Pardubice – Zlín 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 4:1 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:2 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 6:3 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Plzeň – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:4 (0:1, 1:1, 2:2)
HC Kometa Brno
Neděle 24.02.2019, 16:00 • ZS I.Hlinky Litvínov • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:33:07)
     
    Střely na branku: 24 – 25
     
    Je dobojováno. Třetí třetina nabídla čtyři branky. Hned v jejím úvodu poslal puk za Petráska Tomáš Vondráček a hosté vedli znovu o dva góly. Ondřej Jurčík však dokázal dostat Vervu zpět na kontaktní branku. Litvínov se však moc dlouho neradoval. V polovině třetí části hry Kometa opět odskočila zásluhou Martina Dočekala. V závěru třetí třetiny hráli Litvínovští powerplay a v té se jim povedlo opět trefit kontaktní branku. Povedlo se to Viktoru Hüblovi a Verva ještě žila. Ovšem hosté si už závěr zápasu pohlídali a srovnat domácímu celku nedovolili. Odvážejí si tak další tři body z venkovního kluziště.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Hosté překazili souhru domácích a dostali puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Domácí spěchají znovu před hostující klec, už to ale zřejmě nestihnou.
     
    59:15
    Poslední vteřiny třetí třetiny, domácí jsou v pásmu Komety a roztáčejí další kolotoč. Prahnou po vyrovnání.
     
    58:50
    Petrásek opět spěchá na střídačku a domácí opět hrají se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    58:00 Viktor HÜBL - 3:4
     
    58:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se trefují v powerplay dostávají se tak na kontaktní branku. Mikúš našel před brankou hostů volného VIKTORA HÜBLA, který pohotovou střelou zakončil přesně – 3:4. Asistence: Juraj Mikúš a Marek Trončinský.
     
    57:45
    Oddechový čas pro Litvínov.
     
    57:45
    Hosté získali puk a hned ho vyhodili přes celé kluziště až k prázdné brance soupeře a je z toho zakázané uvolnění.
     
    57:16
    Zaťovič vyhodil kotouč do středního pásma a k němu se poté dostal Marek Trončinský. Domácí jsou v útočném pásmu a už rozvíjejí akci při powerplay.
     
    56:56
    Petrásek je na střídačce, domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    56:37
    Bartejs v souboji u mantinelu upadl a zřejmě si poranil koleno. Nyní je v doprovodu spoluhráčů odvezen na střídačku, poté hostující hráč míří i do kabiny.
     
    56:04
    Litvínovští se opět nedostali ke střele, hosté je k tomu nepustili a po zisku puku tak míří před branku Michaela Petráska.
     
    55:07
    Marek Trončinský se vystavil ofsajdové pasti a hra se přesune zpět do středního pásma. Tam se bude vhazovat, to ale až po komerční přestávce.
     
    54:15
    Střelu hostů zastavila obrana Litvínova a domácí celek se tak nadechuje k další akci. Pokusí se tak znovu o střelu, která by mohla znamenat snížení na rozdíl jediného gólu.
     
    53:21
    Viktor Hübl našel přihrávkou Válka před brankou hostů, tomu se však nepovedlo kotouč dostat za Čiliakova záda.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 39. Kašpar (Jurčík), 47. Jurčík (Trončinský), 58. V. Hübl (J. Mikúš, Trončinský) – 14. P. Holík, 40. Zaťovič (Barinka, Mallet), 42. Vondráček (Dočekal, L. Čermák), 50. Dočekal


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – Trončinský, Strejček, L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Šesták, Březák – Petružálek (A), V. Hübl (A), F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Válek – Jurčík, M. Hanzl, Trávníček (C) – Jícha, M. Havelka, Helt.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, O. Němec (A), Gulaši, Z. Michálek, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič (A), P. Holík, Orsava – Mallet, Hruška, Köhler – Dočekal, L. Čermák (C), Vondráček – Plášek ml., Kusko, Süss.

    Rozhodčí: Lacina, Jeřábek – Lhotský, Špringl

    Diváci: 3 021
    thejrc.org