Florida – St. Louis 2:3 (kon.) | Washington – Vancouver 3:2 (kon.) | New Jersey – Los Angeles 1:5 (kon.)
Buffalo – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 0:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Tampa – Vegas 2:3 (0:1 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:1 (kon.) | Nashville – Arizona 5:2 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (po pr.) | Colorado – Columbus 3:6 (kon.) | Edmonton – Chicago 2:6 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:3 (1:0, 0:0, 1:3)
St. Louis Blues
Středa 06.02.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:48:57)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 10 243 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešní utkání nezasáhl nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Vince Dunn (STL) 1+0
    2. Aleksander Barkov (FLA) 1+0
    3. Henrik Borgström (FLA) 1+0
     
    Střely na branku: 24 – 34
     
    Je konec! St. Louis odehrálo neskutečnou třetí třetinu a otočilo duel s Floridou. Hosté si tak odvážejí dva body za výhru 3:2! Přitom hned v úvodu třetí části využil přesilovku Aleksander Barkov! O tři minuty později ale dokázal svým důrazem snížit Colton Parayko a vyrovnání dokonal Ryan O'Reilly! Poté tempo hry poněkud opadlo, jenže domácí obrana vyrobila chybu, kterou potrestal Vince Dunn! Florida ještě zkusila vyrovnat při hře bez brankáře, ale úspěch se nedostavil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Alex Pietrangelo vystoupil proti dělovce od modré čáry a obětavým zákrokem srazil kotouč do ochranné sítě. Florida stále drží útočné pásmo.
     
    59:10
    Jonathan Huberdeau dostal přihrávku do rohu útočného pásma, jenže nedokázal přihrát na modrou čáru. Obrana hostujícího celku hraje skvěle.
     
    58:24
    Domácí brankář Reimer zůstává na střídačce a Florida zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:36
    Jonathan Huberdeau rozjel další akci Floridy, nicméně jeho přihrávka na levé křídlo byla příliš pomalá a kotouč opět vybojovali hokejisté v bílém.
     
    57:09
    Ekblad dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeden ze soupeřů proti němu skvěle vystoupil, položil se mu pod nohy a špičkou čepele vyhodil puk za modrou čáru.
     
    56:32
    Florida se ihned vydala do útočného pásma se snahou o bleskovou odpověď. Zakončení od levého mantinelu prolétlo nad břevnem a zadunělo o zadní mantinel.
    56:07 Vince DUNN - 2:3
     
    56:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek otáčí vývoj dnešního utkání! Domácí obrana naprosto propadla na modré čáře. Hostující obránce VINCE DUNN se dostal k volnému puku, jako nůž máslem projel do útočného pásma a střelou o tyč poslal hosty do vedení! Bez asistence.
     
    55:35
    Brayden Schenn se musel vrátit do obranného pásma, kde svedl důrazný souboj u mantinelu. Hostující hráč nakonec vybojoval puk pro Blues.
     
    55:06
    Parayko nahodil puk do útočného pásma, kde jej s přehledem uhlídal jeden z domácích zadáků. Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo.
     
    54:25
    Tyler Bozak dojel volný puk v útočném pásmu, snažil se zadovkou přihrát za branku, jenže tam byli jen dva hokejisté v červeném dresu.
     
    54:10
    Michael Matheson napadal rozehrávku hostujícího celku za jeho brankou. Patrick Maroon ale udržel puk pro Blues a rozjel další akci.
     
    53:20
    St. Louis se snaží rozhodnout ještě před třetí sirénou! Tentokrát z ostrého úhlu střílel Jaden Schwartz, ale Reimer byl na svém místě.
     
    53:03
    Tarasenko se snažil protečovat nahození do útočného pásma, ale přizvedl puk na střídačku Floridy, kde si alespoň zachytal i náhradní brankář Luongo.
     
    52:24
    Trocheck dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma a zakončil příklepem. Jordan Binnington jeho pokus dobře viděl a ukryl puk do lapačky.
     
    52:06
    Po delší době se probudili také domácí fanoušci, kteří cítí, že jejich oblíbenci nyní potřebují podporu a snaží se skandovat.
     
    51:09
    Tarasenko svou holí brankáři nebránil v zákroku a vyrovnávací branka hostujícího celku tak platí!
     
