New Jersey – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Carolina 5:6 (po pr.) | Florida – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Philadelphia – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | Washington – Colorado 4:3 (po pr.) | Montreal – Winnipeg 5:2 (kon.)
Ottawa – Anaheim 4:0 (kon.) | Detroit – Vegas 3:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 0:1 (po pr.)
Nashville – Dallas 3:2 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 1:4 (kon.) | Chicago – Vancouver 4:3 (po pr.)
Calgary – San Jose 2:5 (kon.) | Arizona – Columbus 2:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Pátek 08.02.2019, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:52 Boone JENNER - 2:4
     
    53:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Šest minut před koncem přichází zřejmě rozhodující trefa! Darcy Kuemper vypíchl nahozený puk ke krajnímu mantinelu, odkud přiletěla střela BOONEA JENNERA. Domácí gólman na ni nebyl překvapený a lacině ji propustil za brankovou čáru. Bez asistence.
    30:24 Josh ANDERSON - 2:3
     
    30:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se na konci přesilovky přeci jen usadili v útočné třetině a vrátili se do vedení! Wennberg napálil Ekmana-Larssona a pak vrátil puk k modré čáře Sethu Jonesovi, který vystřelil z první a kotouč se díky lehké teči JOSHE ANDERSONA dostal až do sítě, když proletěl nad levým betonem Darcyho Kuempera. Asistence: Alexander Wennberg, Oliver Bjorkstrand.
    26:03 Conor GARLAND - 2:2
     
    26:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti se dostali do herní pohody a poměrně rychle smazali své dvougólové manko! Weal u obranné modré čáry atakoval Duboise. Kotouč skončil u Oesterleho a ten vyslal do úniku CONORA GARLANDA, jenž z pravého kruhu zavěsil k vzdálenější tyči. Asistence: Jordan Oesterle.
    24:20 Jordan OESTERLE - 1:2
     
    24:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    V páté minutě druhé třetiny je sníženo na rozdíl jediné trefy! Fischer vybojoval puk na pravém křídle, odkud ho Cousins přihrál na osu hřiště. JORDAN OESTERLE měl hodně času i prostoru, popojel si k mezikruží a střelou švihem trefil ze svého pohledu k pravé tyči. Asistence: Nick Cousins, Christian Fischer.
    17:13 David SAVARD - 0:2
     
    17:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí tým znovu doplatil na tragickou úspěšnost na buly. Anderson po něm posunul kotouč před pravý kruh na DANA SAVARDA a ten učebnicovou ranou švihem vymetl pavučinku v bližším horním rohu Kuemperovy klece. Asistence: Josh Anderson, Boone Jenner.
    03:02 Lukáš SEDLÁK - 0:1
     
    03:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Úvod zápasu jednoznačně patří hostům, kteří jdou na začátku čtvrté minuty do vedení! Connauton přišel o puk na zadním mantinelu. Nashovu střelu Kuemper ještě vyrazil, avšak na dorážku LUKÁŠE SEDLÁKA už nestačil. Asistence: Markus Hännikäinen.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 25. Oesterle (Cousins, Fischer), 27. Garland (Oesterle) – 4. Sedlák (Hännikäinen), 18. D. Savard (J. Anderson, Jenner), 31. J. Anderson (S. Jones, Wennberg), 54. Jenner


    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Oesterle, Goligoski, Capobianco, Connauton – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Fischer, Cousins, Keller – Garland, Weal, Galchenyuk – J. Archibald, Kempe, Crouse.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones (A), R. Murray, D. Savard, Werenski, Nutivaara, Harrington – Atkinson, Dubois, Panarin – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Bjorkstrand, Wennberg, Duclair – Hännikäinen, Riley Nash, Sedlák.

    Rozhodčí: Skilliter, O´Rourke – Suchánek, Brisebois

    Diváci: 15 319
    bahis siteleri