmu vyhrál a okamžitě se osvobodil.
     
    55:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist využívá druhou přesilovku v zápase a máme tu drama jako hrom! STÉPHANE DA COSTA to vzal na sebe, s kotoučem se dostal před branku a Košečkina překonal střelou mezi jeho betony.
    55:43 Stéphane Da Costa - 4:3
     
    56:06
    Magnitogorsk si chtěl vzít své dvoubrankové vedení zpět, ale jeho střelu nyní zblokovala hostující defenziva.
     
    56:54
    Proti domácím se píská dost sporné zakázané uvolnění. Rozhodčí ale nic měnit nebudou a vhazovat se bude před Košečkinem.
     
    57:56
    Domácí pokračují v dobré defenzivě a soupeři už nějakou dobu nedovolili střelu. Ten už začíná být poměrně zoufalý.
     
    58:28
    Jekatěrinburg nakonec střelu vymyslel. Ale opět zasahuje výborný Košečkin, který si připisuje možná nejdůležitější zákrok zápasu.
     
    58:34
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:34
    Jekatěrinburg se pokusí o vyrovnání s šesti hráči v poli!
     
    58:50
    Metallurg sice vhazování prohrál, ale vzápětí se osvobodil.
     
    58:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk potvrzuje své vítězství gólem do prázdné branky! IIRO PAKARINEN zachytil na útočné modré čáře přihrávku soupeře. Na nic nečekal a puk poslal přesně do odkryté klece Jekatěrinburgu.
    58:56 Iiro PAKARINEN - 5:3
     
    59:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí si připisují ještě jednu branku! Rychlý útok zakončil přesnou střelou JEVGENIJ TIMKIN, který se z pravého kruhu trefil mezi ruku a tělo Sochackije. Asistence: Jakov Rylov a Roman Ljubimov.
    59:40 Jevgenij TIMKIN - 6:3
     
    Konec zápasu.
     
    Toto velmi zajímavé utkání nakonec končí jasným vítězstvím Magnitogorsku. Ten sice nezvládl první třetinu, ale druhé a třetí dějství vyhrál o dvě branky a zajistil si tak zisk dvou bodů. Jekatěrinburg také nehrál vůbec špatně, tedy dokud se nezranil Jakub Kovář. Hostům se poté už moc nedařilo, což vyústilo v prohru o tři góly.
     
    Československá stopa v utkání
    Michal Bulíř (MET): 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:36.
    Jakub Kovář (JEK): 1 inkasovaná branka, 18 zásahů, čas na ledě 29:14. Utkání nedochytal kvůli zranění.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a přeji příjemný zbytek neděle. (15:34:04)

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. Rasmussen (Mozjakin, Běreglazov), 32. Matuškin (N. Kuljomin, Ellison), 39. Mozjakin (Ellison), 43. Timkin (Několenko), 59. Pakarinen, 60. Timkin (Rylov, Ljubimov) – 17. Dawes (Golyšev, Paré), 17. Denis Kazionov (Litovčenko, A. Garejev), 56. S. Da Costa


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Matuškin, Vereščagin, Rylov, Běreglazov, V. Vasiljev, J. Birjukov (A), Zajcev – Mozjakin (C), N. Kuljomin (A), Ellison – Dorofejev, Rasmussen, Pakarinen – N. Shore, Čibisov, Bulíř – Několenko, Timkin, Ljubimov – Djukarev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (30. Sochackij) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Gurkin, I. Višněvskij (A), Ljamin, Kolcov, Mišarin, Valitov – Denis Kazionov, Litovčenko, A. Garejev – Dawes, Golyšev, S. Da Costa – Sexton, Bělousov (C), Paré – Gračjov, Obidin, Rassejkin.

    Rozhodčí: Olenin, Hoffman – Lazarev, Dedyjula
    bahis siteleri