W. Brémy – Stuttgart 1:1 (kon.)
konec
Werder Brémy
1:1 (1:1)
VfB Stuttgart
Pátek 22.02.2019, 20:30 • Weserstadion, Brémy • Německá Bundesliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Krásný páteční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší německá soutěž Bundesliga pokračuje třiadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Werderu Brémy, který přivítá ped domácím publikem Stuttgart.
     
    VfB Stuttgart

    Stuttgart měl vynikající závěr loňského ročníku Bundesligy, když se především právě vydařenými zápasy v samém konce sezony posunul až na konečnou sedmou pozici. Letos se ale Stuttgart trápí, ve dvaadvaceti kolech získal tým z jihozápadu Německa vybojoval pouze patnáct bodů a bude muset bojovat o udržení v nejvyšší soutěži.

    Zatímco Brémy se v roce 2019 posouvají tabulkou vzhůru, tak Stuttgart získal z pěti duelů pouze jediný bod, když remizoval 2:2 s Freiburgem. Před týdnem nedokázal Stuttgart čelit ve skvělé formě hrajícímu Lipsku, kterému podlehl na domácí půdě 1:3.
     
    Werder Brémy

    Fotbalisté Brém obhajují z loňského ročníku Bundesligy až jedenáctou pozici. Právě ve střední části tabulky se Werder pohybuje i letos. Z desátého místa ale ztrácí Brémy na pátý Leverkusen jen pět bodů, na vedoucí Borusii Dortmund to už je ale bodů hned dvacet.

    V základní sestavě nastupují za Werder také dva čeští reprezentanti. Jiří Pavlenka patří vůbec k nejlepším brankářům německé nejvyšší soutěže, na kraji obrany poté řádí za zeleno-bílé Theodor Gebre Selassie.

    Fáze těsně před Vánocemi se Brémám příliš nevyvedla. V roce 2019 ale sbírá Werder spoustu bodů! V pěti zápasech ani jednou Werder nepoznal hořkost porážky a získal do bundesligové tabulky devět bodů. Před týdnem ale zachraňoval sérii bez porážky až v šesté nastavené minutě Pizarro, který vyrovnával proti berlínské Herthě na konečných 1:1.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    29.09. 2018 Stuttgart – Brémy 2:1
    21.04. 2018 Stuttgart – Brémy 2:0
    02.12. 2017 Brémy – Stuttgart 1:0
    02.05. 2016 Brémy – Stuttgart 6:2
    06.12. 2015 Stuttgart – Brémy 1:1
     
    Úvodní sestavy:

    Werder Brémy: Pavlenka – Langkamp, Şahin, N. Moisander – Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen, Augustinsson – Sargent, M. Kruse, Rašica.
    Náhradníci: Mbom, Kapino – Friedl, J. Eggestein, C. Pizarro, Veljković, Möhwald.

    VfB Stuttgart: Zieler – Beck, Kabak, Pavard, Kempf, Emiliano Insúa – Esswein, Ascacibar, G. Castro, Zuber – Mario Gómez.
    Náhradníci: Grahl – Thommy, Badstuber, Didavi, Gentner, Sosa, Donis.

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Schüller.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas třiadvacátého kola nejvyšší německé soutěže Bundesligy může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postarali hostující fotbalisté. Od Gómeze putoval balon na pravou stranu, kde byl Esswein. Hosté se ale museli před napadající vlnou stáhnout na vlastní polovinu.
     
    2
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    První střela, první gól! Werder vstoupil do zápasu velmi vlažně a je bleskově potrestán. Po dlouhé přihrávce mezi obránce si sběhl pro balon STEVEN ZUBER, několika rychlými kroky se prosmýkl do vápna a ránou k pravé tyči překonal Jiřího Pavlenku.
    2. Steven ZUBER - 0:1
     
    4
    Brémy se pokoušejí o rychlou odpověď. Rašica se hnal za balonem na pravém kraji, ale než stačil odcentrovat, tak mu do cesty vstoupil Beck.
     
