Spal – Turín 0:0 (kon.) | Janov – Sassuolo 1:1 (kon.) | Udinese – Fiorentina 1:1 (kon.)
Inter – Bologna 0:1 (kon.) | AS Řím – AC Milán 1:1 (kon.)
konec
Spal
0:0 (0:0)
Turín FC
Neděle 03.02.2019, 12:30 • Stadio Paolo Mazza (Ferrara) • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Tu si v samotném závěru zápasu vykoledoval rovněž za faul Jasmin Kurtić (Spal).
     
    90+2
    Mohamed Fares (Spal) se nechal obrat o míč a při snaze o jeho opětovný zisk fauloval. Za zákrok na Morettiho obdržel žlutou kartu.
     
    84
    Navíc přišel protiútok, který musel zastavit Felipe (Spal) jen za cenu žluté karty.
     
    67
    Agresi použil při souboji Simone Zaza (Turín) a ani jeho karetní trest neminul.
    65. Červená karta po 2. žluté
     
    65
    Nicolas N'Koulou (Turín) se při defenzivní činnosti nechal odstavit od míče, načež při pádu na zem stáhl sebou Paloschiho. Po druhé žluté kartě dostal kartu červenou a zápas pro něj předčasně skončil. Jak nemilé...
     
    61
    Protože svému protivníkovi rychlostně nestíhal, stáhl ho k zemi. Za to si Andrea Belotti (Turín) prohlédl žlutě zbarvený kartonek.
     
    35
    Žlutou kartu dostal také Thiago Cionek (Spal). Za to, že Belottiho doslova nabral na vidle. Těch prohřešků je na můj vkus opravdu příliš.
     
    33
    Jako utržený od řetězu vlétl do souboje Nicolas N'Koulou (Turín) a trestu v podobě žluté karty se tak nemůže vůbec divit.
     
    6
    Maurizio Mariani nastavil přísný metr. Své o tom ví už také Simone Missiroli (Spal), jenž přímo před zraky hlavního arbitra podkopl protihráče.
     
    2
    Nezvykle brzká žlutá karta. Celý zápas si bude muset dávat pozor Cristian Ansaldi (Turín), který šel do souboje s Faresem dosti nevybíravě.

    Lukáš Jasoněk

    Branky:

    Karty:   6. Missiroli (SPAL), 35. Cionek (SPAL), 84. Felipe (SPAL), 90+2. Fares (SPAL), 90+4. Kurtić (SPAL) – 2. Ansaldi (TUI), 33. N'Koulou (TUI), 61. Belotti (TUI), 67. Zaza (TUI)   65. N'Koulou (TUI)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 7:7. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 24:27.
    Spal: Viviano – Bonifazi, Cionek (76. Floccari), Felipe (C), Fares – Lazzari, Valoti (79. Murgia), Missiroli, Kurtić – Paloschi, Antenucci.
    Náhradníci: A. Gomis, Poluzzi – F. Costa, Dickmann, Floccari, Murgia, Regini, Schiattarella, Šimić, Spina, Valdifiori, Vicari.

    Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Moretti – De Silvestri, Lukić (86. Berenguer), Rincón, Ansaldi (53. Meïté), Aina – Belotti (C), Zaza (72. Baselli).
    Náhradníci: Ichazo, Rosati – Baselli, Berenguer, Bremer, Damascan, Djidji, Edera, Falqué, Meïté, Millico.

    Rozhodčí: Mariani – Di Vuolo, Muto
    bahis siteleri