    51:09
    Domácí trenér zkouší challenge. Sudí zkoumají, zda nedošlo k nedovolenému bránění na brankáře!
    51:09 Ryan O'REILLY - 2:2
     
    51:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! St. Louis dokázalo smazat dvoubrankové vedení domácího mužstva! Po obrovské mele před brankou Floridy se k puku dostal RYAN O´REILLY, který jej dopravil do sítě! Asistence: Brayden Schenn, Vladimir Tarasenko.
     
    50:25
    Floridě se vůbec nepovedla rozehrávka a Vincent Trocheck vyhodil kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Reimerem.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:10
    Michael Matheson udělal oblouk v obranném pásmu a uklidnil hru domácího celku. Hráči Floridy se už nikam neženou a koncentrují se na obranu.
     
    49:38
    Colton Sceviour nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže tam nedojel nikdo v dresu Floridy. Domácí hokejisté raději jeli střídat.
     
    49:10
    Reimer tentokrát vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození po mantinelu. Domácí brankář poté dokázal přesně rozehrát na svého spoluhráče.
     
    48:26
    Na druhé straně musel zasahovat brankář Reimer. Domácí gólman si povyjel proti střele od pravého mantinelu a ukryl puk ve své výstroji.
     
    48:04
    Vincent Trocheck táhl protiútok domácího celku, na levé straně měl Hoffmana, jenže zvolil zakončení a trefil horní tyč!
     
    47:33
    Ryan O'Reilly si na levé straně útočného pásma parádně obhodil svého soupeře, dostal se k puku, ale už jej nedokázal vrátit před branku.
     
    47:10
    Jaden Schwartz rozjel další akci hostujícího celku středem ledové plochy. Hostující hráč projel až na modrou čáru, jenže tam zasáhl Colton Sceviour.
     
    46:35
    Robert Thomas dostal fantastickou přihrávku před branku, zakončoval bekhendem a brankář Reimer vytáhl další fantastický zákrok betonem!
     
    46:03
    Pysyk vybojoval odražený kotouč v obranném pásmu a uklidňuje hru domácího celku. Hokejisté Floridy odjíždějí na střídačku.
     
    45:32
    Derick Brassard se v útočném pásmu dostal k odraženému puku, ale jeden z obránců se mu vrhl pod nohy a nenechal domácího hráče zakončit.
     
    45:06
    Frank Vatrano protečoval kotouč ven z obranného pásma. St. Louis je přesto znovu u kotouče a hosté se mohou vydat do útoku.
     
    44:35
    Domácí hráči se nyní ocitli pod obrovským tlakem St. Louis. Hosté hrají velice aktivně a snaží se vyrovnat. Floridu čekají těžké minuty.
     
    44:10
    Ryan O'Reilly objel branku domácího celku, předložil kotouč Tarasenkovi, jenže ruský střelec bez přípravy nezamířil mezi tři tyče.
     
    43:43
    Bozak z ostrého úhlu poslal přihrávku na brankoviště, kam se tlačil také důrazný Jaden Schwartz, nicméně Reimer stačil puk přikrýt lapačkou.
    43:05 Colton PARAYKO - 2:1
     
    43:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Akcie St. Louis na úspěch ještě žijí! COLTON PARAYKO byl hodně důrazný v útočném pásmu, dostal se k puku, objel branku Floridy a po obtočení se dopravil puk do sítě! Asistence: Oskar Sundqvist.
     
    42:35
    Patrick Maroon vyhodil puk obloučkem ven z obranného pásma. Na ledě se teď pořádně přitvrdilo a oba týmy se snaží hráč velice aktivně směrem dopředu.
     
    42:05
    Reimer dnes chytá opravdu neskutečně! Domácí brankář se znovu roztáhl na brankovišti a zastavil Tarasenkovu ránu! Tohle chytil snad zády!
     
    41:30
    Jonathan Huberdeau se za brankou Blues natahoval po odraženém kotouči, jenže Alex Pietrangelo k němu měl o dva kroky blíže a odehrál puk do bezpečí.
     
