Leeds – West Brom 4:0 (kon.)
konec
Leeds United
4:0 (2:0)
West Bromwich Albion
Pátek 01.03.2019, 20:45Anglická Championship • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Egzijan ALIOSKI - 4:0
     
    90+2
    Leeds právě vstřelil branku!
    Autorem branky je EGZIJAN ALIOSKI. Tak dnešní jednoznačně nejlepší hráč se nakonec taky dočkal. Vybojoval několik míčů, vytvořil tolik šancí, byl všude. Je odměněn brankou. Byla to sice opravdu jednoduchá branka, vlastně jen doklepnutí do prázdné, ale to se taky počítá. Musíme zmínit i mladičkého Shackletona, který před chvílí vběhl na hřiště, a nyní přihrál pozemním centrem právě Alioskimu na gól.
     
    90+1
    Na krátkou dobu si ještě nyní zahraje Shackleton. Hráč ve věku teprve devatenácti let vystřídal Robertse.
     
    76
    Prvním hráčem, který dnes opustil hřiště ze strany domácích je dnes výtečně hrající Harrison. Své si už v tomto zápase odehrál a tak přepustí místo náhradníkovi Dallasovi. Leeds tak nebude riskovat, že by se tento výtečný hráč například zranil.
     
    72
    A mohlo být pro West Bromwich Albion ještě hůř! Alioski si nenechal sebrat míč a vypálil dělovku, která projela těsně kolem tyče. Zahrávat se bude rohový kop.
     
    70
    Dalším, kdo se pokusí ještě aspoň pomoct WBA k čestnému gólu je Montero, který nahradil Robsona-Kanua, o kterém jsem dnes moc neslyšel.
     
    68
    Field je nový hráč na hřišti, který přišel, aby zkusil s výsledkem ještě něco udělat. Získat body by už ale dnes byl pro hosty asi jen zázrak.
    64. Patrick BAMFORD - 3:0
     
    64
    Leeds právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PATRICK BAMFORD. A nyní už je to docela jasný výsledek. O výhře je pravděpodobně rozhodnuto. Patrick Bamford, který zůstal ve vápně nenapadán vystřelil zajímavou a hlavně nenápadnou střelu, na kterou nikdo nedokázal zareagovat.
     
    63
    Jak jsem již párkrát naznačil, Barry dneska dohrál. Nehrál špatně, ale koledoval si o vyloučení. se žlutou kartou a domluvou od sudího už nechtěl kouč riskovat. Přichází místo něj Morrison.
     
    50
    Za skluz a podražení dostává Barry první žlutou kartu dnešního zápasu. Ta narozdíl od prvního gólu přišla dost pozdě, až v 50. minutě.
     
    49
    První hráč se rozběhl ale míč přeběhl a za ním běžící druhý vystřelil. Těsně před gólmanem navíc hlavičkoval jeho spoluhráč a WBA mělo jednoznačně největší gólovou šanci z celého dosavadního průběhu zápasu. Jenže míč přeletěl branku.
     
    45+2
    Další velká šance domácích následovala po rohovém kopu, kde nakonec ale Dawson v pravý čas postřehl, kde se nachází míč a pohotově ho vykopl hodně daleko. Pravděpodobně tím zachránil svůj tým od třetí inkasované branky.
     
    32
    A nyní přišla neočekávaná a krásná střela Rodrigueze, kterou tak tak Casilla vyrazil nad branku. Nálsedný roh už tak dobrý nebyl.
    28. Patrick BAMFORD - 2:0
     
    28
    Leeds právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PATRICK BAMFORD. Po makedonském sprintu na křídle, který předvedl Alioski si míč převzal Roberts, ve vápně míč přenechal BAMFORDOVI a ten už z blízkosti neměl problém zakončit.
     
    12
    Ayling na rohu vápna nacentroval míč na gólmana Johnstona, před ním si ale neočekávaně ještě jeden bílý hráč naběhl a snažil se ho usměrnit tečí do branky. Jenže marně.
    1. HERNÁNDEZ - 1:0
     
    1
    Leeds právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PABLO HERNÁNDEZ. Tak to je neuvěřitelné! Pouhých 19 sekund stačilo Leeds k úvodnímu gólu. Hernández si míč vzal a z prostoru u začátku vápna vstřelil famózní střelu.

    Jiří Polášek

    Branky: 1. Hernández, 28. Bamford, 64. Bamford, 90+2. Alioski

    Karty:   50. Barry (WBA)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 3:2. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:14.
    Leeds United: Casilla – Ayling, Jansson, Cooper (C), Alioski – Phillips, Hernández, Roberts, Klich, Harrison – Bamford
    Náhradníci: Peacock-Farrel (GK), Berandi, Gotts, Brown, Dallas, Douglas, Shackleton

    West Bromwich Albion: Johnstone – Holgate, Dawson, Hegazy, Adarabioyo – Harper, Livermoore, Barry (C) – Robson-Kanu, Rodriguez, Gayle
    Náhradníci: Bond (GK), Bartley, Townsend, Murphy, Field, Montero, Morrison

    Diváci: 35000
    bahis siteleri