Central Coast – Brisbane Roar 3:5 (kon.)
konec
Central Coast Mariners FC
3:5 (2:3)
Brisbane Roar FC
Pátek 22.02.2019, 09:50Australská A-League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    83. Jordan MURRAY - 3:5
     
    83
    Central Coast právě vstřelilo branku!
    A je tu přece jen ještě branka domácích, kteří se i v deseti hráčích dokázali prosadit. Rohový kop sám o sobě nepřinesl nic nebezpečného, ten dokázal Young vyrazit. Avšak míč se následně vrátil ihned zpět před branku a JORDAN MURRAY byl se svým hlavičkovým zakončením úspěšný.
    75. Dylan WENZEL-HALLS - 2:5
     
    75
    Brisbane Roar právě vstřelilo branku!
    Brisbane potvrzuje své dnešní vítězství další brankou! McKay vyslal míč a DYLAN WENZEL-HALLS jej zpracoval a sám před brankářem si poradil na výbornou.
    55. Alex LOPEZ - 2:4
     
    55
    Brisbane Roar právě vstřelilo branku!
    Brankové představení pokračuje. Po dobrém rychlém útoku se dostal do zakončení ALEX LOPEZ, který se trefuje přízemní střelou k levé tyči do protipohybu brankáře.
    45+2. Aiden O´NEILL - 2:3
     
    45+2
    Central Coast právě vstřelilo branku!
    Tak druhá polovina prvního poločasu nám přináší jednu branku za druhou a domácí se opět dostávají na dostřel. Autorem branky je AIDEN O´NEILL.
    45. Tobias MIKKELSEN - 1:3
     
    45
    Brisbane Roar právě vstřelilo branku!
    Bautheac zatáhl míč po levé straně. Poslal pěkný centr do pokutového území a TOBIAS MIKKELSEN hlavičkou zakončuje pod horní tyčku. Kennedy tak trochu podcenil tohle zakončení a na míč zkrátka nedosáhnul.
    38. Connor PAIN - 1:2
     
    38
    Central Coast právě vstřelilo branku!
    To jsou věci! Záhy dochází ke snižující brance. Millar odcentroval míč z pravé strany před branku a na letící míč si naskočil CONNOR PAIN, který jen hlavičkou jemně tečoval a míč končí u zadní levé tyče.
    37. Alex LOPEZ - 0:2
     
    37
    Brisbane Roar právě vstřelilo branku!
    Odraženému míči se dostali zpět hosté. Míč putoval po centru do šestnáctky, kde jej domácí obránce nedokázal poslat hlavičkou do bezpečí. ALEX LOPEZ si počkal na odražený míč a z první posílá svůj tým do dvou brankového vedení!
    32. Eric BAUTHEAC - 0:1
     
    32
    Brisbane Roar právě vstřelilo branku!
    Brisbane se udrželo po rohovém kopu před brankou a po další kombinaci došlo k centru, který zahrál Wenzel-Halls a přesto, že byl ERIC BAUTHEAC zády k brance, tak vystřihl nádherné nůžky a míč končí v síti!

    Adam Dořák

    Branky: 38. Pain, 45+2. O´Neill, 83. Murray – 32. Bautheac, 37. Lopez, 45. Mikkelsen, 55. Lopez, 75. Wenzel-Halls

    Karty:   18. Simon (CEC), 35. O´Neill (CEC), 52. Rowles (CEC), 68. Pain (CEC), 72. Karacan (CEC), 76. Bautheac (CEC)   62. O´Neill (CEC), 90+5. Simon (CEC)


    Central Coast Mariners FC: Kennedy – Rowles, Aspropotamitis, Graham – Mallon (59. Murray), Karacan, O´Neill, Millar – Pain, Simon, Hoole (79. Melling).
    Náhradníci: Gauci – Clisby, McGlinchey, Melling, Murray

    Brisbane Roar FC: Young – Ingham (22. Powell), Pepper, Tongyik, Bowles – Lopez, McKay – Bautheac, Silva (82. Kristensen), Mikkelsen (69. Leck) – Wenzel-Halls.
    Náhradníci: White – Kristensen, Leck, Lokolingoy, Powell

    Rozhodčí: L. Stephen
    bahis siteleri