    41:10
    Mark Pysyk rozjel další akci domácího celku po pravém křídle. Pysyk prošel s kotoučem až na modrou čáru, ale tam jej o puk připravil Joel Edmundson.
    40:30 Aleksander BARKOV - 2:0
     
    40:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek dnes podruhé využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou branek! Hoffman se za brankou dostal k odraženému kotouči, pohotově jej poslal na brankoviště a ALEKSANDER BARKOV už měl snadnou práci! Asistence: Mike Hoffman, Keith Yandle.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí Florida v jejím úvodu hraje přesilovou hru po vyloučení ze závěru druhé třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 16 – 15
     
    Druhá třetina končí! Prostřední část nám nepřinesla žádnou branku! Přesto jsme sledovali hodně rychlý hokej! O něco aktivnější tentokrát bylo hostující St. Louis, jenže Florida dnes skvěle brání a navíc má v brance výborně chytajícího Reimera. Největší šanci St. Louis obstaral Vladimir Tarasenko, jenže ten zápěstím nechal vyniknout domácího brankáře!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Florida zahájí třetí třetinu v přesilové hře! Dvě minuty za krosček vyfasoval Jay Bouwmeester.
     
    39:22
    Michael Matheson si po vyhraném vhazování v obranném pásmu nechtěl přidělávat problémy a obloučkem vyhodil puk do pásma středního.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:34
    Jordan Binnington raději schoval skákavé nahození ze středního pásma do lapačky a před dojíždějícím Sheahanem přerušil hru. Vhazuje se po jeho levici.
     
    38:10
    Robert Thomas vybojoval puk v rohu útočného pásma, ale ihned se u něj zjevili dva hokejisté v červeném dresu, kteří mu nedali čas na rozehrávku.
     
    37:31
    Barkov táhl protiútok domácího celku, jenže se unáhlil s rozehrávkou a trefil pouze hokejku vracejícího se obránce v bílém dresu.
     
    37:10
    Aaron Ekblad dojel nepřesné nahození do rohu útočného pásma a před dotírajícím Tarasenkem puk bez problémů vyhodil žabkou za modrou čáru.
     
    36:37
    Další útok Floridy zastavuje ofsajd! Aaron Ekblad sice přihrál na levé křídlo, jenže Jonathan Huberdeau projel do útočného pásma ještě před kotoučem.
     
    36:10
    Josh Brown vybojoval puk na modré čáře, prudkou přihrávkou našel Pysyka, ale druhý jmenovaný v dresu Floridy nepřelstil Gunnarssona.
     
    35:41
    Michael Matheson dojel nepovedenou rozehrávku hostujícího celku a bekhendem vybídl k úniku Barkova. Ani finský útočník se ale nedostal do zakončení.
     
    35:09
    Obránci St. Louis nyní uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Oba týmy mezitím stačily poslat na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    34:57
    Domácí v plném počtu.
     
    34:15
    Keith Yandle dostal přihrávku na modrou čáru, přehodil si kotouč na forhend, jenže jeho dělovka po ledě skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    33:38
    Aleksander Barkov zavezl puk do rohu útočného pásma, ale jeden z obránců jej přitlačil k mantinelu a následně vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    33:09
    Mike Hoffman dostal výbornou přihrávku na modrou čáru a bez váhání zakončil. Jeho dělovka pouze zaduněla o mantinel za brankou St. Louis.
     
    32:57
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Oskar Sundqvist.
     
    32:26
    Vincent Trocheck dostal přihrávku do jízdy na pravé křídlo a krásně zakončil zápěstím. Hostující brankář vytěsnil kotouč ramenem.
     
    32:04
    Další akci St. Louis zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl tentokrát Alexander Steen, který projel do útočného pásma ještě před kotoučem.
     
    31:35
    Tarasenko si ještě prodloužil svůj pobyt na ledové ploše, projel do útočného pásma, ale bekhendem nedokázal přihrát před branku.
     
    31:04
    Vladimir Tarasenko se v mezikruží dostal k odraženému kotouči a zakončil zápěstím. Domácí brankář jeho pokus skvěle vyrazil betonem!
     
    30:27
    Po dlouhé době musel zasahovat také Jordan Binnington. Hostující brankář zalehl odražený kotouč před dojíždějícím Barkovem. Vhazuje se po jeho levici.
     
    30:09
    Malgin dostal přihrávku na levé křídlo, nicméně vinou špatného zpracování mu kotouč utekl daleko od hokejky a skončil u soupeře.
     
    29:36
    Robert Thomas napadal rozehrávku Floridy v jejím obranném pásmu. Hostující hráč dostal pod tlak Scevioura a domácí hokejista raději vyhodil puk odrazem o mantinel.
     
