Villarreal – Espanyol 2:2 (kon.) | Real Betis – Atlético 1:0 (kon.) | Eibar – Girona 3:0 (kon.)
Real Madrid – Alavés 3:0 (kon.)
konec
Real Betis
1:0 (0:0)
Atlético Madrid
Neděle 03.02.2019, 16:15 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.
     
    Krásný nedělní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž LaLiga pokračuje dvaadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Realu Betis, který před domácím publikem přivítá Atlético Madrid.
     
    Real Betis

    Betis se v letošním ročníku nejvyšší španělské soutěže ve středu tabulky. A mohlo být ještě lépe! V posledních pěti zápasech totiž Real vyhrál pouze jednou a to když před dvěma týdny dokázal ustát přestřelku 3:2 s Gironou na vlastním stadionu.

    Real Betis je stále ve hře také ve španělském poháru. Ve čtvrtfinálovém duelu nejprve remizoval 1:1 na půdě Espanyolu, stejný výsledek poté uhrál před domácím publikem, ale v následném prodloužení se prosadil Leon i Mandi a Betis se tak může těšit na boj o finále s Valencií, druhou semifinálovou dvojicí obstará Barcelona s Realem Madrid.
     
    Atlético Madrid

    Atlético patří k absolutní evropské špičce a to potvrdilo i v loňské sezoně. Svěřenci Diega Simeoneho skončili v domácí ligové soutěži na druhém místě za suverénní Barcelonou, překonali tak i městského rivala Real. Po třetím místě v základní skupině Ligy mistrů bylo Atlético nuceno jít do playoff "pouze" v Evropské lize. Tam ale tým okolo Antoina Griezmanna došel až na vrchol, když ve finálovém utkání jasně přejel 3:0 francouzské Marseille.

    V přípravě se madridský celek zúčastnil International Champions Cupu. Proti Arsenalu rozhodovaly ve prospěch španělského celku až pokutový kopy. Následně Atlético muselo skousnout porážku 2:3 od PSG a na závěr miniturnaje se neprosadilo proti Interu a zápas prohrálo 0:1.

    Novou sezonu Atlético odstartovalo ziskem trofeje. V evropském superpoháru přehrálo 4:2 po prodloužení Real Madrid, když se hned dvakrát prosadil Diego Costa. V LaLize drzí Atlético po jednadvaceti odehraných zápasech druhou pozici s pětibodovou ztrátou na vedoucí Barcelonu. V ligové soutěži prohrála Simeoneho parta pouze jednou a to ještě senzačně na trávníku podprůměrné Celty Vigo v úvodu sezony. Od té doby jen osmkrát remizovala.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    07.10. 2018 Atl. Madrid – Betis 1:0
    22.04. 2018 Atl. Madrid – Betis 0:0
    10.12. 2017 Betis – Atl. Madrid 0:1
    14.05. 2017 Betis – Atl. Madrid 1:1
    14.01. 2017 Atl. Madrid – Betis 1:0
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Betis: Pau López – Mandi, Bartra, Feddal – Barragán, Kaptoum, Guardado, Canales, Guerrero – Joaquín (C), León.
    Náhradníci: Robles – Javi García, Sidnei, Morón, Firpo, Lo Celso, Jesé.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Lucas Hernández, Juanfran – Á. Correa, Partey, Rodri, Lemar – Morata, Griezmann (C).
    Náhradníci: Adán – Luís, N. Kalinić, Vitolo, Muñoz Benavides, Montero, Pérez.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí tým rozehrál první poločas ze středového kruhu. Betis se v úvodních sekundách zápasu nikam nežene, Barragán si několikrát vyměnil míč s Kaptoumem.
     
    2
    Přes Canalese putoval míč skrz střed trávníku k Leónovi. Útočníka Betisu byl ale obklopen hned dvojicí obránců, nakonec ale budou domácí fotbalisté pokračovat rohovým kopem.
     
