Old Boys Dukla – Soo Greyhounds 11:6 (kon.)
konec
Old Boys Dukla
11:6 (3:1, 4:2, 4:3)
Old Boys GreyHounds
Pondělí 11.03.2019, 17:40 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přátelský zápas veteránů
Partner:
     
    S konstatováním, že hráči obou týmů ještě rozdají pár fotografií, autogramů a poté již bude následovat s těmito akcemi neodmyslitelně spjatý společenský program, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (19:11:27)
     
    Z dnešního přenosu přátelského veteránského utkání mezi Old Boys HC Dukla Jihlava a Old Boys GreyHound je to vše. Dukla porazila kanadský tým z provincie Ontario jasně 11:6, ale v tomto ohledu je výsledek až na druhém místě. Mnohem podstatnější je, že se všichni dobře bavili, a tak to má u veteránských přáteláčků být!
     
    Pokud si tipujete, že rybičky rozjel jako první Oldřich Válek, tak se nemýlíte. Tohoto jihlavského borce totiž fanoušci milují a on miluje je. Z tribun se nyní ozývá skandování jeho jména!
     
    Dojde i na rybičky? Uvidíme, ale i tento pokřik nyní slyšíme z tribun. Tak pojďte borci, ale v nadsázce bacha na nějaké to zranění!
     
    Old Boys GreyHounds nyní rozjíždí děkovačku pro zhruba 350 diváků, kteří dnes na zimní stadion dorazili.
     
    Zápas je u konce, Old Boys HC Dukla Jihlava se radují z jasného vítězství 11:6. Nyní samozřejmě musí nasledovat společné focení obou mančaftů, jak jihlavských Old Boys, legend a přátelů, kteří tvořili červenožlutý tým, tak Old Boys GreyHounds, party amatérských hokejových nadšenců, jenž cestuje po světě a baví se hokejem.
     
    Konec zápasu.
     
    44:52
    Hosté ještě šli do situace dva na dva, ale nezbedný kotouč uskočil Patu Antonuccimu od hokejky.
     
    44:34
    Paul Neufeld vyváží puk zpoza branky s cílem ještě lehce korigovat výsledek, ale byl svými spoluhráči značně nepochopen.
     
    44:05
    Postavení jihlavského hráče v brankovišti GreyHounds.
     
    44:01
    Že bychom tady měli nějaký náznak strkanice, která k přátelskému utkání "fingovaně" patří? Zatím nikoliv.
     
    43:31
    Steve Knecht si střelu mezi betony pohlídal Jiří "Cihlička" Cihlář tak hattrick nezkompletoval.
     
    43:31
    Bylo nařízeno trestné střílení pro Old Boys Dukly.
     
    43:19
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    Dneska se bude čepovat pořádně vychlazená jedenáctka. Tedy zatím, ještě je ve hře třeba dvanáctečka. Ale zatím se jihlavský brankostroj zastavil na čísle 11, když JIŘÍ POUKAR úspěšně operoval na předbrakovém prostoru a doklepl do sítě střelu Kastnera. Asistence: Milan Kastner.
     
    43:15
    Michal Kaprálek vycestoval až za levý kruh, ale byl u puku dříve než kanadský hráč a odpálil kotouč dopředu.
     
    43:00
    Do konce zápasu zbývají tři minuty.
     
    42:15
    El Obro zkusil kličku k levé tyčce, ale Steve Knecht tam vytasil svůj beton. A vzápětí dostává od Oldy Válka poplácání ve znamení uznání.
     
    42:15
    Olda Válek byl podražen a pojede trestné střílení na kompletaci hattricku.
     
    40:46
    Old Boys GreyHounds právě vstřelili branku!
    Další gól veteránů z ontarijské provincie. DEREK ELLARD se dnes podruhé zapisuje mezi střelce, když se prosadil ránou z kruhů. Asistence: Kent Morray. Mike Jukes.
     
    40:07
    Old Boys GreyHounds právě vstřelili branku!
    Dali jsme jim bůra, GreyHounds dali jsme jim bůra. Nevím, jestli kanadští borci ve své řeči znají trošku upravený český popěvek, ale pokud ano, tak ho dnes v Jihlavě budou pět. MIKE JUKES vystřelil a Kaprálkova lapačka máchla do prázdna. Asistence: Gavin MacLeod, John Woods.
     
