Česko – Polsko 12:3 (kon.) | Norsko – Česko 5:9 (kon.)
konec
Norsko
5:9 (0:3, 4:5, 1:1)
Česko
Sobota 02.02.2019, 18:00Přípravný zápas (junioři)
     
    59:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Devět sekund před koncem třetí třetiny se Češi stihli ještě prosadit a vstřelit svou devátou branku. Zasloužil se o to svůj druhým gólem PATRIK ŠEBEK. Asistence: Pavel Sládeček
     
    53:39
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané necelých sedm minut před koncem snižují na rozdíl tří branek. Druhý norský gól v řadě, který padl po trase Mathias Wagbo – DANIEL SVENDSEN. Asistence: Mathias Wagbo.
     
    37:15
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové korigují skóre a snižují na 4:8. SIMEN JANSEN vystřelil od pravého mantinelu a byl přesný. Bez asistence.
     
    35:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z další střely však český tým přidává už svou osmou branku v zápase. Po přihrávce Patrika Šebka se podruhé v zápase přesně trefil JONÁŠ KREYSA. Asistence: Patrik Šebek.
     
    33:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přichází další branka českého výběru. Tečovanou střelu obránce vyrazil brankář Halvorsen jen na hůl MATĚJE HAVLASE, který míček okamžitě poslal pod horní tyčku. Bez asistence.
     
    30:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Smršť gólů pokračuje a Češi opět vedou už o tři branky! JONÁŠ KREYSA se v předbrankovém prostoru zorientoval nejrychleji a poslal míček za záda norského brankáře. Bez asistence.
     
    29:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští florbalisté však přicházejí s rychlou odpovědí. Dvoubrankové vedení jim svým gólem vrací LUKÁŠ NETREFA. Asistence: Martin Řezáč.
     
    28:51
    Norsko právě vstřelilo branku!
    O minutu později přichází další norský zásah. Wagbo přihrál DANIELU SVENDSENOVI, který z pravého křídla zamířil přesný a snížil na 4:3. Asistence: Mathias Wagbo.
     
    27:47
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové však 46 sekund po české brance opět snižují na rozdíl dvou gólů. Svůj druhý gól v utkání vstřelil JOACHIM TERJESEN. Asistence: Casper Sletten.
     
    27:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    O chvíli později se už Češi prosazují. Jakub Boček našel MATĚJE HAVLASE, který prostřelil norského brankáře Halvorsena. Asistence: Dalibor Švéda.
     
    20:28
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové na začátku druhé třetiny snižují na rozdíl dvou branek. JOACHIM TERJESEN získal míček a posléze se trefil skvěle do pravého horního rohu české brány. Bez asistence.
     
    07:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přidávají svou třetí branku. Po přihrávce Dalibora Švédy před branku měl JAKUB BOČEK už jednoduchou práci. Asistence: Dalibor Švéda.
     
    02:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned z rychlého protiútoku však Češi navyšují svůj náskok. Po přihrávce Jakuba Bočka se prosadil DALIBOR ŠVÉDA. Asistence: Jakub Boček.
     
    00:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se chvíli po začátku utkání ujímají vedení! Zaváhání norské obrany využil přesným zakončením PATRIK ŠEBEK. Asistence: Jonáš Kreysa.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 21. Terjesen, 28. Terjesen (Sletten), 29. Svendsen (Wagbo), 38. Jansen, 54. Svendsen (Wagbo) – 1. Šebek (Kreysa), 3. Švéda (Boček), 8. Boček (Švéda), 28. Havlas (Boček), 30. Netrefa (Řezáč), 31. Kreysa, 34. Havlas, 36. Kreysa (Šebek), 60. Šebek (Sládeček)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Handelsby (NOR)
    0:0   Řezáč (CZE)
    2. série:
    1:0   Svendsen (NOR)
    1:0   Šebek (CZE)
    3. série:
    1:0   Haeren (NOR)
    1:0   Kreysa (CZE)
    4. série:
    1:0   Holmvik (NOR)
    1:1   Boček (CZE)
    5. série:
    2:1   Sorhoy (NOR)
    2:2   Langer (CZE)
    6. série:
    2:2   Handelsby (NOR)
    2:2   Langer (CZE)
    7. série:
    3:2   Svendsen (NOR)
    3:2   Boček (CZE)


    Norsko: Halvorsen (Klungervick) – Sjamel-Rasmussen, Osteras, Ruud, Helstrom, Jansen, Gronli, Haeren – Terjesen, Holmvik, Sletten, Svendsen, Aspeli, Handelsby, Holm-Gabler, Wagbo, Nislen, Sorhoy, Strand
    Česko: Haleš (Kříž) – Strnad, Doubek, Malina, Kůra, Sládeček, Buršík, Sádlo – Forman, Kreysa, Šebek, Havlas, Netrefa, Švéda, Šindler, Boček, Koláčný, Řezáč, Langer

    Rozhodčí: Burek, Czarnecki
    bahis siteleri