    3
    Před Oblaka přiletěl pořádně prudký centr od rohového praporku. A slovinský brankář musel vytáhnout proti hlavičce Joaquína skvělý zákrok u své tyče.
     
    4
    Také Atlético se vydalo s balonem na útočnou polovinu. Griezmann však ve spolupráci s Moratou proti zformované obraně neuspěl. Balon se ale odrazil znovu k hostům.
     
    5
    Correa posunul míč podél postranní lajny na Ariase, ten se ale musel stáhnout před napadajícím Guerrerem. Atlético zkoušelo postupně překonat záložní řadu soupeře, ale zatím jsou hosté daleko od vápna.
     
    6
    Álvaro Morata si naskakoval na lob do pokutového území, ale domácí brankář Pau López sebral balon ještě před čerstvou posilou Atlética.
     
    7
    Domácí ztratili míč v nebezpečném prostoru ve středu pole. Atlético ale zastavilo rychlý protiútok u Lemara, který si netroufl jeden na jednoho proti Mandimu.
     
    8
    Na pravé straně měl více prostoru Correa, ještě posouval míč Ariasovi, který ale už neměl šanci míč dostihnout před Feddalem. Hosté však budou vhazovat zpoza postranní lajny.
     
    9
    Domácí obrana musela řešit přízemní centr Lemara. Míč nebezpečně poskakoval v malém pokutovém území, ale Morata měl k zakončení daleko a tak mohl balon odklidit do bezpečí Bartra.
     
    10
    Po faulu Juanfrana u postranní lajny rozehrávali domácí volný přímý kop. V šestnáctce ale dokázal snadno zapracovat Lucas Hernández. Betis však ještě zůstává v blízkosti vápna.
     
    11
    Morata s Griezmannem se hnali do otevřené obrany, ale právě kapitán Atlética zbrzdil celou akci nepřesnou přihrávkou. Moratova rána ze stoje už byla očekávána.
     
    12
    Betisu se daří kombinovat u středové čáry. Guardado společně s Canalesem si posouvají míč kolem napadajících hráčů hostujícího celku.
     
    14
    Ani jeden z týmů se nemůže v úvodu zápasu usadit na útočné polovině. Patrey byl nyní faulován na pětatřiceti metrech, ale po Lemarově centru před Lópeze se dostal k balonu jen Feddal.
     
    15
    Griezmann nebezpečně napadat rozehrávku Betisu. Feddal si ale pomohl přihrávkou na Lópeze a po dlouhém výkopu byl faulován Giménez.
     
    16
    Přes celou záložník linii Atlética se nyní posunul míč z levé na pravou stranu. Correa však zaváhal přihrávkou na Moratu, domácí však zisku nevyužili a pouze odevzdávají balon.
     
    17
    Nyní se vydali hosté napadat dokonce ve čtyřech, ale k balonu se nedostali. Bartra dokázal po spolupráci s Lópezem vykopnout až na útočnou polovinu trávníku.
     
    18
    Rodri našel na levém kraji rozběhnutého Lemara, Francouzova přihrávka do vápna na Maratu už neměla potřebnou přesnost a k balonu se dostávají domácí.
     
    19
    Juanfran měl co dělat, aby zastavil rozběhnutého Joaquína. Hostující obránce si pomohl lehkým faulem, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat.
     
    20
    Ani úvodních dvacet minut branku nepřineslo. Co víc, týmy se nemohou dostat ani do zakončení. Atlético sice drží balon více pod kontrolou, ale López ještě nemusel zasahovat.
     
    21
    Juanfran upadl u postranní lajny, chtěl pro svůj tým vybojovat volný přímý kop, ale sudí ani tentokrát neodpískal. U balonu tak mohou pokračovat v kombinaci domácí fotbalisté.
     
    22
    Guardadova přihrávka podél postranní lajny měla najít Barragána, ten byl ale pokryt Juanfranem a do hry tak musel zasáhnout Kaptoum. Domácí se i nadále drží u balonu ve středu pole.
     