    29:06
    Reimer viděl kotouč letící od levého mantinelu na poslední chvíli a fantastickým způsobem jej dokázal vykopnout pravým betonem!
     
    28:29
    Zachary Sanford si bleskovou kličkou prohodil kotouč mezi bruslemi a pohotově přihrál před branku. Keith Yandle na poslední chvíli odehrál puk do bezpečí.
     
    28:10
    Hosté jsou v posledních minutách mnohem aktivnější. Alexander Steen nyní pokazil rozehrávku, což chtěl potrestat Trocheck, ale Jordan Binnington byl připraven.
     
    27:25
    Yandle dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde si kotouč přehodil na forhend, jenže prudkou střelou trefil jen boční síť.
     
    27:03
    Aaron Ekblad se ve středním pásmu dostal k odraženému kotouči, jenže bekhendem jej pouze nahodil do pásma soupeře. St. Louis může zaútočit.
     
    26:28
    Floridě se tentokrát vůbec nepovedla rozehrávka. Riley Sheahan poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, jenže kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Reimerem.
     
    26:09
    Jayce Hawryluk se před brankou St. Louis natahoval po velném kotouči, jenže zakončoval v pořádném záklonu a branku hostujícího mužstva neohrozil.
     
    25:34
    Barkov projel po levém křídle do útočného pásma, srovnal si kotouč ke střele, jenže jeho pokus zápěstím prolétl kolem branky hostujícího mužstva.
     
    25:12
    Derick Brassard skvěle napadal rozehrávku soupeře a poslal Maroona obličejem na mantinel. Domácí fanoušci jeho ukázkovému hitu zatleskali.
     
    24:38
    Schwartz projel s pukem do útočného pásma, připravil si jej na forhend, jenže jeho pokus zápěstím nebyl pro domácího Reimera velký problém.
     
    24:10
    Tyler Bozak se před brankou Floridy dostal k odraženému puku, srovnal si jej na forhend, jenže těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    23:45
    Parayko poslal prudkou přihrávku na Tarasenka, který střílel s hokejkou blízko u těla, ale jeho pokus skončil na betonu pozorného Reimera.
     
    23:09
    Až nyní se poprvé ve druhé třetině přerušuje hra! Michael Matheson se po souboji rychle zvedl zpátky na nohy, připravil si puk ke střele, ale trefil připraveného brankáře.
     
    22:45
    Malgin napadal rozehrávku St. Louis v jeho obranném pásmu. Domácí hokejisté vlétli zpátky na ledovou plochu pořádně nažhavení a snaží se útočit.
     
    22:10
    Jevgenij Dadonov vybojoval puk pro domácí celek a rozjel další útok Floridy. Barkov si ale nepotykal se zpracování a pouze protečoval puk k soupeři.
     
    21:36
    Trocheck si svůj průnik do útočného pásma zopakoval, tentokrát se dostal do výhodnější pozice, jenže jeho zakončení skončilo na tyči!
     
    21:15
    Vincent Trocheck dostal přihrávku do jízdy na pravou stranu, pokusil se o efektní kličku, ale zapomněl za sebou kotouč.
     
    20:36
    Derick Brassard se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči a pohotově jej nasměroval na branku St. Louis. Hostující brankář si připsal snadný zákrok.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. St. Louis se ihned vydalo do útočného pásma, ale na prudkou přihrávku nedosáhl Tarasenko.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 5
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali velice svižný hokej! Je nutno říct, že domácí Florida byla mnohem nebezpečnější! Na brankové čáře jednou dokonce zasahoval hvězdný útočník Tarasenko. Nakonec se domácí dočkali v početní převaze, kdy se prosadil Henrik Borgström! Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Robert Thomas dostal přihrávku na levou stranu, jenže pod tlakem napadajícího Scevioura se nedokázal otočit a následně přišel o puk.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
    18:55 Henrik BORGSTRÖM - 1:0
     
    18:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl! Domácí celek se totiž v přesilové hře dostává do vedení! Nahození od modré čáry tečovali snad tři hráči. Před Reimerem však clonil HENRIK BORGSTRÖM, který se skvěle zorientoval a doklepl puk do sítě! Asistence: Frank Vatrano, Aaron Ekblad.
     
    18:35
    Oskar Sundqvist přečetl rozehrávku Floridy na modré čáře, získal kotouč pro hosty a nasbíral cenné vteřinky k dobru. Floridě se v úvodní přesilovce nedaří.
     