    5
    Stuttgart pokračuje ve vynikajícím vstupu do zápasu. Ascacibar si několikrát vyměnil míč s Castrem, poté se ale do rozehrávky musel zapojit i Zieler.
     
    6
    Tentokrát to domácí zkusili po levé straně. Gebre Selassie bojoval proti přesile, dokázal udržet balon, ale nakonec je vytlučen u postranní lajny.
     
    7
    Max Kruse šel do souboje s Beckem až příliš agresivně. Domácí kapitán fauluje rozehrávajícího soupeře a Werder se bude muset k balonu opět propracovat.
     
    8
    Nyní skončil na trávníku na útočné polovině Castro. Hlavní rozhodčí byl celé situaci velmi blízko a nechal hru pokračovat.
     
    9
    Od Zielera začala další útočná akce Stuttgartu. Ve středu pole dokázal snadno získat balon pro Werder Eggestein, ale domácí se následně museli uchýlit ke kombinaci.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka vyšla rozhodně lépe hostům. Steven Zuber již ve druhé minutě otevřel skóre dnešního zápasu, od té doby se ale hry výrazně vyrovnala.
     
    11
    Nebýt Jiřího Pavlenky, tak Werder prohrává již o dva zásahy. Gómez dokázal obelstít domácí obranu, poté se dostal až před českého brankáře, ale kličkou na levou stranu ho nepřekonal.
    11. Jiří Pavlenka zachránil Werder od druhé branky
     
    12
    Werder uklidňuje hru ve střední části trávníku. Klaassen zkoušel lobem překonal obranu Stuttgartu, ale míč poslal jen Zielerovi do náruče.
     
    13
    Stuttgart pádil s balonem po zisku směrem k domácí brance. Úvodní centr Becka ještě nevyšel podle představ, ale následně už Zuber domácí obraně pořádně zavařil.
     
    14
    Brémy přece jen zvyšuje útočnou snahu. Od Gebre Selassieho putoval balon na levou stranu, kde byl připravený Moisander. Následně se ale už obránci Stuttgartu stačili vrátit.
     
    16
    Augustinsson dokázal u pravé postranní lajny získat míč pro domácí. Rychle chtěl postupoval směrem do vápna, ale do cestu mu vstoupil skvěle hrající Insúa.
     
    17
    Werder i nadále drží balon pod kontrolou. Rašica si našel místo před vápnem, poté dvakrát dokázal kličkou obelstít soupeře, ale přízemní rána se už následně do branky nevešla.
     
    18
    To Stuttgart je stále nebezpečný. Po průniku Ascacibara do šestnáctky mohl zakončovat Zuber, ale tentokrát obránce před sebou neprostřelil.
     
    19
    Stuttgartští fotbalisté se museli zatáhnout až do vlastního pokutového území. Centr Gebre Selassieho skončil pouze na hlavě připraveného Pavarda.
     
    20
    I po dvaceti minutách vede Stuttgart v Brémách o jednu branku. Postupem času se ale domácí dostávají více a více do tempa a v posledních minutách přehrávají soupeře.
     
    21
    V pokutovém území Stuttgartu byl přidržen Max Kruse. Po přerušení hry se ještě hlavní rozhodčí radil s videem, ale penalta se nakonec nepíská.
    21. Sporný zákrok v pokutovém území Stuttgartu
     
    22
    Werder pokračuje v držení balonu, ale do prostoru pokutového území se dostávají domácí fotbalisté pouze sporadicky. Obrana hostů funguje zatím skvěle.
     
    23
    Hosté se uchylují pouze k obranným odkopům a tak Werderu sílí. Klaassen vymyslel přihrávku na Kruseho, který byl ale těsně před vápnem obrán o balon.
     
    24
    Z hranice pokutového území zkoušel překvapit Zielera střelou z nepřipravené pozice Milot Rašica. Hostující brankář ale pokus bez razance snadno ukryl v náručí.
     