    23
    Thomas Partey zkoušel prohodit míč do pokutového území na Moratu. Ten byl ale obsazen Bartrou a k zakončení se opět nedostal. Bartra musel sáhnout jen k dalekému odkopu do bezpečí.
     
    24
    Barragán rychlostně stačil na Juanfrana, který mu ale následně vystavil stopku tvrdým skluzem. Po autovém vhazování se Betis usadil na útočné polovině, ale stále v dostatečné vzdálenosti od Oblakovy branky.
     
    26
    Joaquínovi se sice zamotal míč pod nohama, ale je pískán faul Hernándeze. Betis pokračuje v aktivní hře směrem dopředu, obrana Atlética stále s klidem odolává.
     
    27
    Madridský celek se musel zatáhnout až hluboko na svou polovinu. Kaptoumova přihrávka středem neměla šanci najít Leóna, domácí útočník byl až za trojicí soupeřů.
     
    28
    Domácí fanoušci se dožadovali odpískání faulu na Barragána, ale hlavní rozhodčí nechal ponechanou výhodu domácího celku. Po dlouhé přihrávce však končí míč za postranní lajnou.
     
    29
    Zdlouhavá kombinace domácího týmu pokračuje. Guardado společně se svými kolegy ze záložní řady si posouvají míč ze strany na stranu.
     
    30
    Ani půlhodina hry úvodní zásah nepřinesla. Betis je sice v posledních minutách na útočné polovině, ale jen několik metrů za středovou čárou a Atlético se bez potíží brání.
     
    31
    Canales by postrčen zezadu Correou a domácí mohli rozehrát z klidové pozice. Obrana Atlética ale byla dávno na svých místech a tak prostor k překvapení nebyl.
     
    32
    Před Kaptoumem se lehce otevřela obrana hostujícího celku, ale záložník Betisu neměl komu nahrát a tak se stačil rychle vrátit do obrany Giménez, který soupeře obral o balon.
     
    33
    K balonu se dostali po čase v obraně také hosté. Griezmannova přihrávka měla najít Moratu, ale ten nedokázal míč zpracovat. Madridský celek se ale i nadále drží na útočné polovině.
     
    35
    Ariase dokázal rozběhnout na pravém kraji Correa, následně se musel do pustit do skluzu Feddal, který srazil Ariasův centr na rohový kop.
     
    36
    Atlético pokračovalo v mírném tlaku rozehrávkou rohového kopu. Griezmannův pas do šestnáctky skončil pouze u Bartry, který byl následně navíc faulován Juanfranem.
     
    37
    Boj ve středu pole pokračuje. Po odraženém balonu vystartoval Thomas Lemar, ale jako první byl u hracího předmětu Mandi, který ho pouze přistrčil hlavou Lópezovi.
     
    38
    Už to vypadalo, že bude mít Barragán o něco více prostoru na pravé straně, ale svou šanci prováhal. Bleskově se k němu navíc stáhl Juanfran. Betis bude vhazovat.
     
    39
    Ángel Correa byl až příliš agresivní při snaze získat balon. Canalese povalil na zem, následně ho ještě udeřil kolenem a hlavní rozhodčí velmi rychle píská nedovolený zákrok.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. I nadále se oba týmy oťukávají především ve středu pole. Zasáhnout do hry znovu i rozhodčí, který viděl faul Juanfrana na Canalese.
     
    41
    Joaquínova klička před vápnem Atlética nevyšla, následně se do protiútoku hnal Griezmann, ale před útočníkem hostujícího celku stačil míč odkopnout do bezpečí López. Arias po přerušení hry dostává žlutou kartu po faulu na Canalese.
     
    42
    Canales dělá Atléticu v posledních minutách potíže. Nyní musel záložníka Betisu zastavit za cenu žluté karty Ángel Correa.
     
    43
    Corra se nyní vydal do útoku, ale i při postupu do vápna si pomohl faulem. Krajní záložník Atlética si už musí dávat na nedovolené zákroky pozor.
     