    38:51
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    Tak i nějakou tu teč jsme viděli. A úspěšnou. Jednatel Dukly Jihlava BEDŘICH ŠČERBAN si rád hokejem odpočine od náročné části sezony, která ho čeká. Válec střela, Béďa teč. Tak by se dal ve zkratce popsat desátý zářez Dukly. Asistence: Oldřich Válek, Jiří Poukar.
     
    38:02
    Old Boys GreyHounds právě vstřelili branku!
    GreyHounds to také umí s hokejkou, o tom žádná. Mike Montgomery přihrál do jízdy PAULU NEUFELDOVI, který si položil Kaprálka a trefil se krásně do levé šibeničky. Asistence: Mike Montgomery.
     
    36:44
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    Hoď mi puk a do našeho vítězství vložím další Cihličku. JIŘÍ CIHLÁŘ z osy hřiště prudší střelou nachytal Steve Knechta na švestkách. Asistence: Vladislav Sapík.
     
    35:00
    Utkání se hraje ve velice přátelském duchu, až je snad škoda, že do konce zápasu zbývá deset minut.
     
    33:56
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    "EL OBRO" podruhé! V sedmadvacáté minutě dal Válek šestý gól svého týmu, nyní zvyšuje na 8:3. Sapík mu nahrál puk a OLDŘICH VÁLEK prostě umí, o tom žádná. Asistence: Vladislav Sapík, Milan Kastner.
     
    31:13
    Ale zatím se Kaprálek v brance úplně nezapotil.
     
    30:01
    V brance Dukly došlo ke změně, z placu jde Pavel Maláč a nahrazuje ho Michal Kaprálek.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    27:41
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    Ale za dvacet sekund je zde další jihlavský gól a opětovné vedení Old Boys a přátel Dukly o čtyři branky. VLADISLAV SAPÍK se také zapíše do statistik, když dává svůj první gól v tomto utkání. Asistence: Jiří Cihlář, Petr Máca.
     
    27:21
    Old Boys GreyHounds právě vstřelili branku!
    Po jihlavské kanonádě se nadechují také hosté z Kanady. Dave Montgomery si všiml, že Jihlaváci pozapomněli mezi kruhy TOMA RUNSBYHO, jenž pohodlně dává třetí branku svého týmu. Asistence: Dave Montgomery, Mike Montgomery.
     
    26:19
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    S brankami se nám teď roztrhl pytel a domácí fanoušci jsou jistě spokojení. Miláček publika OLDŘICH "EL OBRO" VÁLEK totiž po přihrávce Cihláře vyprášil síť za Knechtem. Asistence: Jiří Cihlář, Jiří Poukar.
     
    25:09
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    Na jakýkoliv zvrat rychle zapomeňte. To byl vzkaz bývalého profesionálního sudího VÍTĚZSLAVA HOLUBA pro gólmana Knechta. Dukla tak jde znovu do vedení o tři branky. Asistence: Petr Máca, Daniel Vantuch.
     
    24:45
    Old Boys GreyHounds právě vstřelili branku!
    Neufeld dostal puk v útočném pásmu na hokejku a v dobré pozici našel MIKE MONTGOMERYHO, který překonal Maláče. Asistence: Paul Neufeld.
     
    23:54
    A radost mohl mít i Gavin MacLeod, jenž si po levé straně nabruslil ke kruhu, jenže tvrdou střelu si Maláč bez problémů pohlídal.
     
    22:45
    Steve Knecht se nyní zase předvedl, když si pohlídal střelu i následnou dorážku. To bude večer u lahodného nápoje radosti, vychytat Oldu Válka.
     
    21:17
    Kanadský veteránský amatérský tým se baví hokejem, to je zřejmé. Přece jen, kdo si může říct, že si zahrál proti personám, jenž bavili diváky na mistrovství světa.
     
    20:37
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    Válek a Ščerban, dvě legendy jihlavského hokeje a rychlá kombinace. Na jejím konci byl JIŘÍ POUKAR, který nejprve puk do sítě k pravé tyči nepropasíroval. Počkal si na odražený kotouč a ten již zvedl pod horní tyčku. Asistence: Bedřich Ščerban, Oldřich Válek.
     
