Kometa Brno – Třinec 7:2 (po nadst. prodl.) | Kobra – K. Vary 5:3 (po nadst. prodl.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 2:6 (po nadst. prodl.)
PZ Kladno – Chomutov 3:2 (po nadst. prodl.) | Tábor – Č. Budějovice 0:4 (po nadst. prodl.) | Plzeň – HC Litvínov 6:0 (po nadst. prodl.)
Mountfield HK – Slavia 1:2 (0:2 po s.n.) | Havířov – Zlín 3:4 (po nadst. prodl.) | Sparta – Třemošná 7:6 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Jihlava 0:4 (0:1 po n.s.n.) | Pardubice – Vítkovice 4:5 (po pr.) | Olomouc – Warriors Brno 3:2 (po nadst. prodl.)
Přerov – Technika Brno 4:1 (1:0 po n.s.n.)
po nadst. prodl.
HC Kometa Brno
7:2 (2:1, 3:1, 2:0 - N 1:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 07.03.2019, 13:00 • DRFG arena • Extraliga dorostu • Nadstavba B
Partner:
     
    61:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    To na druhé straně ukázali Brňané velkou šikovnost a souhru. Horký poslal kotouč před bránu, kde byl najetý PATRIK ULBRICHT a jeho střela končí v síti. Je tak jasné, že Kometa bere z tohoto zápasu všechny čtyři body. Asistence: Adam Horký.
     
    51:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Místo toho přichází další branka Komety, která je v útoku naprosto přesná. Její vysokou produktivitu ilustruje svou druhou trefou v zápase ALEX SEVER, jehož střela prošla mezi betony třineckého brankáře. Asistence: Tomáš Vyroubal.
     
    48:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už to bylo horší. Domácí přidávají další branku a potvrzují své vysoké vedení. EDUARD ŠALÉ složil reparát a ve druhém případě už byl úspěšný. Jeho střela prošla až do třinecké brány. Asistence: Martin Mišiak a Matěj Prčík.
     
    37:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychlost a lepší bruslení dnes rozhoduje. EDUARD ŠALÉ přebruslil svého soupeře doslova o parník, natlačil se před bránu a krásně do šibenice zavěsil. Pohodlně a bez nějakých problémů. Asistence: Patrik Ulbricht.
     
    32:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Prakticky z ničeho je to gól v brněnské bráně. Bizoň možná trochu podcenil střelu obránce PETRA ANDRLEHO, puk podivně zaplul a lapačka brněnského mladíka sebou mrštila naprázdno. Bez asistence.
     
    24:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát byla přesilovka promptně využita. IVO SEDLÁČEK si vzal puk za třineckou bránou, brněnského hráče si vůbec nikdo nevšímal, tak si najel sám před brankáře a mohl se zeptat, kam chce puk. Rychlou střelou jej poslal bez problémů do sítě. Asistence: Jakub Kos, Patrik Fajmon.
     
    20:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Oceláři už byli sice v plném počtu, ale jejich nedůrazné vyhození domácí hokejisté zachytili a pokračovali dál v tlaku. Mezi kruhy se ocitl osamocený JAKUB KOS a jeho střela k pravé horní tyči zapadla přesně do sítě. Halouzka máchnul lapačkou marně. Asistence: Jakub Brabenec.
     
    12:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je sníženo, hosté se radují krátce po obdržené brance. PETR PRZBYLA našel kousíček místa u brankoviště a v tísni překonal domácího brankáře. Pro Brno spíše smolná branka, hráči si nepohlídali protihráče na brankovišti, kam se puk odrazil od mantinelu. Bez asistence.
     
    10:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda. Kometa předvedla opět rychlý výpad a skvělou kombinační souhru. Ačkoliv se v posledních minutách spíše bránila, předvedla smrtící a hlavně oku lahodící akci. Dvojice JAKUB KOS – Eduard Šalé si snad třikrát mezi sebou vyměnila puk, vyšachovala obranu včetně gólmana a prvně jmenovaný pohodlně dopravil puk do sítě. Asistence: Eduard Šalé.
     
    04:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rázem šla do útoku Kometa, která přečkala drobný nápor soupeře a udeřila po přímočaré akci. ALEX SEVER zůstal sám před bránou, Harmin se dobře podíval a autora první branky skvěle našel. Severovi už jen stačilo vystřelit na přední tyč. Asistence: Nesim Harmim, Viktor Běhůnek.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Sever (Harmim, Běhůnek), 11. Kos (Šalé), 21. Kos (Brabenec), 25. I. Sedláček (Kos, Fajmon), 37. Šalé (Ulbricht), 49. Šalé (Mišiak, Prčík), 52. Sever (Vyroubal), 62. Ulbricht (Horký) – 13. Przbyla, 33. Andrle


    HC Kometa Brno: Bizoň (Schnattinger) – Řehák, Vacek, Běhůnek, Ulbricht, Fajmon, Němec, Prčík – Nesvadba, Brabenec, Kos, Šalé, Sever, I. Sedláček, Horký, Linka, Harmim, Mišiak, Vyroubal. Trenéři: Marek Moskal, Kamil Brabenec.
    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Klimek) – Cienciala, Mošnička, D. Bujak, Andrle, P. Bujak, Kyselý, Hrůzek – Pánek, Raszka, Przybyla, Šotkovský, Kašpárek, Petrovský, Gazur, Tomiczek, Ramik, Procházka, Hykl. Trenéři: René Mucha, Aleš Mach.

    Rozhodčí: Čuňočka – Czubaj, Procházka

    Diváci: 75
    bahis siteleri