Feirense – Guimarães 1:2 (kon.) | Benfica – Boavista 5:1 (kon.) | Portimonense – Chaves 0:1 (kon.)
Braga – Santa Clara 1:0 (kon.)
konec
SC Braga
1:0 (0:0)
CD Santa Clara
Úterý 29.01.2019, 22:15 • Estádio AXA, Braga (kapacita: 30.286 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (00:12:34)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 10:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 19:16.
     
    Je dobojováno! Po fotbalové mizérii z prvního poločasu se hra přeci jen výrazně zatraktivnila. Začalo to faulem Viany v pokutovém území, po němž Rašíd neproměnil nařízenou penaltu. Hned vzápětí o sobě dalo vědět pravidlo nedáš – dostaneš, neboť Acciolyho zaváhání ve středu hřiště potrestal centrující Paulinho a hlavičkující Dyego Sousa. Oba celky měly ve zbývající půlhodině ještě pár menších šancí. Gólem ale neskončila žádná z nich a favorizovaná Braga tak uhájila těsné vítězství 1:0.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Bruno Lamas (SCL)
     
    90+3
    Rašídova střela z dálky byla sražená k Lamasovi, který to znovu zkusil z podobné pozice, ale míč poslal několik decimetrů nad břevno.
     
    90+2
    Z rohového kopu Santa Clara nezahrozila. Na vyrovnání už moc času nemá, neboť pomalu vrcholí druhá ze čtyř nastavených minut.
     
    90+1
    Braga odvrátila centr z křídelního prostoru metr před šestnáctku, odkud se do balónu opřel Bruno Lamas, jenže tečovaná střela letěla hodně mimo.
     
    90
    Až Mamadu Candé dokázal vyvézt míč po levé straně a z nastalé situace vytěžil asi maximum v podobě standardní situace. Faulem se provinil Bruno Viana.
     
    89
    Pro hráče Santa Clary to jsou hodně frustrující desítky vteřin, ve kterých se vůbec nemůžou dostat k balónu. Po faulu na Palhinhu se domácí dobrovolně vrátili až k Tiagu Sá.
     
    88
    Domácí už nikam nespěchají a zaměřují se na bezpečné držení míče. U něho zůstávají i po dosti nepovedeném centru Wilsona Eduarda.
     
    87
    Santa Clara už brání s menším počtem hráčů. Místo nějakého tlaku poblíž Tiaga Sá se však hraje spíše na útočné polovině Bragy.
     
    86
    Střídání v týmu CD Santa Clara: ze hřiště odchází Zé Manuel, přichází Ukra.
     
    84
    Nepříjemná srážka hlav mezi nově příchozím Palhinhou a Rašídem, který si určitě hodně vyčítá neproměněný pokutový kop ze čtyřiapadesáté minuty.
     
    83
    Raúl Silva dostihl míč na levém křídle. Serginho jeho centr vyrazil ke Claudemirovi a ten z šestnácti metrů o pořádný kus minul prostor mezi tyčemi.
     
    82
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Paulinho, přichází Joao Palhinha.
     
    81
    Dyego Sousa dával míč k pravé postranní čáře, kde byl Wilson Eduardo úplně volný, ale zároveň se nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    80
    Bruno Lamas měl kolem sebe dost volného prostoru, kterého využil ke střele z nějakých třiceti metrů. Razanci dal balónu dostatek, ale s přesností už to bylo mnohem horší.
    79. Ricardo Horta (BRG)

    Michal Břuchanský

    Branky: 56. Dyego Sousa

    Karty:   54. R. Silva (BRG), 75. B. Viana (BRG) – 36. Stephens (SCL)

    Neproměněná penalta: 54. Rašíd (SCL), brankář T. Sá zneškodnil


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 10:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 19:16.
    SC Braga: T. Sá – Esgaio, B. Viana, R. Silva, Goiano (C) – W. Eduardo, Ricardo (62. Fransérgio), Claudemir, Novais (62. R. Horta) – Dyego Sousa, Paulinho (82. Palhinha).
    Náhradníci: Marafona – Eduardo, Murilo, R. Horta, Fransérgio, Palhinha, Trincao.

    CD Santa Clara: Serginho – Vieira, Accioly (C), César, Candé – Pantaleão (77. Schettine), Rašíd – Zé Manuel (86. Ukra), Chrien (67. Lamas), D. Pineda – Stephens.
    Náhradníci: João Lopes – Cardoso, Ukra, Lucas, Lamas, Marques, Schettine.

    Rozhodčí: Capela – Teixeira, Brás
    bahis siteleri