    20:01
    Jiří Poukar to prostě v ruce má, o tom žádná. Chvilkové zmatky ve středním pásmu, na jakouže hůl puk půjde, rychle ukončuje a posílá své spoluhráče na zteč.
     
    19:23
    Steve Knecht svojí lapačkou sáhl po puku jako pavouk po nebohé mouše a vzal veteránům Dukly možnost navýšit vedení na čtyři branky.
     
    17:42
    Zakázané uvolnění Dukly.
     
    17:15
    Milan Kastner se chopil puku za brankou, obkroužil klec Knechta a zkoušel zasunout puk do sítě, ale gólman GreyHounds mu na poslední chvíli svojí holí vzal radost z branky! Hezký to moment.
     
    16:45
    Vstup do druhé třetiny mají oba týmy zatím takový oddechový, což asi odpovídá přátelskému utkání veteránů¨.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    První třetina je minulostí a Old Boys a přátelé Dukly ukázali slušný výkon. Deset minut se čekalo na první gól, než se trefil Jiří Cihlář, na kterého ihned navázal z trestného střílení Petr Máca a dvě a čtvrt minuty se třemi jihlavskými góly završil Jiří Poukar. Old Boys z GreyHounds se také trefili, když minutu a čtvrt před koncem první třetiny proměnil trestné střílení Derek Ellard – 3:1.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    13:47
    Old Boys GreyHounds právě vstřelili branku!
    DEREK ELLARD našel mezírku mezi betony Maláče a uvidíme, jestli si Pavel za tento zákrok něco doma vyslechne od svého syna Filipa, který chytá za jihlavský dorost a mládežnické reprezentace. Kdo četl nedávný rozhovor na hokej.cz, tak mladý Malage se vyjádřil, že poznámky od svého taťky úplně nemusel.
     
    13:47
    Bylo nařízeno trestné střílení pro hostující tým!
     
    13:37
    Dobře pálil Pat Antonucci. Jeho dělovka z pravého kruhu šla k bližší tyči, kde byl připravený Maláč.
     
    13:00
    Probíhají poslední dvě minuty první třetiny, dnes se hraje 3x15 minut.
     
    11:45
    Další ofsajd pro GreyHounds. Je jen škoda, že kanadští veteráni z Ontaria nejsou trošku přesnější.
     
    11:34
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    Další pohledná jihlavská akce. Cihlář zakombinoval s Válkem a našli před brankou zcela volného JIŘÍHO POUKARA, který takových gólů dával v aktivní kariéře nespočet a nejinak je tomu i nyní. Asistence: Oldřich Válek, Jiří Cihlář.
     
    11:03
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    PETR MÁCA si navedl gólmana na střed, poté předvedl rychlou kličku a poslal puk do horní části branky. Jihlava se tak rychle ujímá dvoubrankového vedení!
     
    11:03
    Za podražení bylo nařízeno trestné střílení pro Duklu!
     
    09:39
    A nyní se Knecht vyznamenal, když zneškodnil ránu Oldy Válka!
     
    09:22
    Old Boys Dukly právě vstřelili branku!
    Jihlavští borci předvedli rychlý protiútok po pravé straně a radují se z branky! Bedřich Ščerban vyslal do útoku Milana Kastnera, který ještě našel na pravé straně JIŘÍHO CIHLÁŘE a "Cihlička" nekompromisně propálil gólmana Steve Knechta. Asistence: Milan Kastner, Bedřich Ščerban.
     
    09:18
    A další zákrok Maláče. Ten nyní ukázal svůj pravý beton!
     
    07:16
    Pavel Maláč ukázal, že jeho lapačka rozhodně nepatří do starého železa a zkazil kanadským Old Boys radost.
     
    07:08
    Jihlavští předváděli kudrlinky v útočném pásmu, nicméně na Knechta nedokázali poslat střelecký pokus.
     
    05:45
    Kanaďané jsou zatím více chtivější, dostávají se blíže k Maláčovi. Ale nepřesnosti vládnou jejich hře, stejně jako nyní – ofsajd.
     
    04:38
    Nyní jihlavský gólman raději rychle pokryl puk a buly bude po jeho levici.
     
