Pardubice – Zlín 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 4:1 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:2 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 6:3 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Plzeň – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:4 (0:1, 1:1, 2:2)
HC Kometa Brno
Neděle 24.02.2019, 16:00 • ZS I.Hlinky Litvínov • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Petrásek opět spěchá na střídačku a domácí opět hrají se šesti bruslaři v poli.
    58:00 Viktor HÜBL - 3:4
     
    58:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se trefují v powerplay dostávají se tak na kontaktní branku. Mikúš našel před brankou hostů volného VIKTORA HÜBLA, který pohotovou střelou zakončil přesně – 3:4. Asistence: Juraj Mikúš a Marek Trončinský.
     
    57:45
    Oddechový čas pro Litvínov.
     
    56:56
    Petrásek je na střídačce, domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
    49:02 Martin DOČEKAL - 2:4
     
    49:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je z toho čtvrtá branka Brna. MARTIN DOČEKAL získal puk po Graborenkově chybě a uháněl s ním sám před branku Petráska, kterého pak z levé strany prostřelil – 2:4. Brňané si tak berou zpět svůj náskok o dva góly. Bez asistence.
    46:14 Ondřej JURČÍK - 2:3
     
    46:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. Od modré čáry střílel Marek Trončinský, trefil u branky postaveného ONDŘEJE JURČÍKA, který si puk zpracoval na svoji hůl a poté trefil odkryté místo Čiliakovy klece – 2:3. Verva je tak zpátky ve hře. Asistence: Marek Trončinský.
     
    43:28
    Petružálkova střela dnes už podruhé končí na tyči hostující branky! Verva tak nebyla daleko od kontaktní branky.
     
    41:39
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Bartejs – 2 min., nedovolené bránění).
    41:14 Tomáš VONDRÁČEK - 1:3
     
    41:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hned na to však jde Kometa do dvoubrankového náskoku. Po nahrávce Dočekala střílel z pravé strany TOMÁŠ VONDRÁČEK a od hole Strejčka se puk odrazil a skončil pod víkem Petráskovy klece – 1:3. Asistence: Martin Dočekal a Leoš Čermák.
    39:45 Martin ZAŤOVIČ - 1:2
     
    39:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže hosté si patnáct vteřin před koncem druhé části hry berou své vedení zase zpátky. Barinka střílel od modré čáry a u pravé tyče Petráska dorazil puk za jeho záda MARTIN ZAŤOVIČ – 1:2. Domácí Verva tak znovu ztrácí jeden gól. Asistence: Michal Barinka a Alexandre Mallet.
    38:18 Lukáš KAŠPAR - 1:1
     
    38:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nádherná akce v podání Vervy a je vyrovnáno! Jurčík šikovně našel přihrávkou rozjetého LUKÁŠE KAŠPARA, který poté ujel do samostatného úniku a těsně před Čiliakem ho z bekhendu prostřelil mezi jeho betony – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Ondřej Jurčík.
     
    33:31
    Juraj Mikúš se dostal do blízkosti Marka Čiliaka a ten ho ve velké šanci vychytal. Udržel tak nejen těsné vedení Brna, ale také své dosavadní čisté konto.
     
    32:05
    Jakub Petružálek si sjel na pravou stranu a po jeho pohotové střele zazvonila tyč hostující branky. Nyní už měli ke skórování domácí hokejisté blíže.
     
    20:16
    Holík našel Orsavu a ten měl před sebou částečně odkrytou klec, ovšem nedokázal ji trefit. Byla to tak velká šance Komety v úvodu druhé části hry.
     
    17:26
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Válek – 2 min., vysoká hůl).
     
    15:15
    Domácí si neporozuměli v rozehrávce v útočném pásmu a ztratili puk. Do rychlé akce se tak hnal Alexandre Mallet, jenž tváří v tvář Petráskovi neuspěl. Domácí brankář nyní zachránil Vervu od možné druhé branky, a ještě k tomu v brněnském oslabení!
     
    14:22
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Silvester Kusko – 2 min., držení).
    13:12 Petr HOLÍK - 0:1
     
    13:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa jde do vedení. František Lukeš ve vlastním obranném pásmu chtěl holí posunout puk na spoluhráče u modré čáry, ovšem místo toho v podstatě nabil PETRU HOLÍKOVI, který se vydal do samostatného úniku a ten proměnil pěknou střelou přes ruku Michaela Petráska – 0:1. Bez asistence.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 39. Kašpar (Jurčík), 47. Jurčík (Trončinský), 58. V. Hübl (J. Mikúš, Trončinský) – 14. P. Holík, 40. Zaťovič (Barinka, Mallet), 42. Vondráček (Dočekal, L. Čermák), 50. Dočekal


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – Trončinský, Strejček, L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Šesták, Březák – Petružálek (A), V. Hübl (A), F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Válek – Jurčík, M. Hanzl, Trávníček (C) – Jícha, M. Havelka, Helt.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, O. Němec (A), Gulaši, Z. Michálek, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič (A), P. Holík, Orsava – Mallet, Hruška, Köhler – Dočekal, L. Čermák (C), Vondráček – Plášek ml., Kusko, Süss.

    Rozhodčí: Lacina, Jeřábek – Lhotský, Špringl

    Diváci: 3 021
    bahis siteleri