    18:10
    Barkov projel po levém křídle do útočného pásma, kde narazil na pevnou zeď jménem Pietrangelo. Hostující zadák poté vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    17:41
    Domácí v plném počtu.
     
    17:21
    Vylučuje se také na straně St. Louis. Dvě minuty za podrážení dostává Jaden Schwartz.
     
    17:09
    Bozak chtěl rozehrát na levou stranu útočného pásma, jenže jeden z obránců přihrávku zaklekl a následně vyhodil kotouč do středního pásma.
     
    16:23
    Znovu se hokejisté v červeném dostali k odraženému kotouči a Hoffman jej vyhodil za branku St. Louis. Hosté musí začít ze svého obranného pásma.
     
    16:03
    Florida zahájila své první oslabení v dnešním souboji ve velkém stylu. Domácí uspěli na vhazování a po krátké kombinaci vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    15:41
    Hostující celek si zahraje první přesilovku dnešního utkání! Dvě minuty za držení dostává Michael Matheson.
     
    15:27
    Mike Hoffman se snažil překvapit obranu hostujícího celku prudkou přihrávkou na levou stranu, jenže jeho pobídka byla dlouhá a končí na zakázaném uvolnění.
     
    15:12
    Vincent Trocheck projel do útočného pásma, snažil se najít Ekblada, jenže Brayden Schenn se vrátil a bruslí zastavil prudkou přihrávku.
     
    14:35
    MacKenzie Weegar si v obranném pásmu počkal na nepřesnou rozehrávku hostujícího celku a bekhendem odpálil kotouč do středního pásma.
     
    14:05
    Aaron Ekblad podpořil útok Floridy, nabruslil si na zpětnou přihrávku, ale jeho dělovku příklepem schoval Jordan Binnington do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    13:40
    Hosté nyní uklidňují hru v obranném pásmu a čekají na kompletní dostřídání. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také domácí trenér.
     
    13:06
    Parayko nahodil kotouč před branku Floridy, kde se kotouč snažil tečovat Tarasenko, jenže od špičky čepele ruského hráče se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    12:39
    Denis Malgin projel po levém křídle do útočného pásma, prudkou brzdou setřásl svého strážce, jenže nikdo v červeném mu nepřišel pomoci.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    12:10
    Alex Pietrangelo poslal prudké nahození do předbrankového prostoru, nicméně obrana domácí Floridy dokázala nebezpečnou oblast dokonale vyčistit.
     
    11:38
    Bozak se dostal k puku ve středním pásmu, jenže z otočky jej pouze nahodil za branku Floridy a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku.
     
    11:10
    Mike Hoffman táhl akci Floridy středem ledové plochy, nicméně jeho přihrávka na levou stranu byla skákavá a doplachtila k soupeři.
     
    10:29
    Ivan Barbašev dojel protečovaný kotouč do rohu útočného pásma, jenže zadovkou mezi kruhy neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů v bílém dresu.
     
    10:04
    Yandle se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma a zkusil své štěstí střelou zápěstím. Jeho pokus pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    09:19
    Jay Bouwmeester se po vyhraném vhazování v útočném pásmu chystal k zakončení, jenže domácí hráč proti němu bleskově vystoupil a odehrál puk do středního pásma.
     
    09:08
    Brayden Schenn se vydal na průnik po levém křídle, jenže nechal kotouč za sebou a před jednoho z důrazných obránců přepadl na domácího Reimera.
     
    08:39
    Riley Sheahan projel do útočného pásma, kolem mantinelu se protlačil na pravý kruh, ale už neměl síly na zakončení ze složité pozice.
     
    08:09
    Barkov projel do útočného pásma, ale místo zakončení ještě přihrával na pravou stranu, čímž celou svižnou akci Panthers pořádně zbrzdil.
     
    07:45
    Jaden Schwartz napadal rozehrávku Floridy v jejím obranném pásmu. Domácí hokejisté se však dostali k puku a odehráli jej za modrou čáru.
     
    07:02
    Alex Pietrangelo pálil od modré čáry! Domácí brankář Reimer měl skvěle zakrytý výhled a kotouč nakonec zacinkal o brankovou konstrukci!
     
    06:28
    Colton Parayko dostal zajímavou přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově nahodil kotouč na branku, jenže obrana Floridy puk ztečovala do rohu obranného pásma.
     
