USA – Ekvádor 1:0 (kon.) | Japonsko – Kolumbie 0:1 (kon.) | Jižní Korea – Bolívie 1:0 (kon.)
Argentina – Venezuela 1:3 (kon.)
konec
Argentina
1:3 (0:2)
Venezuela
Pátek 22.03.2019, 21:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:17. (22:51:27)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Venezuely, která svého soupeře porazila poměrem 3:1. Ve druhém poločase jsme sledovali územní převahu Argentiny, která se sice dočkala kontaktní branky, avšak krátce poté si soupeř vzal dvoubrankové vedení zpět, což vydrželo až do závěrečného hvizdu. Argentina tak nepotvrdila roli favorita tohoto zápasu, s Venezuelou prohrála poměrem 1:3.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Navíc Suárezovi nevyšel kontakt s míčem, kterého se tak ujal jeden z protihráčů. Za postranní čárou se připravuje střídání, ke kterému ale nedojde.
     
    90+1
    Argentina je s míčem na útočné polovině, avšak k ničemu nebezpečnému se stále nedostává.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Venezuela stále vede o dvě branky. Uvidíme, zda se bude něco nastavovat.
     
    88
    Střídání v týmu Venezuela: ze hřiště odchází Roberto Rosales, přichází Fernando Aristeguieta.
     
    88
    Messi chtěl na levém křídle oslovit Suáreze, před kterým zasahoval protihráč. Posléze se do vzduchu dostal Benedetto, který hlavičkoval vedle branky.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Juan Aňor (Venezuela).
     
    86
    Do malého vápna si dokázal seběhnout Pereyra, který ale na prudkou přihrávku neměl šanci dosáhnout. Na druhé straně moc nechybělo Martínezovi.
     
    83
    Aby toho nebylo málo, tak přišla na řadu další žlutá karta, kterou vyfasoval venezuelský kapitán Rincón. Ten hasil nadějný protiútok soupeře.
     
    82
    Nyní se k rozehrávce přímého kopu postavil sám Messi, který to pochopitelně zkoušel přímo na branku. Míč letěl pod břevno, Fariňez ho nakonec vyrazil nad.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, s Argentinou to nevypadá příliš optimisticky. Před malým momentem si obrannou povinnost splnil Rosales.
     
    80
    Po delší době se připomněl také Messi, kterému se nepodařilo projít přes blok protihráčů u pokutového území. Jeho celek tak bude alespoň vhazovat.
     
    79
    Střídání v týmu Venezuela: ze hřiště odchází Darwin Machís, přichází Juanpi.
     
    79
    Pereyra se ihned po svém příchodu dostal do hlavičkového souboje, přičemž na míč nedosáhl. Následně zasahoval připravený Tagliafico.
     
    78
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Giovani Lo Celso, přichází Roberto Pereyra.
     
    77
    Snad poprvé se k míči dostal střídající Benedetto, který okamžitě sklepával pod sebe na Blanca, jenž pro změnu přihrával až na vlastní polovinu.

    David Suchý

    Branky: 59. Martínez – 6. Rondón, 45. Murillo, 75. Martínez (pen.)

    Karty:   44. Foyth (ARG), 54. Celso (ARG) – 33. Villanueva (VNZ), 47. Hernández (VNZ), 57. Rondón (VNZ), 63. Osorio (VNZ), 83. Rincón (VNZ), 87. Aňor (VNZ)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:17.
    Argentina: Armani – Mercado (46. Kannemann), Foyth, L. Martínez (46. Blanco) – Montiel, Paredes, Lo Celso (78. Pereyra), Tagliafico – Messi (C), G. Martínez (46. Suárez) – La. Martínez
    Náhradníci: Zaracho, Suárez, Musso, Blanco, Marchesín, Pereyra, Marcone, Benedetto, Kannemann, Dybala, Saravia, Acuňa

    Venezuela: Fariňez – Rosales (88. Aristeguieta), Villanueva, Osorio, Hernández – Herrera (64. Soteldo), Rincón (C), Moreno – Machís (79. Juanpi), Rondón (72. Martínez), Murillo
    Náhradníci: Córdova, Romo, Soteldo, Martínez, Hurtadu, Del Pino, Figuera, Seijas, Aňor, González, Chancellor, Aristeguieta
    bahis siteleri