    25
    Pavlenka si zadělal na problémy. Až příliš dlouho otálel s rozehrávkou, až se k němu přiřítil napadající Castro. Míč nakonec útočník Stuttgartu jen tečoval za postranní lajnu.
     
    26
    Werder se stále pokouší zdolat hostující obranu postupným útokem. Z pravé strany centr do vápna nepřilétl a poté už se k balonu zjevil jen Kabak.
     
    27
    Brémám se nedaří prostoupit staženou obranu až před Zielera. Rašica se hlásil o přihrávku na hranici vápna, ale Eggesteinova přihrávka k němu nepronikla.
     
    28
    Domácí se po dlouhé době museli zaměřit také na obranu. Esswein dokázal získat míč v nebezpečném prostoru, poté prošel až příliš lehce k vápnu, ale ránu už do branky nevměstnal.
     
    30
    Po půlhodině hry se stav nemění. Stuttgart naskočil do zápasu fantasticky, ale od úvodní branky se musí pouze bránit. Tempo zápasu diktuje Werder.
     
    31
    Už už to vypadalo, že by se Josh Sargent mohl prosadit kolem obránce Stuttgartu. Míč ale nakonec skončil pouze u Zielera. Hostující brankář snadno odkopl do bezpečí.
     
    32
    Obléhání hostujícího vápna pokračuje. Domácí si posouvají míč ze strany na stranu, stejný pohyb dělá ale i obranná linie Stuttgartu.
     
    33
    Po zaváhání Pavarda s Kabakem se dostal zničehonic do brankové příležitosti Max Kruse. Střelu z kroku ale namířil jen těsně nad břevno hostující branky.
     
    34
    Moisander neměl komu přihrát. Domácí fotbalisté byli obsazeni, navíc nebyli v pohybu a tak musel Moisander kombinovat pouze se Sahinem.
     
    35
    Milon Rašica už měl dost zdlouhavé rozehrávky, přišel si pro balon, poté se kličkou uvolnil kolem Pavarda, ale míč posla pravačkou jen vedle levé tyče.
     
    36
    Od Klaassena putoval balon na levou stranu, kde už čekal na šanci Augustinsson. Domácí Rašica se ještě dral do vápna, ale narazil na stojícího Insúu.
     
    37
    Ron-Robert Zieler vykopl balon daleko na útočnou polovinu. Gómez ani Castro se ale neprosadili a hostující celek se musel opět zatáhnout až ke svému vápnu.
     
    39
    Na dlouhou přihrávku Eggesteina si nabíhal Sargent. Teprve jen devatenáctiletý útočník Brém však na balon nedosáhl, ten se sklouzl po trávníku až za koncovou čáru.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Werder i nadále dobývá vápno soupeře. Augustinsson společně se Sargentem si narazili na pravé straně, ale ke střele se nedostali.
     
    41
    Gebre Selassiemu utekl balon od kopačky, český reprezentant chtěl pokračovat v útoku, ale při snaze dostat se zpět k míči přišlápl kopačku Beckovi.
     
    42
    Davy Klaassen přehrál ve středu pole Castra a domácí se hnali snad vůbec poprvé do otevřenější obrany. Rašica však celou akci výrazně zbrzdil a domácí musí začít opět od obránců.
     
    43
    Langkamp si nerozuměl u postranní lajny se Sargentem. Následně se ale vrátil pro balon Gebre Selassie, k českému obránci se ale před centrem stačil stáhnout Andreas Beck.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Max Kruse. Domácí kapitán z druhého doteku hledal o něco lépe postaveného Rašicu, ale ke kosovskému útočníkovi již míč nedoputoval.
     
    45
    Ani se závěrem prvního poločasu domácí nepřestávají obléhat vápno Stuttgartu. Ani Augustinssonovi se ale nepodařilo přejít přes prvního bránícího hráče.
     
    45+1
    Místo srovnání stavu mohlo přejít před přestávkou navýšení vedení! Domácí obrana propadla ve středu pole. Gómez se Zuberem se hnali na jediného obránce. Zuber nakonec pálil ke vzdálenější tyči, ale Pavlenka stačil míč vykopnout.
     
