Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.) | Tisková konference před Galavečerem Boxing Live cz (kon.)
Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.) | Tisková konference FK Baník Sokolov (kon.)
konec
Tisková konference FC Zbrojovka Brno

Úterý 26.02.2019, 12:00Tiskové konference
     
    Pro pořádek: do Brna se z hostování stáhli Floder, Přichystal, Ondřej Vintr. Ze Slovanu Bratislava přišel Juraj Kotula, z Třince se po dvou letech vrátil Šimon Šumbera. Zbrojovku opustili Melichárek, Gomes, Ashiru, Lutonský. V brněnské Líšni jaro stráví Dan Jambor a na hostování do Třince poslala Zbrojovka stopera Davida Gáče. (13:30:38)
     
    Tisková konference je u konce. Po zhruba půlhodinovém posezení s novináři klub zdůraznil, že po poměrně dlouhé zimní pauze je mužstvo zkonsolidované a všichni se už na první jarní kolo nesmírně těší. Trenér Šustr je s novými i staronovými tvářemi spokojený.
     
    Šustr má o základní sestavě jasno. Prozradil však pouze pozici brankáře. Jako jednička by po odchodu Dušana Melichárka měl začít Pavel Halouska, který má dle slov trenéra více zkušeností. Spokojený je však s oběma brankáři a nevylučuje, že se do brány v průběhu jara dostane i druhý mladík Jiří Floder.
     
    Nejlepší střelec v přípravě potvrdil, že cílem je porvat se o postup za každou cenu. Magera nadále věří, že Brno dobře vstoupí do jarní části. Do Chrudimi pojede Zbrojovka s pokorou, ale zároveň s tím, že chce za každou cenu zvítězit. Podzimní duel sice skončil výhrou 3:0, na východě Čech však půjde o úplně jiný zápas.
     
    Ke slovu se postupně dostal i útočník Lukáš Magera. Ten především vyzdvihl vynikající náladu v kabině. Ocenil, že tým ví, co má dělat a jakým způsobem pracovat. Pochválil přístup kouče Šustra, který nedovoluje hráčům cokoliv vypustit.
     
    Trenér Šustr si pochvaluje přípravu, která se dle jeho slov kromě utkání s Táborskem vydařila. Je také rád, že týmu se vyhýbala zranění. Jediný, kdo byl nucen přípravu přerušit, je stoper Petr Pavlík. Trenér však ubezpečuje, že tým dokázal mezeru po zkušeném obránci zacelit.
     
    Požár také zmínil, že kádr, který klub pro jaro přichystal, by měl být konkurenceschopný. Hráči, kteří přišli jsou kombinací schopností, postu i současných možností Zbrojovky. Zdůraznil, že v týmu je hodně hráčů, které klub zná. Navíc dle jeho slov má kouč k dispozici hráče, kteří už mají s druhou ligou zkušenosti.
     
    Úvodní slovo si vzal sportovní ředitel Požár, který upozornil na nepříliš povedenou jarní část, ze které se tým poučil. Zmínil poměrně dlouhou přípravu, během které vedení klubu dělalo všechno pro úspěch.
     
    Vítáme všechno u textového přenosu z tiskové konference FC Zbrojovka Brno před začátkem jarní části druholigové sezóny. Ke stolku usedli kapitán Lukáš Magera, trenér Pavel Šustr a sportovní ředitel Tomáš Požár.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Jakub Sabol

    bahis siteleri