NY Rangers – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Vancouver 2:1 (kon.) | Toronto – Anaheim 6:1 (kon.)
Dallas – Arizona 5:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:4 (0:1, 1:1, 4:2)
Arizona Coyotes
Úterý 05.02.2019, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:34
    Závěr zápasu bude pořádně dramatický! Blake Comeau ve středním pásmu nechal nohu za sebou a podrazil projíždějícího Nicka Cousinse. Coyotes si před klíčovou přesilovou berou time-out.
     
    44:29
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Taylor Fedun – 2 min., hákování).
     
    41:52
    Z přesilovky Coyotes je najednou oslabení! Hjalmarsson podebral kotouč na úplně stejném místě, jako v první třetině Kempe, a vyhodil ho do hlediště.
     
    40:52
    Ani začátek druhé poloviny přesilovky se Kojotům vůbec nepodařil. Z třetího vyhození se stal únik Janmarka, který naboural do vyjetého Kuempera, aniž by stihl vystřelit. Rozhodčí to posoudili jako hákování vracejícího se Ekmana-Larssona.
     
    37:40
    Rozhodčí se dohodli na pětiminutovém trestu pro Bretta Ritchieho, ke kterému přidali i osobní trest do konce zápasu. Arizona přišla o jednoho z obránců, ale dostala za to dlouhou přesilovku.
     
    22:02
    Opět je kotouč u jednoho z diváků. Radost z toho nemá Mario Kampe, který dostává nešikovné dvě minuty za zdržování hry.
     
    10:07
    Jamie Benn podruhé míří na trestnou lavici. Tentokrát úplně sám za vysokou hůl v obličeji Maria Kempeho.
     
    07:35
    Jamie Benn se mezi střídačkami dostal do křížku s Pánikem. Na tuto dvojici se nabalili i další a rozhodčí museli přerušit hru. Oba jmenovaní dostali dvojky na sekání.
     
    02:12
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Alex Galchenyuk – 2 min., vysoká hůl).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. Hintz (Spezza, Heiskanen), 43. J. Klingberg (Seguin, Ja. Benn), 44. Faksa (Heiskanen, Gurjanov), 44. Janmark (Dickinson, Comeau), 53. Seguin (Ja. Benn, Radulov) – 9. Ekman-Larsson (Cousins, Keller), 30. Connauton (Ljubuškin, J. Archibald), 47. Hinostroza (Crouse, Oesterle), 48. Galchenyuk (Cousins, Keller)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, R. Polák, Heiskanen, Fedun, Oleksiak – Comeau, Faksa, Ja. Benn (C) – Radulov, Seguin (A), Janmark – Spezza, Dickinson, Cogliano – B. Ritchie, Hintz, Gurjanov.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Oesterle, Goligoski, Ljubuškin, Connauton – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Keller, Cousins, Galchenyuk – Garland, Weal, Fischer – J. Archibald, Kempe, Crouse.

    Rozhodčí: StLaurent, MacDougall – MacPherson, Smith

    Diváci: 17 996
    bahis siteleri