Chabarovsk – Kunlun 7:2 (kon.) | Vladivostok – Barys 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 5:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 5:4 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 6:1 (kon.)
Jokerit – Spartak Moskva 5:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 5:0 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
5:4 (1:1, 2:2, 2:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 18.02.2019, 17:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:51 Vjačeslav OSNOVIN - 5:4
     
    56:51
    Kazaň vstřelila branku!
    Velká radost na kazaňském stadionu, kde se domácí tým dostává do vedení 5:4! Z urputného boje na levém mantinelu zničehonic vyletěl puk na střed, kde výborně zareagoval VJAČESLAV OSNOVIN. Odlepil se od obránce a nechytatelnou střelou švihem přiblížil Bars k vítězství. Bez asistence.
    46:38 Albert JARULLIN - 4:4
     
    46:38
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars ihned reaguje na inkasovaný gól! Jiří Sekáč byl před brankou úplně volný, jenže Azevedovu přihrávku ze zadního mantinelu nezpracoval. Kotouč propadl na ALBERTA JARULINA a jeho bombu z golfáku zastavila až síť za Vasilijem Košečkinem. Asistence: Justin Azevedo, Anton Lander.
    45:19 Vadim ANTIPIN - 3:4
     
    45:19
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Vedení se znovu překlápí na stranu hostujícího mužstva, které nejprve přečkalo šanci Lukojanova a hned z následné protiakce udeřilo VADIMEM ANTIPINEM, který se uvolnil pěkným manévrem na pravém křídle a přes clonícího Bulíře propasíroval puk za záda gólmana. Asistence: Nick Shore.
    39:02 Rob KLINKHAMMER - 3:3
     
    39:02
    Kazaň vstřelila branku!
    V Kazani se s góly roztrhl pytel! Gluchov si pokryl kotouč u pravého mantinelu a přihrál ho k modré čáře na Alexandra Svitova, jehož rychlou střelu protečoval za Košečkinova záda kanadský útočník ROB KLINKHAMMER. Asistence: Alexandr Svitov, Michail Gluchov.
    38:25 Matt ELLISON - 2:3
     
    38:25
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jenže také Magnitka rychle využila nabídnutou početní výhodu a vzala si svůj náskok zpět! Nemohl u toho chybět Mozjakin, který několik vteřin vymýšlel na levé straně a rozhodl se prudce přihrát před branku, kde svou ranou bez přípravy uspěl MATT ELISON.
    37:34 Danis ZARIPOV - 2:2
     
    37:34
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a srovnávají na 2:2! Lander vyhrál buly na Postmu. Ten přihrál na Sekáče, který udělal několik otoček a v pravý čas přenesl hru doprava na nepokrytého DANISE ZARIPOVA, před kterým se otevřela poloprázdná branka. Asistence: Jiří Sekáč, Paul Postma.
    22:37 Roman LJUBIMOV - 1:2
     
    22:37
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté zaslouženě otáčí stav na 2:1! Nahozený puk se od zadního hrazení odrazil před branku, kde pohotově zareagoval Několenko a přihrál doleva na ROMANA LJUBIMOVA, který už uklízel do poloprázdné klece. Asistence: Archip Několenko.
    16:08 Sergej MOZJAKIN - 1:1
     
    16:08
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk využívá dlouhou přesilovku pět na tři a srovnává na 1:1! Od hostů to bylo hodně statické, pouze SERGEJ MOZJAKIN se neustále nabízel a nakonec právě on vypálil zpoza levého kruhu přesně k bližší tyči. Asistence: Matt Ellison, Dennis Rasmussen.
    00:36 Anton LANDER - 1:0
     
    00:36
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak to byl rychlý začátek od Barsu, který se hned v první minutě dostává do vedení! Azevedo vybojoval puk v útočném pásmu. Sekáč bekhendem zleva ještě neuspěl, ale dostal prostor na zpětný pas pro ANTONA LANDERA, který už zavěsil mimo dosah Košečkina. Asistence: Jiří Sekáč.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Lander (Sekáč), 38. Zaripov (Sekáč, Postma), 40. Klinkhammer (Svitov, M. Gluchov), 47. Jarullin (Azevedo, Lander), 57. Osnovin – 17. Mozjakin (Ellison, Rasmussen), 23. Ljubimov (Několenko), 39. Ellison (Mozjakin), 46. Va. Antipin (N. Shore)


    Ak Bars Kazaň: Šaryčenkov (Podjapolskij) – Judin, Postma, Manuchov, Jarullin, Ljamkin, Batyršin – Azevedo (A), Lander, Sekáč – Galijev, A. Michejev, Tkačov – Lukojanov, Osnovin, Zaripov (A) – Klinkhammer, Svitov (C), M. Gluchov – Voronkov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Va. Antipin (A), Dronov, Běreglazov, Matuškin, Rylov, Vereščagin, J. Birjukov – Mozjakin (C), N. Kuljomin (A), Ellison – Pakarinen, Rasmussen, Jazkov – Varfolomejev, N. Shore, Bulíř – Ljubimov, Několenko, Timkin – Dorofejev.

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Šišlo, Novikov

    Diváci: 6 981
    bahis siteleri