Chomutov – Sparta 1:2 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:1, 1:0, 0:1 - N 0:1)
HC Sparta Praha
Středa 27.02.2019, 17:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:01:50)
     
    60:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Následně se hosté prosadili z takové nevinné akce a berou všechny čtyři body! Nino Tomov poslal kotouč zpoza branky na MICHALA VITOUCHA, jenž puk netrefil ideálně, ale ten se přesto dostal mezi betony přesouvajícího se Malanta. Asistence: Nino Tomov.
     
    60:13
    Do první akce v nadstavbovém prodloužení se dostali Piráti. Němec připravil kotouč pro Spudicha, který střílel z mezikruží. Krbeček ovšem dobře zasáhl.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:01
    Dlouho se bojovalo o kotouč u levého mantinelu v útočné třetině Pirátů. Sudí ale hru nepřerušili a hra se dostala do své poslední minutky. Domácím moc času již nezbývá.
     
    57:45
    Po dlouhé době také šance hostů! Albert Bareš se po nastřelení dostal do úniku. Svou akci zakončoval forhendovou kličkou po ledě, ale pozorného Malanta podruhé v utkání nepřekonal!
     
    57:20
    Sparťané se vydali do útoku, ale tam nic nevymysleli. Do protiakce se tak individuálně dostal Jakub Kalčík, ani on se ale z levého kruhu nezaradoval ze vstřelené branky.
     
    56:07
    Piráti dnes zahodí naprosto vše. Nejdříve zakončoval před Krbečka nadvakrát neúspěšně Ekrt, nevyšel ani pokus Spudicha z mezikruží. Pirátská aktivita sílí.
     
    55:06
    V další akci zakončoval na pravém kruhu Jan Vostiňák. Ten vylepšoval pozici pro spoluhráče, ale ten se ke kotouči díky dobrému obrannému zákroku protihráče nedostal.
     
    54:03
    Další velká šance domácích! Ti se dostali do protiakce tří na jednoho, ale trestuhodně neskórovali. Na konci byl Tadeáš Svoboda, který našel kotouč na betonu brankáře. Následně ovšem střílel vedle branky.
     
    53:34
    Hned po vhazování to zkoušel obránce Štěpán Němec, ale jeho nahození nikdo netečoval a Krbeček kotouč ukryl v rukavici. Uvidíme další vhazování.
     
    53:12
    Piráti pokračují v nátlakové hře a vidíme spíše hru jen před brankou Krbečka. Od levého mantinelu to neúspěšně zkoušel Koblížek, Sparta následně vyhodila na icing.
     
    52:20
    Obrovská šance domácích číslo dvě! Ondřej Čech již Krbečka prostřelil, ale kotouč se do sítě nedostal. Odražený touš se následně dostal ke Kalčíkovi, jehož tečovaný pokus padal do branky. Hosté ale nakonec vše přežili!
     
    50:30
    Velká šance Pirátů na srovnání nynějšího stavu. Ondřej Čech dostal v protiakci kotouč před brankou, kde byl úplně sám. Mezi betony se ale pirátská dvaadvacítka neprosadila!
     
    49:39
    Sparta je po vstřelení branky aktivnější. Lukáš Malant musel nyní řešit nahození na jeho branku a kotouč před napadajícími hráči raději udržel ve své lapačce.
     
    48:58
    Zpoza branky se dostal kotouč na hůl Davida Straky, jenž u levé tyčky zakončoval. Jeho pokus do odkryté branky ale nevletěl, hostující borec střílel nad branku!
     
    47:49
    Šikovně to nyní udělal hostující Jan Krupička. Ten si obhodil bránícího Piráta a v pádu špičkou hole zakončoval. Lukáš Malant ovšem pohotově zakročil.
     
    46:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jan Spudich měl po vyhraném vhazování velkou šanci, ale u první tyčky mířil těsně nad. V protiakci se dostal před branku ALBERT BAREŠ, jenž u levé tyčky zamířil přesně do bližší šibenice a vrací hostům vedení! Asistence: Christián Menzel.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 29. Čech (Spudich, Němec) – 9. Stepanchuk (David, Vitouch), 47. Bareš (Menzel), 61. Vitouch (Tomov)


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Němec, Frollo, Husinecký, Pöschl, Martínek – Spudich, Koblížek, Iljuk, Príhoda, Kulich, Svoboda, Čech, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Brůna, Ducháč, Menzel, Adamec, Horáček – Broš, Bareš, Mácha, Krupička, Straka, David, Stepanchuk, Červenka, Odehnal, Vitouch.

    Rozhodčí: Hlinka – Holada, Domský
    ocianews.com