NY Rangers – Montreal 2:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Carolina – St. Louis 5:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:3 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 4:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
4:3 (2:1, 0:2, 1:0 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 02.03.2019, 01:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:12 Conor SHEARY - 4:3
     
    64:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš, toto pravidlo se opět potvrdilo. CONOR SHEARY ukazuje svému bývalému zaměstnavateli, že si ho měl ve službách ponechat. Jeho pokus z mezikruží zapadl za záda hostujícího gólmana. Bez asistence.
    57:28 Brandon MONTOUR - 3:3
     
    57:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno! Od modré čáry vystřelil BRANDON MONTOUR, jehož pokus mezi kruhy nohou tečoval Marcus Pettersson. V tuto chvíli byl Matt Murray bezmocný a musí lovit puk ze své brány potřetí. Asistence: Evan Rodrigues a Conor Sheary.
    38:21 Sidney CROSBY - 2:3
     
    38:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci využívají pokračující přesilovou hru a rázem jsou ve vedení! Jevgenij Malkin z levé strany našel na druhém kruhu svého kapitána. SIDNEY CROSBY měl před sebou odkrytou branku, kterou také trefil. Asistence: Jevgenij Malkin a Justin Schultz.
    37:18 Patric HÖRNQVIST - 2:2
     
    37:18
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Také Penguins využívají přesilovou hru. Od modré čáry vystřelil Justin Schultz, jehož pokus jemnou tečí trefil ještě PATRIC HÖRNQVIST. Početní výhoda hostujícího celku dál trvá. Asistence: Justin Schultz a Sidney Crosby.
    12:53 Conor SHEARY - 2:1
     
    12:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres se díky využité přesilové hře vracejí do vedení! Brandon Montour přihrál vedle branky, kde se nacházel Kyle Okposo. Jeho přihrávka zamířila mezi kruhy, odkud se k pravé tyči trefuje bývalý hráč Tučňáků CONOR SHEARY. Asistence: Kyle Okposo a Brandon Montour.
    04:05 Nick BJUGSTAD - 1:1
     
    04:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Zach Trotman posunul puk po levém mantinelu, odkud se NICK BJUGSTAD dostal až do kruhu pro vhazování. Jeho pokus byl tak přesný, že zaplaval do předního rohu branky, přímo nad rameno švédského gólmana. Asistence: Zach Trotman a Dominik Simon.
    03:09 Jack EICHEL - 1:0
     
    03:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hostující obrana chybuje a Buffalo se ujímá vedení! Zach Bogosian nahodil kotouč po mantinelu, ale obrana Tučňáků ho nedokázala vyhodit. Sam Reinhart ho v kruhu pro vhazování posunul na JACKA EICHELA. Domácí kapitán střelou zápěstím překonal Matta Murrayho, jenž si na puk ještě nesáhl. Asistence: Sam Reinhart.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Eichel (S. Reinhart), 13. Sheary (Okposo, Montour), 58. Montour (Rodrigues, Sheary), 65. Sheary – 5. Bjugstad (Trotman, Simon), 38. Hörnqvist (J. Schultz, Crosby), 39. Crosby (Malkin, J. Schultz)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – McCabe, Ristolainen (A), Bogosian, Dahlin, Montour, Hunwick – S. Reinhart (C), Eichel, Skinner (A) – Okposo, Rodrigues, Sheary – T. Thompson, Mittelstadt, S. Wilson – Pominville, Jo. Larsson, Girgensons.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – J. Schultz, J. Johnson, Gudbranson, M. Pettersson, Trotman, Riikola – Hörnqvist, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Aston-Reese – Simon, Bjugstad, McCann – G. Wilson, Cullen, Blueger.

    Rozhodčí: Walsh, Peel – Kovachik, Miller

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri