Florida – Arizona 4:2 (kon.) | New Jersey – Boston 1:5 (kon.) | Carolina – Tampa 3:6 (kon.)
Montreal – NY Islanders 4:0 (kon.) | St. Louis – Detroit 5:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 1:2 (0:1 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:3 (kon.) | Chicago – Philadelphia 1:3 (kon.) | Calgary – Ottawa 5:1 (kon.)
Edmonton – Columbus 4:1 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:0 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Detroit Red Wings
Pátek 22.03.2019, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Ivan BARBAŠEV - 5:2
     
    59:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme tady hattrick! IVAN BARBAŠEV skočil do hry právě z tohoto důvodu a štěstí se k němu přiklonilo, protože se dostal k puku a snadno dovezl kotouč do prázdné brány. Je to první hattrick v NHL pro Barbaševa. Asistence: Zachary Sanford, Alexander Steen.
    50:19 Patrick MAROON - 4:2
     
    50:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis se zase rychle vrací do dvougólového úniku! Před brankou Detroitu vznikla velká tlačenice, ze které nakonec dokázal Thimas šikovně přikopnout k PATRICKU MAROONOVI, který už měl snadnou práci, zblízka trefit odkrytou brankou. Maroon se trefil už ve čtvrtém utkání po sobě, což se mu ještě nikdy v kariéře nepovedlo. Asistence: Robert Thomas, Robert Bortuzzo.
    48:48 Thomas VANEK - 3:2
     
    48:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Závěr zápasu bude ještě hodně zajímavý, Detroit už prohrává jen o jednu branku 2:3. Autorem branky je THOMAS VANEK, který prostřelil vše, co mu tálo v cestě. Na brankovišti byl dobře zaparkovaný Bertuzzi, takže Binnington toho moc neviděl. Pak sice Bertuzzi upadl na Benningtona, ale gól platí, protože ho postrčil Pietrangelo. Asistence: Madison Bowey.
    28:16 Ivan BARBAŠEV - 3:1
     
    28:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Krátce po neproměněné přesilovce domácí zvyšují na 3:1! Dobrou přihrávku před branku dostal IVAN BARBAŠEV. První střelou ještě Berniera nepřekonal, z dorážky už mu to ale vyšlo a připisuje si tak už druhý gól v tomto utkání. Asistence: Alexander Steen.
    23:22 Ivan BARBAŠEV - 2:1
     
    23:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nakonec se přeci jen St. Louis dočkalo. Od modré strany vystřelil Dunn a i když branku netrefil, puk se před ní od zadního mantinelu odrazil a toho využil IVAN BARBAŠEV, který nakonec puk do branky dorazil. Asistence: Alexander Steen, Vince Dunn.
    11:46 Oskar SUNDQVIST - 1:1
     
    11:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, dlouhá pasáž bez přerušené hry se končí gólem Blues! Del Zottto našel parádní bekhendovou přihrávkou z rohu kluziště před brankou OSKARA SUNDQVISTA, a ten už si věděl rady, překonal Berniera přesnou střelou pod břevno. Asistence: Michael Del Zotto, David Perron.
    02:05 Thomas VANEK - 0:1
     
    02:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté z první vážnější šance otevírají skóre! St. Louis nechali na brankovišti prostor THOMASI VANEKOVI, a to se jim nevyplatilo. Rakouský útočník první dorážkou ještě Binningtona nepřekonal, na druhý pokus ale už ano. Asistence: Taro Hirose, Frans Nielsen.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 12. Sundqvist (Del Zotto, Perron), 24. Barbašev (Steen, Dunn), 29. Barbašev (Steen), 51. Maroon (Thomas, Bortuzzo), 60. Barbašev (Sanford, Steen) – 3. Vanek (Hirose, Nielsen), 49. Vanek (Bowey)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Del Zotto – Tarasenko (A), R. O'Reilly, B. Schenn – Perron, Sundqvist, Schwartz – Thomas, Bozak, Maroon – Steen (A), Barbašev, Sanford.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Hronek, DeKeyser, Bowey, Kronwall, Lashoff (A) – Mantha, D. Larkin (A), Helm – Glendening, Athanasiou, Bertuzzi – Hirose, Nielsen (A), Vanek – Kuffner, Rasmussen, Ehn.

    Rozhodčí: O'Rourke, Lambert – Kovachik, Miller

    Diváci: 18 272
    bahis siteleri