Bulharsko – Černá Hora 1:1 (kon.) | Anglie – Česko 5:0 (kon.) | Lucembursko – Litva 2:1 (kon.)
Portugalsko – Ukrajina 0:0 (kon.) | Albánie – Turecko 0:2 (kon.) | Andorra – Island 0:2 (kon.)
Moldavsko – Francie 1:4 (kon.)
konec
Bulharsko
1:1 (0:0)
Černá Hora
Pátek 22.03.2019, 18:00 • Stadion Vasil Levski (Sofia) • Kvalifikace ME • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 14:21. (19:54:30)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Na úvodní branku tohoto zápasu jsme čekali do úvodu druhého poločasu, prosadil se totiž hostující Mugoša. Rázem byla Černá Hora mnohem aktivnější, naopak domácí celek se dlouhou dobu hledal. Bulharsko se přeci jenom dostalo k vyrovnávací trefě, které předcházel faul těsně před šestnáctkou. Hlavní sudí i přesto nařídil penaltu, která přinesla onu vyrovnávací branku, která rozhodla o dělbě bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    I na druhé straně mohla padnout branka, avšak Mihajlov podržel svůj celek.
     
    90+3
    Do konce zápasu nezbývá moc času, domácí si vytvářejí celkem značný nápor.
     
    90+2
    Co scházelo! Rozhodující branku měl na kopačce sedmnáctiletý Minčev, který se po sklepnutí dostal do obrovské šance, avšak o kousek minul branku.
     
    90+2
    Krátce po odkopu bylo pískáno ve prospěch Bulharska, ve vzdušném souboji si totiž nedovoleně počínal jeden z hráčů Černé Hory.
     
    90+1
    Domácí ještě zahrávali rohový kop, po kterém měl Petković nečekané problémy. Nakonec vše skončilo útočným faulem domácích.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Stefan Mugoša, přichází Nebojša Kosović.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Aleksandar Boljević (Černá Hora).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na světelné tabuli svítí nerozhodný výsledek. Určitě můžeme počítat s nastavením.
     
    88
    Bulharsko se nyní dožadovalo druhé žluté karty pro Jovoviće, sudí ale zůstává klidný. V opačném případě by se jednalo o hodně přísné vyloučení.
     
    87
    U postranní čáry si až příliš agresivně počínal Boljević, který je dalším hráčem, který fauloval. Bulharsko bude zahrávat standardku od postranní lajny.
     
    86
    Ve středu hrací plochy sáhl k taktickému zákroku Slavčev, který si přidržel jednoho z protihráčů. Krátce poté se na zemi ocitl také jeden z domácích hráčů.
     
    85
    Najednou ožily také ochozy stadionu, domácí totiž cítí šanci na vedoucí branku. Nyní na druhou stranu hrací plochy prorazil Nedělev, který roztáhl hru.
    82. Todor NEDĚLEV - 1:1
     
    82
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    K rozehrávce pokutového kopu se postavil TODOR NEDĚLEV, který zvolil zakončení k levé konstrukci, zatímco se brankář Petković vydal k druhé tyčce. O této brance se bude hodně mluvit, penaltový zákrok totiž přišel před pokutovým územím, Černohorci určitě cítí křivdu, avšak vyrovnávací branka přeci jenom platí.
     
    82
    Střídání v týmu Bulharsko: ze hřiště odchází Spas Delev, přichází Martin Minčev.

    David Suchý

    Branky: 82. Nedělev (pen.) – 50. Mugoša

    Karty:   34. I. Popov (BUL), 69. Čočev (BUL) – 24. Bećiraj (CHO), 25. Simić (CHO), 81. Jovović (CHO), 89. Boljević (CHO)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 14:21.
    Bulharsko: Mihajlov – S. Popov, Božikov, Bodurov, Zanev – Kostadinov, Čočev (69. Slavčev) – Ivanov (52. Kostov), Nedělev, Delev (82. Minčev) – I. Popov (C).
    Náhradníci: Jevtimov, Minčev, Makendžijev – Antov, Dimitrov, Hadžijev, Kirilov, Malinov, Nedjalkov, Slavčev, Vutov, Kostov.

    Černá Hora: Petković – Marušić, Simić, Tomašević, Stojković – Ivanić, N. Vukčević – M. Janković (64. Boljević), Mugoša (89. Kosović), Vešović (78. Jovović) – Bećiraj (C).
    Náhradníci: Mijatović, Ljuljanović – Bakić, Boljević, Djorděvić, Jovović, Kopitović, Kosović, R. Radunović, Mirkovič, Šćekić, Vujačić.

    Rozhodčí: Buquet – Haquette, Pacelli
    thejrc.org