Pardubice – Zlín 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 4:1 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:2 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 6:3 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Plzeň – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Piráti Chomutov
Neděle 24.02.2019, 16:00 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Jakub KLEPIŠ - 4:1
     
    59:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec oslaví poměrně jasnou výhru. Po zaváhání jednoho ze zadáků Chomutova, který podklouzl na modré, se dva proti jednomu řítili Michal Vondrka a JAKUB KLEPIŠ. Kapitán Bruslařů nesobecky nahrál kolegovi a ten po ledě prostřelil Peterse. Asistence: Michal Vondrka.
    58:49 Sabahudin KOVAČEVIČ - 3:1
     
    58:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Slovinský bek SABAHUDIN KOVAČEVIČ je boleslavským hrdinou. Ve vlastním pásmu sebral puk, otočil se a obloučkem ho přes celé kluziště neomylně poslal do prázdné branky. Bez asistence.
    47:23 Sabahudin KOVAČEVIČ - 2:1
     
    47:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí tým zase zavřel Piráty okolo jejich branky a podruhé v utkání vede. Po Klepišově střele z levého kruhu se k dorážce na brankovišti dostal bek SABAHUDIN KOVAČEVIČ. Asistence: Jakub Klepiš, Oldrich Kotvan.
    38:54 Masi MARJAMÄKI - 1:1
     
    38:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté využívají početní výhodu a máme vyrovnáno. Duda dostal za brankou puk od Vantucha a hned ho posunul před brankoviště na MASIHO MARJAMÄKIHO. Ten z první zavěsil pod břevno. Asistence: Radek Duda, Lukáš Vantuch.
    24:26 Pavol SKALICKÝ - 1:0
     
    24:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí kapitán Vondrka míchal s pukem za brankou, až si na pravý kruh najel PAVOL SKALICKÝ. Vondrka mu posadil kotouč na čepel a slovenský forvard z první propálil Peterse. Asistence: Michal Vondrka.
    Marken.cz

    Michal Konvalina

    Branky a nahrávky: 25. Skalický (Vondrka), 48. Kovačevič (Klepiš, Kotvan), 59. Kovačevič, 60. Klepiš (Vondrka) – 39. Marjamäki (Duda, Vantuch)


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Bernad, Pláněk, Kotvan, Kurka, Dlapa, Kovačevič, Němeček – Skalický, Klepiš (A), Vondrka (C) – Pabiška, T. Knotek, Šťastný – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, Najman, P. Kousal.
    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Knot, Trefný, L. Kovář, Jank, Valach, Dietz, D. Zeman – T. Svoboda (A), V. Růžička, Sklenář – Klhůfek, Raška I (C), Tomica – Duda, Vantuch, Koblasa – Marjamäki, Gut, Chrpa.

    Rozhodčí: Pešina, Sýkora – Ondráček, Špůr

    Diváci: 2 741
    bahis siteleri