New Jersey – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Carolina 5:6 (po pr.) | Florida – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Philadelphia – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | Washington – Colorado 4:3 (po pr.) | Montreal – Winnipeg 5:2 (kon.)
Ottawa – Anaheim 4:0 (kon.) | Detroit – Vegas 3:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 0:1 (po pr.)
Nashville – Dallas 3:2 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 1:4 (kon.) | Chicago – Vancouver 4:3 (po pr.)
Calgary – San Jose 2:5 (kon.) | Arizona – Columbus 2:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:4 (1:0, 0:3, 2:1)
Vegas Golden Knights
Pátek 08.02.2019, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Thomas VANEK - 3:4
     
    59:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Michael Rasmussen na přední tyči zády k bráně holí mezi nohama protečoval přihrávku Dylana Larkina z pravého křílda ke vzdálenější levé tyči, kde poté zametl puk do prázdné sítě z ostrého úhlu po ledě THOMAS VANEK! Sníženo – 3:4. Asistence: Michael Rasmussen a Dylan Larkin.
    51:07 Brayden MCNABB - 2:4
     
    51:07
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    BRAYDEN MCNABB z vrcholu pravého kruhu nahodil puk bekhendem před bránu, kde si ho nad úrovní horní tyče nešťastně srazil do vlastní sítě jeden z hráčů Detroitu! Gól bez asistence.
    44:41 Michael RASMUSSEN - 2:3
     
    44:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Frans Nielsen z levého křídla nahodil puk před bránu a MICHAEL RASMUSSEN bekhendem zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Red Wings využili přesilovou hru a dostali se na dostřel – 2:3. Asistence: Frans Nielsen a Mike Green.
    30:22 Jonathan MARCHESSAULT - 1:3
     
    30:22
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Reilly Smith na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu bekhendem a Jimmy Howard dobře zasáhl pravým betonem, jenže z dorážky se prosadil podruhé v zápase JONATHAN MARCHESSAULT – 1:3! Asistence: Reilly Smith a Deryk Engelland.
    27:08 William KARLSSON - 1:2
     
    27:08
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a po krásné výměně puku s Paulem Stastnym u pravé tyče zametl puk do prázdné brány! Vegas skórovalo dvakrát v řadě a otočilo dnešní utkání na svou stranu – 1:2! Asistence: Paul Stastny a Nate Schmidt.
    22:04 Jonathan MARCHESSAULT - 1:1
     
    22:04
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    William Karlsson se krásně protáhl mezi dvěma protihráči a na vrcholu levého kruhu napřáhl k táhlé střele zápěstím, kterou Jimmy Howard nedokázal udržet, a JONATHAN MARCHESSAULT z mezikruží zamířil po ledě k pravé tyči! Vegas využilo přesilovou hru a vyrovnalo skóre utkání na 1:1. Asistence: William Karlsson a Colin Miller.
    11:19 Gustav NYQUIST - 1:0
     
    11:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Justin Abdelkader vystřelil po vyjetí zpoza brány v levém kruhu pro vhazování bekhendem a Marc-André Fleur měl za to, že puk ukryl v náručí, jenže tomu tak nebylo a GUSTAV NYQUIST ho dorazil bekhendem do brány! Asistence: Justin Abdelkader a Dylan Larkin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Nyquist (Abdelkader, D. Larkin), 45. Rasmussen (Nielsen, Green), 60. Vanek (Rasmussen, D. Larkin) – 23. Marchessault (W. Karlsson, C. Miller), 28. W. Karlsson (Stastny, Schmidt), 31. Marchessault (R. Smith, Engelland), 52. McNabb


    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Kronwall (A), Green, DeKeyser, Cholowski, Ericsson, Jensen – Nyquist, Athanasiou, Abdelkader (A) – Vanek, Nielsen (A), Mantha – Helm, Glendening, Ehn – Rasmussen, J. de La Rose, D. Larkin (A). Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lagacé) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland (A), Merrill, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, Zykov – Pacioretty, Stastny, Tuch – O. Lindberg, Eakin, R. Smith (A) – Nosek, Bellemare (A), Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.

    Rozhodčí: Dean Morton, Kendrick Nicholson. Čároví: Scott Cherrey, Brandon Gawryletz

    Diváci: 18889
    bahis siteleri