    44
    Minutu před pauzou ztratil míč u středového kruhu Álvaro Morata. Domácí se ale uchýlili k další zdlouhavé kombinaci ve střední části trávníku. Barragán nedokázal na pravé straně přehrát Lemara.
     
    45
    Po Juanfranově autovém vhazování se dostal k balonu jen domácí celek. Bartra mohl posunou míč na levou stranu, kde měl volný prostor k postupu blíže k brance Atlética Guerrero.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a oba týmy tak odcházejí do šaten za bezbrankového stavu.

    Úvodní pětačtyřicetiminutovka nabídla pouze jediný světlý okamžik. A to již ve třetí minutě, kdy dokázal Jan Oblak parádně vytáhnout Joaquínovu hlavičku po rohovém kopu od své tyče mimo branku. Následně byly oba týmy pasivní směrem dopředu a k dalšímu ohrožení jedné z branek nedošlo.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:16.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Santiago Arias, přichází Filipe Luís.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu hostující fotbalisté. Rodri nakopl míč na útočnou polovinu, ale Griezmann ani Morata se k balonu nedostali.
     
    48
    Álvaro Morata vybojoval pro Atlético alespoň volný přímý kop. Lemarův pokus do pokutového území skončil jen u Bartry. Následně ale dokázal ještě Hernández získat aut.
     
    49
    Do druhého poločasu vstoupil aktivněji druhý tým tabulky. Přihrávka na Lemara šla ale jen do ofsajdu a domácí si tak mohou na chvíli oddechnout.
     
    50
    Hostům se podařilo vykombinovat prostor ve středu pole, následně hledal Griezmann centrem do pokutového území Moratu, ale ten míč pouze lehce tečoval hlavou mimo tři tyče.
     
    51
    Zničehonic se opřel do balonu ze střední vzdálenosti Rodri. Střední záložník madridského celku však netrefil svou střelu ideálně nártem a míč zamířil téměř k rohovému praporku.
     
    52
    Ani po změně stran se obraz hry příliš nemění. Ani jeden z týmů se nemůže na delší dobu udržet u balonu na útočné polovině. Atlético je sice aktivnější, ale Lópeze ještě neohrozilo.
     
    52
    Lucas Hernández fauloval na středové čáře Leóna a je potrestán žlutou kartou.
     
    53
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Marc Bartra, přichází Sidnei.
     
    54
    Atlético získalo míč v nebezpečném prostoru. Po přihrávce Lemara pálil z prvního doteku Griezmann pouze mimo dosah Paua Lópeze, ale také mimo tři tyče.
    54. Griezmannova mizerná rána Lópeze neohrozila
     
    55
    Také domácí tým se hnal do útoku. Canalesova přihrávka na Joaquína však neprošla až do pokutového území a tak jsou u balonu znovu hostující fotbalisté.
     
    56
    Morata byl v pokutovém území v kontaktu s Feddalem. Hlavní rozhodčí nejprve ukázal na rohový praporek, ale poté se ještě poradil s videem. Ani rozhodčí u videa ale penaltu nedoporučili odpískat.
    56. Moratův pád po skluzu Zouhaira Feddala v pokutovém území
     
    58
    Atlético začíná zvyšovat útočnou snahu. Od Griezmanna putoval míč na levou stranu, kde byl v pohybu Lemar, ale souhra Francouzů nevyšla podle představ.
     
    59
    Betisu se daří tlak hostů otupit ve středu pole. Guardado si několikrát vyměnil míč s Kaptoumem, následně už se ale ke slovu dostávají znovu hosté.
     
    60
    Po hodině hry je stav zápasu stále bez branek. Zničehonic musel zasahovat Jan Oblak. Leónova nepřipravená rána však jednoho z nejlepších brankářů světa nemohla nechytat.
     
    61
    Rozehrávka rohového kopu se Madridským vůbec nepovedla. Do protiútoku spěchal Joaquín, ale ani on v pokutovém území proti Hernándezovi neuspěl.
     
    62
    Joaquín sice získal balon, ale v postupu do útoku byl zcela sám proti velké přesile hostů. Partey s Rodrim ani nemuseli vynaložit tolik úsilí k získání míče.
     
    63
    Moratova rána za záklonu neměla šanci na úspěch. López rozehrával od vlastní branky jen do kombinace k obráncům. Betis však o míč záhy přišel.
     
    64
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Vitolo.
     
    65
    Pokutový kop pro Betis! Filipe Luís zahrál v pokutovém území rukou!
    65. Penaltový zákrok
     
    66
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Míč si na značku pokutového kopu postavil SERGIO CANALES. Střední záložník Betisu zpomalil při rozběhu, následně ale poslal míč k levé tyči, Oblak šel sice na stejnou stranu, ale míč už vyrazit mimo svou branku nedokázal.
    66. Sergio CANALES - 1:0
     
    68
    Atlético spěchá do útoku. Correa přihrával podél postranní lajny Luísovi, ale ten nedokázal obejít připraveného Feddala. Obrana Betisu působí i nadále velmi klidně.
     
    69
    Antoine Griezmann nebyl daleko od vyrovnání! Kapitán madridského týmu trefil zpoza vápna tvrdou ránou levou tyč. López plachtil vzduchem marně, ale zachránila ho branková konstrukce.
     
    70
    Betis se nezatahuje jen do obrany, ale chce přidat pojišťovací zásah. Guerrero přihrával na Canalese, ale střelec zatím jediného gólu nedokázal zpracovat.
     
    71
    Rodri si posouval míč více k ose trávníku, ale ke střele se přes skvěle postaveného Feddala nedostal. Následně přihrával do vápna Vitolo, ale Moratu ubránil střídající Sidnei.
     
    72
    Vitolův centr byl zblokován Joaquínem na rohový kop. Elitní hlavičkáři hostujícího celku se tak přesunuli před Lópeze, ale míč skončil od Rodriho nad brankou.
     
    73
    Už se zdálo, že hosté vybojují míč ještě na útočné polovině, ale Luís si pomohl jen faulem a hlavní rozhodčí byl nekompromisní.
     
    74
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Francis Guerrero, přichází Júnior Firpo.
     
    75
    Sidnei při obranném odkopu podklouzl, ale Griezmann toho nedokázal využít. Domácí se přece jen dostali s míčem na útočnou polovinu a vyčkávají na vhodný moment k útoku.
     
    77
    Domácí hrají i pod tlakem napadajících hráčů konstruktivně. Sidnei si počkal na přihrávku od vlastního brankáře mezi dvěma protihráči.
     
    77
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Nikola Kalinić.
     
    78
    Juanfran musí za postranní lajnu s krvavým zraněním na obličeji. Atlético musí hrát několika okamžiků pouze v deseti. Naštěstí pro hosty rozehrává od vlastní branky Oblak.
     
    79
    Rodri neustál čistý souboj s Canalesem a tak mohl jít do útoku čerstvý Firpo. Střídající útočník Betisu ale nezvolil ideální zakončení, míč dopadl jen na branku.
     
    80
    Antoine Griezmann rozehrál volný přímý kop, ale centrem do pokutového území nenašel jediného spoluhráče. Giménez byl balonu nejblíže, ale přes Sidneiho se neprosadil.
     
    81
    Betis i nadále myslí na útoku. Kaptoum prostrčil míč do běhu Canalesovi, proti střelci zatím jediného skvěle vystoupil Hernández a nedovolil mu zakončovat na Oblakovu branku.
     
    82
    Pau López výtečně vyběhl proti Moratovi na pravou stranu vápna. Domácí brankář dokonale znemožnil zakončení a ještě navíc udržel míč před brankovou lajnou.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením do konce druhého poločasu. Atléticu již příliš času na vyrovnání nezbývá, madridský celek v této ligové soutěži zatím prohrál pouze jednou!
     
    84
    Mandi sestřelil před pokutovým územím střídajícího Kaliniće a to je šanci pro hosty na vyrovnání stavu z volného přímého kopu. Mandi navíc dostává žlutou kartu.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Júnior Firpo (Real Betis).
     
    85
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Joaquín, přichází Javi García.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Sergio León (Real Betis).
     
    86
    Atlético pokračuje v tlaku rozehrávkou rohového kopu. Domácí si ale dokázali pohlídat Hernándeze i s Giménezem a s přehledem odvrátili nebezpečí.
     
    87
    Lópezovi trvala rozehrávka od své branky až příliš dlouho a dostává žlutou kartu.
     
    87
    Hostující celek zvyšuje obrátky. Partey si narazil s Rodrim ve středu pole, následně se zapojil do kombinace také Griezmann, ale ve vápně neměl čas ani prostor pro zakončení.
     
    88
    I nyní akce Atlética odstartovala od Parteyho. Dlouhou přihrávkou měl najít Juanfrana, který byl ale až za bránícím Feddalem. Domácí budou rozehrávat od vlastní branky.
     
    89
    Madridský tým je i nadále natlačen před pokutovým územím Betisu. Po vysokém centru si dovolil hrát hrudí k vlastnímu brankáři Sidnei před Moratou. López dokázal udržet míč před brankovou lajnou.
     
    90
    Morata zakončoval v šestnáctce přes hlavu, ale trefil pouze obránce před sebou. Navíc vysokou nohou udeřil Feddala a je pískán faul.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Betis drží v nastaveném čase míč na útočné polovině. Barragán společně s Kaptoumem dlouho trápili soupeře u rohového praporku a nakonec vybojovali autové vhazování.
     
    90+3
    Partey ještě nakopával míč do pokutového území Betisu. Tam se vydal i stoper hostů José Giménez, ale lehkou hlavičku si dokázal Pau López s přehledem na brankové lajny pohlídat.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty ve druhém poločase jsou minulostí a zápas dvaadvacátého kola nejvyšší španělské soutěže končí. Real Betis zaskočil na domácí půdě Atlético Madrid 1:0!

    Úvodní pětačtyřicetiminutovka nabídla pouze jediný světlý okamžik. A to již ve třetí minutě, kdy dokázal Jan Oblak parádně vytáhnout Joaquínovu hlavičku po rohovém kopu od své tyče mimo branku. Následně byly oba týmy pasivní směrem dopředu a k dalšímu ohrožení jedné z branek nedošlo.

    Po změně stran byl madridský celek o něco aktivnější, ale ani tak neměl Pau López příliš práce. Po hodině hry navíc zahrál nešikovně rukou v pokutovém území střídající Filipe Luís a domácí měli k dispozici pokutový kop. Penaltu s přehledem proměnil Sergio Canales a poslal Betis do vedení. Atlético už se na odpověď ani na závěrečný tlak nezmohlo a tak teprve podruhé v sezoně musí skousnout porážku.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 2:9. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:21. (18:08:26)

    Vít Schück

    Branky: 66. Canales (pen.)

    Karty:   84. Mandi (RBE), 84. Firpo (RBE), 85. León (RBE), 87. Pau López (RBE) – 41. Arias (ATM), 42. Á. Correa (ATM), 52. Lucas Hernández (ATM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 2:9. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:21.
    Real Betis: Pau López – Mandi, Bartra (53. Sidnei), Feddal – Barragán, Kaptoum, Guardado, Canales, Guerrero (74. Firpo) – Joaquín (C) (85. Javi García), León.
    Náhradníci: Robles – Javi García, Sidnei, Morón, Firpo, Lo Celso, Jesé.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias (46. Luís), J. Giménez, Lucas Hernández, Juanfran – Á. Correa (77. N. Kalinić), Partey, Rodri, Lemar (64. Vitolo) – Morata, Griezmann (C).
    Náhradníci: Adán – Luís, N. Kalinić, Vitolo, Muñoz Benavides, Montero, Pérez.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez
    bahis siteleri