    04:19
    Nyní měl Pavel Maláč i trošku štěstí, jelikož Pat Marchand napálil svojí dělovkou pravou tyčku. Ale poté už zasáhl úspěšně proti pokusu Shawna Smithe.
     
    03:51
    Oldřich Válek má velké A na dresu a nyní poprvé chtěl otestovat pozornost gólmana, ale jeho střela byla zblokována. Což publikum kvituje potleskem.
     
    02:15
    A vedle šla také střela Víti Schrecka z Old Boys a přátel Dukly.
     
    01:55
    Shawn Smith ukázal průnik přes modrou a hezkou individuální akci, ale Maláč předvést svůj nesporný um zatím nemusel. Rána šla vedle.
     
    01:06
    Ofsajd borců z GreyHounds, hra je tak prvně přerušena.
     
    00:36
    Dukla šla na začátku do útoku, ale ten skončil v rohu za brankou. Ale ani hosté z Kanady neohrozili prvním útokem branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy nyní absolvují rozbruslení, začne se v 17:40.
     
    Úvodní sestavy:

    Old Boys Dukla: Maláč, Kaprálek – Horáček, Benák, Ščerban, R. Kaňkovský, Sapík, Cihlář – Válek, Schrek, Poukar, Kadlec, Kastner, Gric, Vantuch Máca, Holub. Trenéři a realizační tým: Neveselý, Svoboda, Micka a Chalupa

    Old Boys GreyHounds: Knecht, Currie – Morray, Woods, Kennedy, Runsby, Marchand, Smith – Kirby, Jukes, D. Montgomery, Antonucci, M. Montgomery, Neufeld, MacLeod..
     
    Stanislav Neveselý a Oldřich Válek:
    Fanoušci jihlavského hokeje se mají na co těšit. Červenožlutý dres totiž opět po delším čase oblékne bouřlivák Oldřich Válek, kterému bude na střídačce udílet pokyny jeho milovaný trenér, legenda českého hokeje a Dukly, manažer olympijských vítězů z Nagana 1998 – Stanislav Neveselý. Ale i další jména v jihlavské soupisce jsou neméně významná:

    SOUPISKA HC DUKLA JIHLAVA:
    Gólmani: Maláč, Kaprálek
    Obránci: Horáček, Benák, Ščerban, R. Kaňkovský, Sapík, Cihlář
    Útočníci: Válek, Schrek, Poukar, Kadlec, Kastner, Gric, Vantuch Máca, Holub
    Realizační tým: Trenér Neveselý, asistenti Svoboda, Micka a Chalupa
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u přátelského zápasu veteránů. Fanoušci jihlavského hokeje si tak ani v přestávce během čtvrtfinále a semifinále neodpočinou od tohoto krásného sportu. Zájem hrát v Jihlavě totiž projevil kanadský veteránský tým Soo Greyhounds z provincie Ontario, slovo dalo slovo a dnes se v přátelském utkání utká s týmem Old Boys Dukla, jenž tvoří veteráni, legendy a přátelé Dukly.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Cihlář (Kastner, Ščerban), 12. Máca (TS), 12. Poukar (Válek, Cihlář), 21. Poukar (Ščerban, Válek), 26. Holub (Máca, Vantuch), 27. Válek (Cihlář, Poukar), 28. Sapík (Cihlář, Máca), 34. Válek (Sapík, Kastner), 37. Cihlář (Sapík), 39. Ščerban (Válek, Poukar), 44. Poukar (Kastner) – 14. Ellard, 25. Montgomery (Neufeld), 28. Runsby (D. Montgomery, Montgomery), 39. Neufeld (Montgomery), 41. Jukes (MacLeod, Woods), 41. Ellard (Morray, Jukes)


    Old Boys Dukla: Maláč, Kaprálek – Horáček, Benák, Ščerban, R. Kaňkovský, Sapík, Cihlář – Válek, Schrek, Poukar, Kadlec, Kastner, Gric, Vantuch Máca, Holub. Trenéři a realizační tým: Neveselý, Svoboda, Micka a Chalupa
    Old Boys GreyHounds: Knecht, Currie – Morray, Woods, Kennedy, Runsby, Marchand, Smith – Kirby, Jukes, D. Montgomery, Antonucci, M. Montgomery, Neufeld, MacLeod.

    Rozhodčí: Mejzlík – Guth, Rittich
    bahis siteleri