    45+1
    Werder právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Brémy dočkaly ještě do poločasu! DAVY KLAASSEN se před pokutovým územím skvěle obtočil kolem svého strážce, následně umístil míč nechytatelně k levé tyči mimo dosah Rona-Roberta Zielera.
    45+1. Davy KLAASSEN - 1:1
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Jedna nastavená minuta je minulostí a první poločas končí. Fotbalisté odcházejí do šaten za stavu 1:1.

    Úvod zápasu vyšel perfektně Stuttgartu, který se z první akce dostal do vedení. Gómez prodloužil míč z vlastní poloviny hlavou na Stevena Zubera, který se prosmýkl kolem obránců a poté zakončil k pravé tyči. Následně se dostal do náporu Werder, už to vypadalo, že hosté uhájí náskok do přestávky, ale do by nesměl v nastavené minutě propálit Zielera z hranice vápna parádní ránou Davy Klaassen.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:35.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Marc-Oliver Kempf, přichází Christian Gentner.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu domácí fotbalisté. Werder se ihned zapojil do útoku, ale míč skončil jen na obraně Stuttgartu.
     
    48
    Po změně stran se pokračuje v nastaveném trendu. Brémy útočí a snaží se co nejdříve podruhé překonal brankáře Rona-Roberta Zielera.
     
    49
    Augustinssonovi utekl na levé straně balon až za postranní lajnu. Stuttgart vhazoval, ale o míč hostující hráčky bleskově přišli.
     
    50
    To Max Kruse si nedělal hlavu ze soupeřů vedle sebe, zamířil směrem na branku, ale těsně minul pravou tyč. Od své branky bude rozehrával Zieler.
     
    51
    Rašica si posunul míč hlavou kolem obránce, poté se však po lehkém kontaktu skácel na zem. Hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat, ale poté píská lehký faul Klaassena.
     
    52
    Od vlastního vápna vykopával na útočnou polovinu Zieler. Stuttgart se skvěle prodral až do pokutového území, ale Gómez si pomohl při zpracování rukou a to neušlo hlavnímu rozhodčímu.
     
    53
    Do otevřené obrany hostujícího celku si to namířil společně s Eggesteinem i Klaassen. Čerstvě šestadvacetiletý Nizozemec pálil bez přípravy jen daleko od branky.
     
    54
    Nyní ale Eggestein prohrál silový souboj s Ascacibarem a do útoku se hnali hosté. Naštěstí pro Brémy stačil zbrzdit akci Stuttgartu Nuri Sahin.
     
    55
    Druhý poločas pokračuje ve velkém tempu. Essweinova přihrávka podél postranní lajny projela kolem Becka a skončila jen u domácího obránce Moisandera.
     
    56
    Stuttgart dokázal o něco zmírnit tlak domácího celku. Hosté se nyní dostávají s míčem na útočnou polovinu a už se pouze nebrání podobně jako v prvním poločase.
     
    58
    Jiří Pavlenka nyní pomohl své obraně včasným vyběhnutím proti útočníkovi. Esswein si dal míč dál od kopačky a toho využil český brankář.
     
    59
    Augustinsson se otočil kolem obránce, poté si to namířil směrem k brance. Těsně před vápnem ho ale zastavil jen za cenu žluté karty Ozan Kabak.
     
    60
    Po hodině hry si postavil míč na místo přestupku Davy Klaassen. Nizozemcův centr ale skončil vysoko na tribuně za brankou Stuttgartu.
     
    61
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Mario Gómez, přichází Anastasios Donis.
     
    62
    Domácí tým chtěl využít neodpískaného faulu na Donise rychlým protiútokem. Augustinssonova přihrávka na Rašicu však nebyla z nejpřesnějších.
     
    63
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Josh Sargent, přichází Claudio Pizarro.
     
    64
    Beckova rozehrávka po zpětné přihrávce narazila jen do napadajícího soupeře. Stuttgart mohl vhazovat z blízkosti středové lajny. Hosté nikam nespěchají a drží míč pod kontrolou.
     