    06:03
    Malgin se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči, chtěl přihrávat na lépe postaveného soupeře, jenže trefil obránce St. Louis.
     
    05:35
    Oskar Sundqvist spěchal za prudkou přihrávkou do útočného pásma, jenže obránce Keith Yandle byl před ním o něco rychleji a nepustil jej ke střele.
     
    05:10
    Barkov zavezl kotouč do útočného pásma, poslal přihrávku na levou stranu, odkud pálil MacKenzie Weegar, jenže Jordan Binnington byl na místě.
     
    04:25
    Hostující brankář chyboval při rozehrávce, jenže dotírající Derick Brassard nedokázal z ostrého úhlu zakončit do odkryté klece!
     
    04:10
    Ryan O'Reilly dostal přihrávku za branku domácího celku a bekhendem vyslal pobídku mezi kruhy. Na jeho přihrávku ale nedosáhl nikdo v bílém dresu.
     
    03:27
    Neskutečné, co teď Florida dokázala zahodit! Barkov poslal přihrávku před branku, kde byl Jevgenij Dadonov, jenže Tarasanko se vrátil a odehrál puk z brankové čáry!
     
    03:08
    Michael Matheson vybojoval pro Floridu kotouč na modré čáře, nicméně jeho nahození zápětím nakonec sebrala obrana hostujícího celku.
     
    02:26
    James Reimer vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození po mantinelu. Domácí brankář poté rozjel Scevioura, ale ten se nedostal do zakončení.
     
    02:10
    Riley Sheahan dostal prudkou přihrávku do útočného pásma, jenže pobídkou bekhendem neoslovil nikoho z kolegů v mezikruží.
     
    01:36
    Jay Bouwmeester rozjel další akci hostujícího celku zpoza jeho branky. Hosté nakonec přišli o puk a do zakončení se dostal Michael Matheson. Jordan Binnington si připsal jistý zákrok.
     
    01:10
    Hostující brankář vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození po mantinelu. Také St. Louis se tak poprvé v utkání může vydat do útoku.
     
    00:32
    Riley Sheahan se před brankou soupeře natahoval po prudkém nahození od modré čáry, jenže na nízko letící kotouč nakonec nedosáhl.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Florida se ihned vydala do útoku, jenže Yandle poslal příliš prudkou přihrávku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Florida bude hrát v červeném, zatímco St. Louis přijelo v bílých dresech.
     
    Utkání začne tradičně o několik minut později.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Češi a Slováci

    V dresu hostujícího celku nastupuje obránce Jakub Jeřábek.
     
    Florida Panthers

    Domácí Florida je na tom o něco hůře. Po padesáti odehraných duelech má na svém kontě jen padesát bodů a patří jí třináctá pozice Východní konference. Na osmý Columbus navíc ztrácí už devět bodů. Z posledních pěti zápasů však dokázala Florida hned čtyřikrát vyhrát. Naposledy doma dokázala přehrát 3:1 Vegas Golden Knights.
     
    St. Louis Blues

    Dnešní hostující celek dosud odehrál padesát zápasů a vybojoval v nich padesát jedna bodů. S tímto ziskem patří St. Louis desátá pozice Západní konference. Dnešní hostující celek tak bude bojovat o účast v play-off. Na osmý Vancouver ztrácí tři body, ale má ještě tři zápasy k dobru. Naposledy dokázali Blues vyhrát 4:2 na ledě Columbusu.
     
    Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Floridou Panthers a St. Louis Blues. Duel startuje hodinu po půlnoci.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 19. Borgström (Vatrano, Ekblad), 41. Barkov (Hoffman, Yandle) – 44. Parayko (Sundqvist), 52. R. O'Reilly (B. Schenn, Tarasenko), 57. Dunn


    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad, Yandle, Pysyk, Matheson, Brown, Weegar – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Brassard, Trocheck, Hoffman – Sheahan, Borgström, Vatrano – Sceviour, Malgin, Hawryluk.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester, Edmundson, Dunn – Tarasenko, R. O'Reilly, B. Schenn – Steen, Bozak, Schwartz – Maroon, Sundqvist, Sanford – Thomas, Barbašev, MacEachern.

    Rozhodčí: South, Dwyer – Gibbons, Murphy

    Diváci: 10 243
    bahis siteleri