Florida – Arizona 4:2 (kon.) | New Jersey – Boston 1:5 (kon.) | Carolina – Tampa 3:6 (kon.)
Montreal – NY Islanders 4:0 (kon.) | St. Louis – Detroit 5:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 1:2 (0:1 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:3 (kon.) | Chicago – Philadelphia 1:3 (kon.) | Calgary – Ottawa 5:1 (kon.)
Edmonton – Columbus 4:1 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:0 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:2 (0:0, 0:2, 0:0) Stav série: 1:4
Banes Motor České Budějovice
Pátek 22.03.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off Chance ligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:47
    Vsetín to ještě zkusí v šesti, Gába na střídačce!
     
    54:14
    Ihned po buly v obranném pásmu se ke kotouči dostál Lukáš Endál a v samostatném úniku se snažil překonat Gábu kličkou do bekhendu, vsetínský brankář ovšem hostujícímu hráči zabránil vsítit uklidňující branku!
     
    53:10
    Drtina byl nyní blízko k rozjásaní vsetínských fanoušků, když od modré čáry trefil tyč!
     
    46:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radek Jeřábek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Cody Bradley – 2 min., hrubost + 2 min., sekání).
     
    40:08
    Po delší době si přesilovou hru zahrají Jihočeši, dvě minuty za sekání tak zní verdikt pro Petera Mikuše.
     
    36:31
    Vsetín dostane další možnost početní výhody, opět útočný faul Motoru tentokrát v podání Codyho Bradleyho, jenž fasuje dvě minuty za sekání.
     
    29:06
    Teperova střela byla sražena, ovšem kotouč se dostal k Pechancovi a ten okamžitě vypálil, kotouč už plachtil do českobudějovické branky, ovšem díky obrovskému štěstí Jihočechů zamířil těsně mimo! Někteří vsetínští fanoušci už se radovali leč opět marně.
     
    28:37
    David Vítek ujížděl do slibné pozice, byl však nedovoleně zastaven Žigou Pavlinem, jenž míří na trestnou lavici za podrážení.
     
    27:40
    Lukáš Endál byl blízko třetí brance, jeho střelu zastavila tyč!
    25:34 Martin BERÁNEK - 0:2
     
    25:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se prosazuje ve vlastním oslabení! Vsetínští obránci tak dlouho váhali s rozehrávkou, až se do toho vložil Dančišin a nasměroval přihrávku na MARTINA BERÁNKA, jenž svižnou střelou propálil Gábu mezi betony. Asistence: Milan Dančišin.
     
    24:56
    Vsetín si zahraje další přesilovou hru, zcela zbytečným faulem se v útočném pásmu prezentoval René Vydarený a inkasuje dvě minuty za podrážení.
    23:04 Cody BRADLEY - 0:1
     
    23:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor otevírá skóre zápasu! Když jsem mluvil o nepřesnostech, tak ty nyní sehrály důležitou roli při zrození úvodní branky utkání. Přihrávka od Babky se zasekla mezi bruslemi vsetínských obránců, ovšem kotouč se tak šťastně odrazil na hůl CODYHO BRADLEYHO, že už měl před sebou pouze vsetínského brankáře Gábu, ten si na kotouč sáhl, ale puk nedokázal vytěsnit mimo svou branku a ten tak doplachtil tam, kde ho střelec chtěl mít. Asistence: Jakub Babka.
     
    20:00
    České Budějovice se na začátku druhé třetiny budou znovu bránit, dvě minuty za podrážení fasuje Žiga Pavlin.
     
    18:03
    Série vyloučení nadále pokračuje, v dnešním utkání se jedná již o 11. prohřešek proti pravidlům. Přesilovou hru bude hrát Vsetín, neboť David Gilbert se provinil nedovoleným bráněním.
     
    17:27
    Vydarený nyní našel ve skvěle střelecké pozici Heřmana, ten vypálil z voleje a zdá se, že českobudějovický útočník trefil tyč!
     
    15:18
    Krušné chvíle pro Vsetín, domácí Mikuš fasuje dvě minuty za podrážení a Jihočeši si po dobu čtyřiačtyřiceti vteřin zahrají v pěti proti třem.
     
    14:20
    Na úvod přesilovky Motoru se však ve slibné pozici octl Pitule, když zpracoval kotouč a snažil se jej procpat za Kváču, vsetínský útočník však skulinu hledal marně!
     
    14:02
    Ani tentokrát Vsetín svou přesilovou hru nedohraje, dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Vojtěch Šilhavý, po jedenácti vteřinách odstartuje přesilová hra Motoru.
     
    12:13
    Přesilová hra pro Vsetín, hostující Martin Heřman při rozehrávce fauloval vsetínského Hryciowa a odsedí si dvě minuty za napadení.
     
    09:48
    Vsetínská přesilovka končí. Před Kváčou se nyní strhla mela a rozhodčí nehodlají nic podcenit a pravice obou hlavních arbitrů jsou zdvižené. Za Vsetín putuje na trestnou lavici Jiří Karafiát – dvě minuty hrubost s Romanem Rácem – dvě minuty hrubost. Za hosty míří na lavici hanby Martin Beránek – dvě minuty hrubost. Hrát se bude ve čtyrech na obou stranách.
     
    08:52
    Dvě vteřiny před návratem vsetínského Frola na led je vyloučen hráč Českých Budějovic, konkrétně Roman Přikryl – dvě minuty podrážení.
     
    06:54
    Endál nyní zůstal na ledě ležet otřesen po souboji se vsetínským hráčem, domácí reklamují, že urostlému útočníkovi z Českých Budějovic nic neudělali, přesto budou pykat. dvě minuty za sekání pro Tomáše Frola. Vsetínští hráči si to ještě s Endálem rázně vyříkávají.
     
    04:18
    Vzájemné vyloučení na obou stranách, za Vsetín Antonín Pechanec – dvě minuty hrubost, stejný trest také pro hostujícího Davida Gilberta.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 24. Bradley (Babka), 26. Beránek (Dančišin)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, J. Drtina, Hryciow, Teper, Frolo, Jeřábek, Jenáček – Karafiát, Kucharczyk (A), Rác – Jonák (C), Pechanec, Rob – Kopta, Šilhavý, Březina – Vávra, Pitule, Vítek.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Vydarený (A), M. Jandus, Kutlák (C), Plášil, Pýcha, Pavlin, Kachyňa – Čermák (A), R. Přikryl, Heřman – P. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Babka – Beránek, Dančišin, Doktor.

    Rozhodčí: Wagner, Souček – Bosák, Maštalíř

    Diváci: 4120
    Vsetín 1 4 Motor ČB
    #1 Pátek 15.03.2019 • 17:30
    Vsetín - Motor ČB 0:2
    #2 Sobota 16.03.2019 • 17:30
    Vsetín - Motor ČB 0:6
    #3 Úterý 19.03.2019 • 17:30
    Motor ČB - Vsetín 2:0
    #4 Středa 20.03.2019 • 17:30
    Motor ČB - Vsetín 3:4
    #5 Pátek 22.03.2019 • 17:30
    Vsetín - Motor ČB 0:2
    bahis siteleri