Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.) | Boston – New Jersey 1:0 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:2 (kon.)
Arizona – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Washington 2:3 (2:3 po s.n.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Vegas – Vancouver 3:0 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Detroit Red Wings
Neděle 03.03.2019, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Andreas Athanasiou si dal záležet na přechodu do útočného pásma a zároveň umožnil Howardovi pustit do hry šestého hráče!
     
    53:24
    Na trestnou lavici poslušně usedl Darren Helm, který se nevyvaroval podražení Claytona Kellera. Yotes mají šanci definitivně rozhodnout.
     
    47:40
    Jakob Chychrun i Anthony Mantha vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost. Hrát se bude čtyři na čtyři.
    44:37 Vinnie HINOSTROZA - 3:1
     
    44:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to byl obrovský chaos, který předcházel třetímu gólu Coyotes! Goligoski přihrál do mezikruží na Pánika, kterého Howard vychytal levou rukou. První dorážku VINNIEHO HINOSTROZY senzačně zastavil Bertuzzi, ovšem opakovaný bekhendový pokus domácí třináctky už skončil v síti. Gólová střela přitom přišla ve chvíli, kdy halou už dávno zněl gólový klakson. Asistence: Jakob Chychrun, Richard Pánik.
     
    40:53
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / střídání po zakázaném uvolnění). Trest odpyká Anthony Mantha.
     
    34:22
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dylan Larkin – 2 min., hákování).
     
    34:21
    Defenziva Red Wings v posledních vteřinách hoří. Archibald se dostal za obranu, ovšem Howard levou rukou zasáhl a měl kliku, že dorážející Dvorak před nekompromisním hitem od Larkina přestřelil!
     
    33:09
    Garland zabojoval o zdánlivě ztracený puk, který se jeho zásluhou dostal na Kempeho. Ten byl u brankoviště úplně sám, jenže místo prázdné branky trefil jenom boční síť!
    27:35 Dylan LARKIN - 2:1
     
    27:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají přesilovou hru vteřinu před jejím skončením a snižují na 1:2! Mantha přihrál z pravého mantinelu na osu hřiště, odkud vystřelil veterán Kronwall a u brankoviště stojícímu DYLANU LARKINOVI se povedlo protečovat kotouč až za Kuemperova záda. Asistence: Niklas Kronwall, Anthony Mantha.
     
    25:36
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Mario Kempe – 2 min., podrážení).
    15:40 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:0
     
    15:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti odskakují do dvougólového náskoku! Vinnie Hinostroza se natáhl pro puk na pravém křídle a rychle ho přesunul doleva na OLIVERA EKMANA-LARSSONA. Přesunující se Howard si na jeho střelu z jedničky sáhl, ale místo zákroku kotouči spíše pomohl za brankovou čáru. Asistence: Vinnie Hinostroza, Richard Pánik.
     
    09:10
    Někteří diváci už zvedali ruce nad hlavu, když viděli Hinostrozovo zakončení po parádní souhře s Pánikem. Howard všechny zaskočil skvělým zákrokem lapačkou!
    05:58 Josh ARCHIBALD - 1:0
     
    05:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se na konci šesté minuty dostávají do vedení! Oliver Ekman-Larsson křižným pasem napříč vlastní polovinou oslovil rozjetého JOSHE ARCHIBALDA, který vypálil golfákem zpoza pravého kruhu a trefil přesně k vzdálenější tyči. Howard asi nebude mít úplně čisté svědomí, nechytatelná střela to rozhodně nebyla. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Niklas Hjalmarsson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. J. Archibald (Ekman-Larsson, Hjalmarsson), 16. Ekman-Larsson (Hinostroza, Pánik), 45. Hinostroza (Chychrun, Pánik) – 28. D. Larkin (Kronwall, Mantha)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Connauton, Oesterle – Keller, Cousins, Galchenyuk – J. Archibald, Dvorak, Crouse – Hinostroza, Richardson (A), Pánik – Fischer, Kempe, Garland.
    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Green, Kronwall (A), Hronek, DeKeyser, Ericsson, Bowey, Witkowski – Helm, D. Larkin, Mantha – Zadina, Athanasiou, Bertuzzi – Glendening, Nielsen (A), Rasmussen – J. de La Rose, Abdelkader (A).

    Rozhodčí: Luxmore, Schlenker – Gawryletz, Mach

    Diváci: 15 552
    bahis siteleri