    65
    Po lehkém faulu Sahina hosté mohli postoupit ještě o něco blíže k Pavlenkovi. Brémy se musely po dlouhých minutách v útoku také zatáhnout.
     
    66
    Jen ve dvou to zkusili hosté v útoku. Střídající Donis přistrčil míč Zuberovi, ale střelec první dnešní branky byl proti velké přesile v pokutovém území.
     
    67
    Hlavní rozhodčí nenechal výhodu nadějnému domácímu útoku po faulu na Klaassena. Po hlasitém pískotu už ale domácí opět rozehráli a vracejí se do útoku.
     
    68
    Už už to vypadalo na parádní přihrávku Pizarra na Rašicu, ale míč odskočil po nakropeném trávníku až za koncovou lajnu a kosovský útočník nemohl pokračovat.
     
    69
    Těsně u rohového praporku byl podražen Kabakem Augustinsson. Hostující stoper by si měl dávat na podobné zákroky pozor, protože už jednu žlutou kartu na svém kontě má.
     
    70
    Za obranu zčistajasna vyplaval Anastasios Donis. Střídající útočník Stuttgartu se ale nacházel v ofsajdovém postavení a musel míč rychle odevzdat.
     
    71
    Davy Klaassen už nechtěl dál zdlouhavě kombinovat ve středu pole. Najednou se rozhodl nizozemský útočník střílet z nepřipravené pozice, ale míč skončil vedle branky.
     
    72
    Gebre Selassie zatím není ve druhém poločase tolik vytěžovaný, ale nyní přidal povedený centr do pokutového území. Klaassen se však k zakončení stejně nedostal.
     
    73
    Právě Klaassen se ale dokázal vrátit zpět a míč pro Werder znovu získat. Brémy pokračují ve zvyšujícím se tlaku v posledních minutách.
     
    73
    Velká šance domácího týmu. Kruse posílal míč nebezpečně do pokutového území. Zieler míč jen tečoval přesně do kroku Pizarrovi, který ale nedokázal prostřelit hostujícího gólmana.
    73. Nebezpečná šanci Brém končí jen zákrokem Zielera
     
    74
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Nuri Şahin, přichází Johannes Eggestein.
     
    75
    Gebre Selassie vhazoval zpoza postranní lajny. Domácí se natlačili do pokutového území, ale před Zielerem dokázal vyřešit situaci Pavard.
     
    76
    Těsný ofsajd obral o šanci Claudia Pizarra. Velezkušený domácí útočník už měl nakročeno s balonem sám proti Zielerovi, ale nakonec je zdvižený praporek.
     
    77
    Ozan Kabak zrovna dvakrát svému brankáři nepřesnou malou domů nepomohl. Zieler dělal co mohl, ale míč před koncovou lajnou neudržel.
     
    78
    Brémy rozehrávaly rohový kop. Míč několikrát proskočil vápnem až ke vzdálenější tyči, ale Pizarro nedokázal usměrnit střelu do sítě.
     
    79
    Stuttgartu už se daří držet balon déle od vlastní šestnáctky. Navíc nyní mohl jít po dlouhé době do útoku Donis, ale po nepřesné přihrávce se až do vápna nedostal.
     
    80
    Z levé strany centroval před Pavlenku Emiliano Insúa. Langkamp byl u balonu jako první a dokázal šanci zlikvidovat. Na druhé straně získal domácí tým rohový kop po zblokovém pasu.
     
    81
    Milot Rašica centroval do pokutového území od rohového praporku. Na první pokus byl ubráněn Pizarro, domácí měli ještě jednu příležitost a tu pokryl parádním skokem v brance Zieler.
    81. Prudkou hlavičku k tyči dokázal Zieler skvěle zlikvidovat
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Werder pokračuje v náporu, ale ne a ne přidat druhou branku. Zieler drží Stuttgart v bitvě alespoň o bod.
     
