Finsko – Česko 4:3 (po pr.)
po prodl.
Finsko
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0)
Česko
Středa 06.02.2019, 18:00 • Marli Areena, Turku • Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:47 ERHOLTZ - 4:3
     
    61:47
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Utkání nakonec rozhodl individuální akcí EEMIL ERHOLTZ, ten si počkal na ideální moment pro střelu a překonal Radka Haase – 4:3!Asistence: Elias Laitamäki a Santeri Haarala.
     
    58:02
    Finsko mohlo utkání rozhodnout! Samuel Kemppainen vybídl svou přihrávkou u pravé tyče Matiase Mäntykiviho, ale od jeho brusle se puk odrazil těsně vedle pravé Haasovi tyče!
    56:23 SEDLÁK - 3:3
     
    56:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Českému týmu vyšel risk bez brankáře! Otakar Šik našel od zadního mantinelu Vojtěcha Střondalu, ten se neukvapil a našel mezi kruhy ZDEŇKA SEDLÁKA, který zamířil ranou po ledě přesně – 3:3! Asistence: Vojtěch Střondala a Otakar Šik.
     
    56:17
    Time-out pro český tým a Radek Haas zůstává na střídačce. Vhazuje se v obranném pásmu Finska a česká power-play.
     
    51:50
    Tak Otto Kivenmäki si teď vybírá smůlu do samotného dna! Jeho krásná rána se odrazila od břevno, do tyče a ven!
     
    51:31
    Vyloučení v týmu Česko (Sklenář – 2 min., sekání).
     
    51:30
    Radek Haas měl teď velké štěstí. Otto Kivenmäki dorážel střelu spoluhráče a jeho střela lízla pravou tyč naší branky!
     
    49:32
    Jan Bambula to měl na hokejce, ale z levého kruhu jeho střelu vychytal Jasper Patrikainen!
     
    49:00
    51 vteřin dlouhá přesilovka o dva muže pro český tým. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů pro finským tým. Trest odpyká Kristjan Kombe.
     
    47:51
    Anttoni Honka si podržel v souboji Otakara Šika a je vyloučen na dvě minuty za držení. Šance pro český tým srovnat stav utkání.
     
    42:46
    Michal Matiaško ukradl kotouč finskému obránci, vyměnili si jej v situaci dvou proti jednomu s Vojtěchem Kropáčkem, ale poté nedokázal puk zasunout do prázdné finské branky!
     
    40:01
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Dvořák, přichází Haas.
    39:29 HONKA - 3:2
     
    39:29
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další laciná branka pro Daniela Dvořáka! ANTTONI HONKA pouze nahodil vysoký kotouč od pravého mantinelu a český brankář si, dnes podruhé, srazil puk lapačkou za svá záda – 3:2! Asistence: Bez asistence.
     
    36:41
    Další šance Čechů! Jan Šíř dorážel do polo odkryté branky odražený kotouč od zadního mantinelu, ale Jasper Patrikainen se stihl vrhnout ke své pravé tyči! Nutno říci, že zakončení českého útočníka bylo hodně laxní!
     
    34:57
    To je škoda! Jan Bambula se dostal do samostatného úniku, ale jeho klička do forhendu nepřekvapila Jaspera Patrikainena, jenž skvěle zasáhl!
    29:37 LAITAMÄKI - 2:2
     
    29:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Daniel Dvořák inkasuje velmi lacinou branku a je srovnáno! ELIAS LAITAMÄKI vypálil po ledě od modré nedůraznou ránou, nicméně český brankář si lehkou střelu srazil za svá záda – 2:2! Asistence: Aleks Haatanen a Matias Mäntykivi.
     
    25:55
    Vyloučení v týmu Česko (Dluhoš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:29
    A Jasper Patrikainen musel předvést výtečný zákrok proti obrovské šanci Jana Dluhoše, který se z pozice beka dostal sám před finského strážce branky!
    24:09 JELÍNEK - 1:2
     
    24:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým je za svou aktivitu ve druhé třetině odměněn brankou! Vojtěch Střondala posunul kotouč před branku, kde jej ŠIMON JELÍNEK procedil na bližší tyč do sítě – 1:2! Asistence: Střondala.
     
    21:20
    Dobře se nyní zorientoval Vojtěch Střondala a jeho střela z otočky minula domácí branku jen o velmi malý kousek!
     
    19:06
    Vyloučení v týmu Finsko (Haarala – 2 min., hákování).
     
    14:02
    Matias Mäntykivi měl na holi loženou šanci! Daniel Dvořák vyrazil střelu Kivenmäkiho pouze před sebe, ale dokázal si poradit i s dorážkou Mäntykiviho z bezprostřední blízkosti!
     
    10:45
    Peetro Seppälä dostal až příliš prostoru na pravé straně, ale Daniel Dvořák výborně zmenšil střelecký úhel a šanci finského obránce kryl!
     
    07:49
    Vyloučení v týmu Finsko (Matinmikko – 2 min., podrážení).
    06:19 STŘONDALA - 1:1
     
    06:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým srovnává stav utkání! VOJTĚCH STŘONDALA přebral kotouč ve střední třetiny, zahýbal rameny doprava-doleva a poté krásnou ranou vymetl pravou šibenici – 1:1! Asistence: Zdeněk Sedlák.
     
    03:42
    Kristian Kombe mohl navýšit finské vedení, když dorážel osamocený odražený puk od Dvořáka. Naši měli v tomto případě štěstí, střela finského útočníka skončila těsně nad horní tyčí.
    00:11 KIVENMÄKI - 1:0
     
    00:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je velmi nepříjemný začátek pro české mladíky! Hned z první akce poslal kotouč za Dvořákova záda v samostatném úniku bekhendem OTTO KIVENMÄKI – 1:0! Asistence: Bez asistence.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 1. Kivenmäki, 30. Laitamäki (Haatanen, Mäntykivi), 40. Honka, 62. Erholtz (Laitamäki, Haarala) – 7. Střondala (Sedlák), 25. Jelínek (Střondala), 57. Sedlák (Střondala, Šik)


    Finsko: Patrikainen (Annunen) – Seppälä (A), Honka, Salmela (C), Airola, Laitamäki, Ketola, Kemppainen, Matinmikko – Mäntykivi, Kivenmäki, Haatanen – Salonen, Hirvonen (A), Kombe – Erholtz, Haarala, Oden – Jokinen, Moilanen, Valkeejärvi.
    Česko: Dvořák (Haas) – Štibingr (A), Aubrecht, Klejna, Dluhoš (C), Seemann, Procházka, Klímek, Ondračka – Bambula, Šik (A), Brož – Sedlák, Střondala, Jelínek – Sklenář, Řehák, Šír – Matiaško, Kropáček, Žemba.

    Diváci: 345
    bahis siteleri