NY Rangers – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Vancouver 2:1 (kon.) | Toronto – Anaheim 6:1 (kon.)
Dallas – Arizona 5:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:4 (0:1, 1:1, 4:2)
Arizona Coyotes
Úterý 05.02.2019, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:28 Tyler SEGUIN - 5:4
     
    52:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hvězdy opět vedou! Oesterle se po nahození Benna ocitl v souboji s Radulovem. Nikdo jiný ho nezajistil a Benn si tak mohl snadno vzít volný puk, který přihrál na precizně zakončujícího TYLERA SEGUINA. Útočníci Arizony se zapomněli kdovíkde a byli za to potrestaní dalším laciným gólem. Asistence: Jamie Benn, Alexandr Radulov.
    47:50 Alex GALCHENYUK - 4:4
     
    47:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, co se v této třetině děje! Stars otočili z 1:2 na 4:2 a najednou je stav znovu nerozhodný! Kojoti si znovu pomohli dobrým forčekingem v útočném pásmu. Cousins u zadního mantinelu vymyslel parádní přihrávku z otočky. Než se Bishop zorientoval, tak do jeho odkryté branky poslal puk ALEX GALCHENYUK. Asistence: Nick Cousins, Clayton Keller.
    46:49 Vinnie HINOSTROZA - 4:3
     
    46:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru Coyotes nevyužili, avšak krátce poté se už prosadili! Oesterle nahodil kotouč po mantinelu za branku, odkud Crouse přihrál před brankoviště na VINNIEHO HINOSTROZU. Ten zakončoval z první a Bishop se už nestihl přesunout k pravé tyči. Asistence: Lawson Crouse, Jordan Oesterle.
    43:39 Mattias JANMARK - 4:2
     
    43:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle je naprostý rozklad Arizony! Comeau dostal puk k Dickinsonovi, který z předbrankového prostoru přihrál na úplně volného MATTIASE JANMARKA. Nikdo z hostů o něm na ose hřiště vůbec nevěděl a švédský útočník bez problémů propálil Kuempera. Asistence: Jason Dickinson, Blake Comeau.
    43:04 Radek FAKSA - 3:2
     
    43:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Uteklo jen pár vteřin a Stars v klasické přesilovce pět na čtyři sehráli naprosto stejnou gólovou akci! Další tečí dostal kotouč za brankovou čáru RADEK FAKSA. Asistence: Miro Heiskanen, Denis Gurjanov.
    42:28 Jamie BENN - 2:2
     
    42:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté naprosto zpackali začátek třetí části a podruhé inkasují v oslabení! Seguin dal puk na modrou čáru, odkud přišlo nahození JOHNA KLINGBERGA. Z něj se stala gólová střela zejména proto, že Jamie Benn totálně zakryl Kuemperovi výhled. Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.
    29:54 Kevin CONNAUTON - 1:2
     
    29:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    Z naprosto nenápadné akce čtvrtého útoku Coyotes resultuje třetí gól tohoto zápasu! Prsty v něm má český obránce Roman Polák, který vložil hokejku do zřejmě neškodného nahození KEVINA CONNAUTONA a pomohl kotouči k pravé tyči zaskočeného Bishopa. Asistence: Ilja Ljubuškin, Josh Archibald.
    23:36 Roope HINTZ - 1:1
     
    23:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Početní výhoda nakonec končí gólem a Stars slaví vyrovnání na 1:1! Heiskanen poslal puk doprava na úplně volného Spezzu, který ho úmyslně nastřelil před brankoviště a ROOPE HINTZ svou učebnicovou tečí nedal Kuemperovi žádnou šanci. Asistence: Jason Spezza, Miro Heiskanen.
    08:39 Oliver EKMAN-LARSSON - 0:1
     
    08:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se ve dvanácté minutě dostávají do vedení gólem, který se zapisuje do historie jejich klubu! Keller založil útok a posunul puk doprava na Cousinse. Ten si všiml na druhé straně osamoceně jedoucího OLIVERA EKMANA-LARSSONA, jenž se 109. přesnou střelou švihem osamostatnil v historické tabulce skórujících obránců Coyotes. Asistence: Nick Cousins, Clayton Keller.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. Hintz (Spezza, Heiskanen), 43. J. Klingberg (Seguin, Ja. Benn), 44. Faksa (Heiskanen, Gurjanov), 44. Janmark (Dickinson, Comeau), 53. Seguin (Ja. Benn, Radulov) – 9. Ekman-Larsson (Cousins, Keller), 30. Connauton (Ljubuškin, J. Archibald), 47. Hinostroza (Crouse, Oesterle), 48. Galchenyuk (Cousins, Keller)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, R. Polák, Heiskanen, Fedun, Oleksiak – Comeau, Faksa, Ja. Benn (C) – Radulov, Seguin (A), Janmark – Spezza, Dickinson, Cogliano – B. Ritchie, Hintz, Gurjanov.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Oesterle, Goligoski, Ljubuškin, Connauton – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Keller, Cousins, Galchenyuk – Garland, Weal, Fischer – J. Archibald, Kempe, Crouse.

    Rozhodčí: StLaurent, MacDougall – MacPherson, Smith

    Diváci: 17 996
    bahis siteleri