    84
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Steven Zuber, přichází Holger Badstuber.
     
    84
    Zielerovi trvala rozehrávka od vlastní branky až příliš dlouho. Hlavní rozhodčí neváhal a udělil hostujícímu gólmanovi žlutou kartu.
     
    85
    Hosté šetří čas, jak to jen jde. Insúa vhazoval zpoza postranní lajny, poté se hosté dokázali dostat až před vápno, ale nepřesná přihrávka Ascacibara stále slibnější šanci.
     
    86
    Žlutou kartu vidí v závěrečné desetiminutovce také Niklas Moisander, který ve středu pole sestřelil tvrdým zákrokem Gonzala Castra.
     
    87
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Davy Klaassen, přichází Kevin Möhwald.
     
    88
    Domácí se sice snaží napadat rozehrávku Stuttgartu, ale k balonu se nemohou dostat. Ani po skluzu Gebre Selassieho se nedokázali uklidnit u balonu. Donis odkopl po ztrátě míč daleko do zámezí a vidí žlutou kartu.
     
    89
    Hlavní rozhodčí musel uklidňovat spor Kruseho s Beckem. Tentokrát se to obešlo bez udělení žluté karty. Werder musel na několik sekund pozdržet svou rozehrávku.
     
    90
    Další nepříjemný střet těsně před vápnem Stuttgartu. Odkopávající Genter odpálil míč do bezpečí, poté mu ale vletěl do cesty napadající Rašica.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Johannes Eggestein byl pod tlakem napadajícího Donise. Domácí stoper ale dokázal sám proti útočníkovi soupeře uspět a odpálil míč do bezpečí.
     
    90+3
    Před Zielerem číhal na šanci Milot Rašica. Kosovský útočník se dral po přízemním centru, ale jako první byl u balonu právě hostující brankář Zieler.
     
    90+4
    Průniková přihrávka Augustinssona měla ve vápně najít zkušeného Pizarra. Ten byl ale obklopen hned trojicí soupeřů a ke střele se již neprotlačil.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a zápas třiadvacátého kola končí. Stuttgart si překvapivě odváží z trávníku favorizovaných Brém bod za remízu 1:1.

    Úvod zápasu vyšel perfektně Stuttgartu, který se z první akce dostal do vedení. Gómez prodloužil míč z vlastní poloviny hlavou na Stevena Zubera, který se prosmýkl kolem obránců a poté zakončil k pravé tyči. Následně se dostal do náporu Werder, už to vypadalo, že hosté uhájí náskok do přestávky, ale do by nesměl v nastavené minutě propálit Zielera z hranice vápna parádní ránou Davy Klaassen.

    Po změně strany pokračovaly Brémy v aktivní hře směrem dopředu, ale Zielera již po druhé nepřekonaly. Nepomohl ani příchod zkušeného útočníka Claudia Pizarra, v závěru se sice domácí tým dostal do dvou šancí, ale obě zlikvidoval brankář Stuttgartu.
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 7:9. (22:30:40)

    Vít Schück

    Branky: 45+1. Klaassen (M. Kruse) – 2. Zuber (Mario Gómez)

    Karty:   86. N. Moisander (BRM) – 59. Kabak (STU), 84. Zieler (STU), 88. Donis (STU)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 7:9.
    Werder Brémy: Pavlenka – Langkamp, Şahin (74. J. Eggestein), N. Moisander – Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen (87. Möhwald), Augustinsson – Sargent (63. C. Pizarro), M. Kruse, Rašica.
    Náhradníci: Mbom, Kapino – Friedl, J. Eggestein, C. Pizarro, Veljković, Möhwald.

    VfB Stuttgart: Zieler – Beck, Kabak, Pavard, Kempf (46. Gentner), Emiliano Insúa – Esswein, Ascacibar, G. Castro, Zuber (84. Badstuber) – Mario Gómez (61. Donis).
    Náhradníci: Grahl – Thommy, Badstuber, Didavi, Gentner, Sosa, Donis.

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Schüller
    bahis siteleri