Florida – St. Louis 2:3 (kon.) | Washington – Vancouver 3:2 (kon.) | New Jersey – Los Angeles 1:5 (kon.)
Buffalo – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 0:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Tampa – Vegas 2:3 (0:1 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:1 (kon.) | Nashville – Arizona 5:2 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (po pr.) | Colorado – Columbus 3:6 (kon.) | Edmonton – Chicago 2:6 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
Vancouver Canucks
Středa 06.02.2019, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Elias PETTERSSON - 3:2
     
    59:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Stecher byl možná ve středním pásmu s kotoučem, ale zakončil od modré čáry, Holtby vzápětí v krátkém sledu zasahoval oběma nohama. Do toho Orpik hodil Horvata na svého brankáře. Carlson odpálil kotouč pryč a na pravé straně a před ELIASEM PETTERSSONEM byla výrazně odkrytá brána a v ní ležící Holtby. Čtyřiadvacátý gól v sezoně pro nejproduktivnějšího hokejistu Canucks v tomto ročníku NHL. Bez asistence.
    52:13 Jakub VRÁNA - 3:1
     
    52:13
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak o této trefě s výraznou českou stopou se bude dlouho debatovat. Kuzněcov nahrál zleva přes brankoviště na druhou tyč JAKUBU VRÁNOVI. Ten byl s pukem následně za bránou soupeře. Jeho bekhend přizvedl bránící Hutton nešťastně obloučkem na horní síť, kotouč se posléze odrazil do zad dezorientovaného Markströma a od zad poté dopadl do sítě. V brakovišti máchal hokejkou Kuzněcov, ale ten se puku zřejmě nedotkl. Jinak by gól nebyl uznaný pro hru vysokou holí. Sudí nejprve rozpažil, ale vzápětí své rozhodnutí změnil. Po debatě ve středním pásmu rozhodčí branku uznali. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Tom Wilson.
    48:02 Markus GRANLUND - 2:1
     
    48:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Siegenthaler propadl ve středním pásmu a Roussel se chopil nabídnuté šance na pravém kruhu. Bekhendem nahrál na střed přes Orpika a MARKUS GRANDLUND nataženou hokejkou usměrnil puk okolo pravé ruky brankáře k levé tyči do sítě. Asistence: Antoine Roussel, Ben Hutton.
    45:47 Brett CONNOLLY - 2:0
     
    45:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Vrána nahrál v útočném pásmu Kuzněcovovi, ten na levém kruhu udělal kličku Biegovi a poslal kotouč do přebrankového prostoru, kde se puk odrazil od brusle beka na hůl BRETTA CONNOLLYHO a ten po ledě přes ležícího Markströma procedil puk se štěstím do branky. Pro Connollyho je to desátá trefa v této sezoně. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Jakub Vrána.
    03:00 T. J. Oshie - 1:0
     
    03:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Všechno začalo hrubicí Taneva při rozehře. Ovečkin objel bránu a nahrál pod sebe Backströmovi, ten vystřelil do levé vykopnuté nohy brankáře. Jenže k odraženému puku se dostal T. J. OSHIE a dorážkou po ledě snadno překonal Markströma. Asistence: Nicklas Bäckström, Alexandr Ovečkin.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 3. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 46. Connolly (Kuzněcov, J. Vrána), 53. J. Vrána (Kuzněcov, T. Wilson) – 49. M. Granlund (Roussel, B. Hutton), 60. Pettersson


    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson, Kempný, Niskanen, Orlov, Siegenthaler, Orpik (A) – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Jaškin – Smith-Pelly, Boyd, Burakovsky.
    Vancouver Canucks: Markström (DiPietro) – Stecher, B. Hutton, Ch. Tanev (A), Gudbranson, Biega, D. Pouliot – Leivo, Horvat (A), M. Granlund – Boeser, Pettersson, Goldobin – Virtanen, B. Sutter, Roussel – Motte, Beagle, Eriksson.

    Rozhodčí: Walsh, Lambert – Sericolo, Gibbs

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri