Magnitogorsk – Jekatěrinburg 6:3 (kon.) | Jaroslavl – Soči 1:0 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 3:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
6:3 (1:2, 2:0, 3:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 27.01.2019, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Jevgenij TIMKIN - 6:3
     
    59:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí si připisují ještě jednu branku! Rychlý útok zakončil přesnou střelou JEVGENIJ TIMKIN, který se z pravého kruhu trefil mezi ruku a tělo Sochackije. Asistence: Jakov Rylov a Roman Ljubimov.
    58:56 Iiro PAKARINEN - 5:3
     
    58:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk potvrzuje své vítězství gólem do prázdné branky! IIRO PAKARINEN zachytil na útočné modré čáře přihrávku soupeře. Na nic nečekal a puk poslal přesně do odkryté klece Jekatěrinburgu.
    55:43 Stéphane Da Costa - 4:3
     
    55:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist využívá druhou přesilovku v zápase a máme tu drama jako hrom! STÉPHANE DA COSTA to vzal na sebe, s kotoučem se dostal před branku a Košečkina překonal střelou mezi jeho betony.
    42:32 Jevgenij TIMKIN - 4:2
     
    42:32
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Sochackije znamená dvoubrankové vedení pro Magnitogorsk! Hostující brankář si vyjel pro kotouč za branku, ale zazmatkoval a kotouč se od jeho hole odrazil před vlastní branku. Tam sice byli jeho spoluhráči, ale JEVGENIJ TIMKIN byl důraznější a puk dotlačil do branky. Asistence: Archip Několenko.
    38:07 Sergej MOZJAKIN - 3:2
     
    38:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je tu druhý obrat v zápase, nyní ho předvádějí domácí! Po vyhraném vhazování se ke střele okamžitě dostal SERGEJ MOZJAKIN, který se trefil přesně mezi tělo a ruku hostujícího gólmana. Asistence: Matt Ellison.
    31:14 Maxim MATUŠKIN - 2:2
     
    31:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Dvě minuty po příchodu Sochackije Magnitogorsk vyrovnává! Kuljomin našel v mezikruží volného MAXIMA MATUŠKINA, který se svou dělovkou trefil přesně do levého horního rohu hostující branky. Asistence: Nikolaj Kuljomin a Matt Ellison.
    16:41 Denis KAZIONOV - 1:2
     
    16:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté během jednadvaceti sekund otáčí vývoj utkání! Domácí si špatně rozebrali hráče a před brankou zůstal úplně volný DENIS KAZIONOV, který po přihrávce dokázal kotouč poslat do odkryté sítě Metallurgu. Asistence: Vjačeslav Litovčenko a Arťom Garejev.
    16:20 Nigel DAWES - 1:1
     
    16:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist využívá přesilovku a srovnává stav utkání! Hosté započali další útok ze středního pásma. Ten vedl Golyšev, který z pravé strany našel najíždějícího NIGELA DAWESE, který se z mezikruží trefil pod vyrážečku Košečkina. Asistence: Anatolij Golyšev a Francis Paré.
    03:26 Dennis RASMUSSEN - 1:0
     
    03:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk se ujímá vedení a to díky individuální akci DENNISE RASMUSSENA. Ten se chopil kotouč ve středním pásmu, následně se s ním dostal až před branku, kde se trefil přesně pod vyrážečku Jakuba Kováře. Asistence: Sergej Mozjakin a Alexej Běreglazov.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. Rasmussen (Mozjakin, Běreglazov), 32. Matuškin (N. Kuljomin, Ellison), 39. Mozjakin (Ellison), 43. Timkin (Několenko), 59. Pakarinen, 60. Timkin (Rylov, Ljubimov) – 17. Dawes (Golyšev, Paré), 17. Denis Kazionov (Litovčenko, A. Garejev), 56. S. Da Costa


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Matuškin, Vereščagin, Rylov, Běreglazov, V. Vasiljev, J. Birjukov (A), Zajcev – Mozjakin (C), N. Kuljomin (A), Ellison – Dorofejev, Rasmussen, Pakarinen – N. Shore, Čibisov, Bulíř – Několenko, Timkin, Ljubimov – Djukarev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (30. Sochackij) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Gurkin, I. Višněvskij (A), Ljamin, Kolcov, Mišarin, Valitov – Denis Kazionov, Litovčenko, A. Garejev – Dawes, Golyšev, S. Da Costa – Sexton, Bělousov (C), Paré – Gračjov, Obidin, Rassejkin.

    Rozhodčí: Olenin, Hoffman – Lazarev, Dedyjula
    bahis siteleri